Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
necu se jasmiriti dok mi ne kazu da je ok ne mogu nikako , moja bolest mene slabo opterecuje ali da se oni razbole ja bi odlepila

Ti prvo sebe moraš da sačuvaš da bi posle mogla i o drugima da brineš. A ako ti na svaku analizu detetu padaš u nesvest, ništa nisi dobila jel tako? Nije prijatno da gledaš bolesno dete, ali moraš da se sabereš. Ne znači da će i tvoja deca imati rak, ako si ga ti već dobila. Vidiš kakvo je nenormalno vreme!! I misli malo i na sebe. Taj stres koji ti sada preživljavaš nimalo ne prija tvom bolesnom organizmu, ali prija tvojoj bolesti!! I šum na srcu je upravo to, šum na SRCU. Pluća su nešto drugo.

upravo tako,sve je u vremenu i ne dozvoliti nikome da odlučuje umesto onih kojih se to tiče,
potpuno si u pravu Gago,to je tvoj život i za njega se treba boriti svim sredstvima,kome se svidi ok,kome ne,pa žalim slučaj
pri tome,tako se propagira jedan način rada u kome kad su u medijima insistiraju na ranom otkrivanju,a kad se pojaviš kod
lekara,vrati te kući kao najgoreg hipohondra i kad se pokaže da si u pravu obavezno sledi pitanje šta ste čekali do sada,e pa
brate čekala sam da me neko čuje i shvati

Aha prevencija :zcepanje: Usvojili novi pravilnik po kome država pokriva besplatan pregled kod ginekologa NA TRI GODINE!!!! A objašnjenje za to im je sledeće :zcepanje: Rak grlića materice se razvija veoma sporo i da postane ozbilja treba mu 10 godina, tako da je na 3 godine sasvim dovoljno odraditi kolposkopiju, papa i slično

Poslednja izmena:
Aha prevencija :zcepanje: Usvojili novi pravilnik po kome država pokriva besplatan pregled kod ginekologa SVAKE TREĆE GODINE!!!!

a rano otkrivanje grlića materice da opet obavljaju babe vračare
Caveman-v-Laptop-caveman-laptop-computer-smiley-emoticon-000831-facebook.gif

licemeri

Aha prevencija :zcepanje: Usvojili novi pravilnik po kome država pokriva besplatan pregled kod ginekologa NA TRI GODINE!!!! A objašnjenje za to im je sledeće :zcepanje: Rak grlića materice se razvija veoma sporo i da postane ozbilja treba mu 10 godina, tako da je na 3 godine sasvim dovoljno odraditi kolposkopiju, papa i slično

A do tada ko živ ko mrtav,ma ....poješću tastaturu!!!
I po toj priči,bolje sačekati da bude ozbiljno,nego raditi preveciju,podvlačim prevenciju,kako Bog zapovijeda,a ne kako su oni to osmislili......već sam pojela dio gdje su brojevi...........

Cula sam to juce,poslali mojoj mami dopis u Zemunskoj bolnici,sokirani su svi zbog tog,,maestralnog poteza,, RZZO-a...
Dr.Cikaric je odmah reagovao na vest,da to nije normalno jer je velika promena i posle 6 meseci od nastanka tumora a kamoli 3 godine..
Strasno,resili da nas prepolove,brojcano,i bas rade na tome:sad2:

Cula sam to juce,poslali mojoj mami dopis u Zemunskoj bolnici,sokirani su svi zbog tog,,maestralnog poteza,, RZZO-a...
Dr.Cikaric je odmah reagovao na vest,da to nije normalno jer je velika promena i posle 6 meseci od nastanka tumora a kamoli 3 godine..

Nas trebe, a istovremeno se propagira natalitet!! Ma .... sve bi ja to na kolac!!

A sve tako fino zapakovano i osmišljeno,pa ko razumije-shvatiće!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back