Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pobogu,e svašta....:eek:
neću reći ništa novo,ali kod privatnika je negde oko 3000,00 sa ultrazvukom zajedno,
bar je ovde tako...plus analize krvi za tireoideu i plus kontrola posle.....majko moja,
ova država ode skroz u propast...:neutral:

Ja sam odradila UZ, i uradila sam analize hormona, ali treba rezultate da pogleda endokrinolog, jer iako su mi hormoni normalni, ona se povećala i ima više čvorića nego pre.

A da ne pričam da sam po PH nalaz, dve rečenice koje su mi ukucali u otpusnu listu, morala da sipam benzina za 1500 dinara. A mogli su da pošalju rezultat mailom mojoj dr, ili meni lično.

Ja sam odradila UZ, i uradila sam analize hormona, ali treba rezultate da pogleda endokrinolog, jer iako su mi hormoni normalni, ona se povećala i ima više čvorića nego pre.

A da ne pričam da sam po PH nalaz, dve rečenice koje su mi ukucali u otpusnu listu, morala da sipam benzina za 1500 dinara. A mogli su da pošalju rezultat mailom mojoj dr, ili meni lično.

kad su ubacili kompove postalo je još gore,niko se ne služi njima na pravi način,pogubili bi to očas posla,pa bi morala sve jovo nanovo,cirkus totalni....izgleda da ti opet ostaje privatnik,ipak se to menja,ne treba čekati dugo...

Oni su i bili dužni da tvoj nalaz po službenoj dužnosti pošalju tvom lekaru! Ma javašluk!! Progutaj tih 1500, i idi kod privatnika. Zdravlje nema cenu!

Uff... pa to i mene ceka ... a od kada u SM ima endokrinolog? Ja kod njih necu, a oni na to i racunaju ... garant radi privatno kod Perunovica pa izvoli ;)

tako ti je najednostavnije da dodjes do dr., prvo odes privatno, nesto platis pa imas prolaz u bolnicu. :(

Poslednja izmena:
Uff... pa to i mene ceka ... a od kada u SM ima endokrinolog? Ja kod njih necu, a oni na to i racunaju ... garant radi privatno kod Perunovica pa izvoli ;)

tako ti je najednostavnije da dodjes do dr., prvo odes privatno, nesto platis pa imas prolaz u bolnicu. :(

Ne znam od kada ima, mislim da se preziva Malenković. Žena je. Hormone nikada nisam ni radila drugačije nego privatno. Ali, definitivno su bila vremena drugačija. Imalo se više para, deca bila mala, manje i njima trebalo. Sada od same pomisli koliko me košta student u Beogradu i srednjoškolac ovde, digne mi se kosa na glavi. :(

Ne znam od kada ima, mislim da se preziva Malenković. Žena je. Hormone nikada nisam ni radila drugačije nego privatno. Ali, definitivno su bila vremena drugačija. Imalo se više para, deca bila mala, manje i njima trebalo. Sada od same pomisli koliko me košta student u Beogradu i srednjoškolac ovde, digne mi se kosa na glavi. :(

Proveri ...mozda privatno radi kod nekoga .... ovo je bas dugo za cekati , a svejedno ces negde platiti . Zovi kod Perunovica pa se informisi .

images

ćao Sumporče

Sada sam proverila .... nema je kod Perunovica ... negde je sigurno angazovana ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back