Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koj bre bakutaner! Ti baš imaš problema sa pamćenjem :zcepanje: ne sećaš se kad je Vesna pisala kad smo je posetile i ja i Donamileva. Rekla je za nju da je mlada i veoma lepa.

Priznajem, nisam upamtila za Donamilevu, ali za tebe jesam :hahaha: neko je trebao da bude nesto , al opet nemam pojma kako se to kaze .... neko ko nosi vesti ....
znam da nisam bila ziva od iscekivanja .... i lako tebi da pamtis kada si bila sa njom , a ja omatorila i zaboravila ;)

Tek stigoh ovde sa citanjem, a brisanje na pola puta , pravim pauzu , a i tako nocu vilenim pa bolje da perem .... ala ste se raspilale....

Priznajem, nisam upamtila za Donamilevu, ali za tebe jesam :hahaha: neko je trebao da bude nesto , al opet nemam pojma kako se to kaze .... neko ko nosi vesti ....
znam da nisam bila ziva od iscekivanja .... i lako tebi da pamtis kada si bila sa njom , a ja omatorila i zaboravila ;)

Tek stigoh ovde sa citanjem, a brisanje na pola puta , pravim pauzu , a i tako nocu vilenim pa bolje da perem .... ala ste se raspilale....

ABRONOŠA ljubavi. :) Dobro jutro!

jesam,proradilo,samo sam ga gledala značajno
i šta će sad da bude? al se namuči bez veze :neutral:

Pa ništa neće da bude... Ostala je prepuštena sebi.. To oštećenje je trajno. Jedino bi ishranom mogla malo da olakša tegobe koje joj to pravi i da malo predupredi to krvarenje. Kod nje je u pitanju hronični oblik...
Primiće još tu jednu terapiju koja joj je ostala, i onda će malo više poraditi na sebi..

To je Vesna rekla za mene, kad je bila u bolnici. Da joj ja budem abronoša :)
Lili ništa nije napravila. Nije mogao da je gleda jer su creva uništena od zračenja... Sad mi javila

pa tooo ... zbog toga sam te i zapamtila hehe ....
Pa sta sada to znaci? Creva unistena od zracenja .... sve rade vrljavo, ako sam u pravu. Mojoj drugarici ugradili pre neku godinu kesu za mokrenje objasnjenje bilo da je unisteno od
zracenja, a moglo se to izbeci, ali trebalo je nesto platiti, nismo imali ili tako nesto .... nije mi bas sve jasno kako su obrazlozili , ali ....

pa tooo ... zbog toga sam te i zapamtila hehe ....
Pa sta sada to znaci? Creva unistena od zracenja .... sve rade vrljavo, ako sam u pravu. Mojoj drugarici ugradili pre neku godinu kesu za mokrenje objasnjenje bilo da je unisteno od
zracenja, a moglo se to izbeci, ali trebalo je nesto platiti, nismo imali ili tako nesto .... nije mi bas sve jasno kako su obrazlozili , ali ....

Pa ne znači ništa. Šta je tu je idemo dalje. Šteta je napravljena i kraj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back