likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
sram te bilo,od deteta patike da mazneš,cccccc....![]()
Pa kad udarila kriza! Il ja od njega patike il on od mene sandale sa štiklom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sram te bilo,od deteta patike da mazneš,cccccc....![]()

Trebalo bi da skoknem do njega,zbog krvne slike sad....![]()
Al dal će spreda il od pozadi

Pa kad udarila kriza! Il ja od njega patike il on od mene sandale sa štiklom![]()

cerka kaslje vec dugo , otisla jutros kod lekara ona nju odmah u zavod za plucne bolesti , uradili joj odmah rendgen vadili krv , volumen krvi , sutra spirometriju , sutra cu sa njom ici al sad sam se bas uplasila sto je dr odmah tamo poslala i kako joj u deset minuta sve uradili
ne. u zemunukoji zavod,ATD? u rifata?tamo sve odmah urade,nema čekanja i zakazivanja,a što se plašiš,pa zna gde da je pošalje da ne gubi vreme,ne paniči molim te
cerka kaslje vec dugo , otisla jutros kod lekara ona nju odmah u zavod za plucne bolesti , uradili joj odmah rendgen vadili krv , volumen krvi , sutra spirometriju , sutra cu sa njom ici al sad sam se bas uplasila sto je dr odmah tamo poslala i kako joj u deset minuta sve uradili
sva se tresem , sta ako bude nesto lose
sva se tresem , sta ako bude nesto lose

pa ne znam sta joj to znaci i na sta je sumnjala...
jeste to , ali ona uvek ima neki sum na srcu jos od malena s to culo , a i ovaj moj rak sve mislim i oni ce dobitisama si rekla da puši mnogo,slabo jede,
jedino loše može da bude da je dobila neki hronični bronhitis,
zašto odmah misliš da je nešto loše,smiri se molim te lepo![]()
znam ali kad se nagledas bolesne od raka zivis u stalnom strahu , samo da bude sve u redu , ne bi mogla izdrzati jos nesto loseDan zemske
Lili ne plasi se,bolje je tako,urade sve i vide sta je problem,evo i ja kasljem dugo,nemaju pojma koji mi je,ali moja porodicna samo izbjegava snimanja-slikanja,radi sve,a to zadnje,stalno ponavlja vi ne znate koliko je to stetno,koliko zraci!!
Dodje mi da je zadavim!
Ajd meni bar rade druge analize ali vjeruj mi da bi i ja voljela da su mi snimili pluca,ona oslusala slusalicama ok je i to je to...pa i kod mogmuza je sve bilo ok,pa znamo svi sta na kraju ispade...
I juce gleda moju sedimentaciju i CRP koji su u normali i 3 puta ponavlja jao super,da je to uredu!?pa ne znam sta joj to znaci i na sta je sumnjala...
kao nije neka infekcija,upala dok je to mirno...ja joj kazem nije bilo ni mom muzu lose a on uveliko IV stadijum karcinoma,ja se vise ne uzdam u te osnovne nalaze dok se ne uradi nesto konkretno,zato je sve to sto rade tvojoj ceri prava stvar,onda cete biti mirni kad vidite da je sve ok!Vidjeces!![]()
jeste to , ali ona uvek ima neki sum na srcu jos od malena s to culo , a i ovaj moj rak sve mislim i oni ce dobiti
sutra idemo pa cu znati ,

jeste to , ali ona uvek ima neki sum na srcu jos od malena s to culo , a i ovaj moj rak sve mislim i oni ce dobiti