lilihip64
Elita
- Poruka
- 15.331
ajde spavaj ne sekiraj seEto vidis,uvek ima i nesto lepo u svakom zlu...
joooj spava mi se i piski mi se i ne mogu vise da gledam,aj ljubim vas
sve,Lili drzim ti palceve za sutra,javi se cim budes mogla![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajde spavaj ne sekiraj seEto vidis,uvek ima i nesto lepo u svakom zlu...
Eto vidis,uvek ima i nesto lepo u svakom zlu...
idem i ja , ustajem u pet , ljubim vas sve

nedo nedo opet si na igricama 
idem i ja , ustajem u pet , ljubim vas sve
Odoh i ja da lalam... ljubac i grlac za svenedo nedo opet si na igricama
![]()

Koj bre bakutaner! Ti baš imaš problema sa pamćenjemne sećaš se kad je Vesna pisala kad smo je posetile i ja i Donamileva. Rekla je za nju da je mlada i veoma lepa.
neko je trebao da bude nesto , al opet nemam pojma kako se to kaze .... neko ko nosi vesti .... Priznajem, nisam upamtila za Donamilevu, ali za tebe jesamneko je trebao da bude nesto , al opet nemam pojma kako se to kaze .... neko ko nosi vesti ....
znam da nisam bila ziva od iscekivanja .... i lako tebi da pamtis kada si bila sa njom , a ja omatorila i zaboravila![]()
Tek stigoh ovde sa citanjem, a brisanje na pola puta , pravim pauzu , a i tako nocu vilenim pa bolje da perem .... ala ste se raspilale....
Dobro jutro!ABRONOŠA ljubavi.Dobro jutro!

kuj je abronoša? dobro jutro
za koliko sati ima zakazano? zeza me klimentije,neće da greje![]()

A što neće da greje? Jel si prebacila daljinski na grejanje? Obično mu treba oko par minuta dok krene da duva.

jesam,proradilo,samo sam ga gledala značajno
i šta će sad da bude? al se namuči bez veze![]()

malo mnogo više
kad neće da se obezobrazi
koja vajda biti fin![]()
a onda će da pređe na lekareTo je Vesna rekla za mene, kad je bila u bolnici. Da joj ja budem abronoša
Lili ništa nije napravila. Nije mogao da je gleda jer su creva uništena od zračenja... Sad mi javila
pa tooo ... zbog toga sam te i zapamtila hehe ....
Pa sta sada to znaci? Creva unistena od zracenja .... sve rade vrljavo, ako sam u pravu. Mojoj drugarici ugradili pre neku godinu kesu za mokrenje objasnjenje bilo da je unisteno od
zracenja, a moglo se to izbeci, ali trebalo je nesto platiti, nismo imali ili tako nesto .... nije mi bas sve jasno kako su obrazlozili , ali ....

Pa ne znači ništa. Šta je tu je idemo dalje. Šteta je napravljena i kraj.
Pa bas, valjda ima i za to resenje. Nije ona njima prvi slucaj .... odoh je zvati .
Bikilix, pusti joj onu sliku , ako znas kako ja nemam pojma kako se to radi .