Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi sada, nemoj da ti ovaj - od 30 % izazove neke druge tegobe... znas i sama
da ce oni to vama vec nekako namaknuti ;)

Ne brini,znam ih ko zlu paru....
Radicu sa samo polovinom svojih kapaciteta,kao i svi ostali,normalni ljudi koje je
ovo jako pogodilo po dzepu,bolovanje nikada nisam koristila za ovih 12 godina staza u
istoj firmi,sem ovo 9 meseci kad sam primala hemo.
Sad cu svakih mesec,dva, na po jedno nedelju dana bolovanja...i tako nemam platu
nek mi skinu i tih 10 posto na nedeljnom nivou-kad je bal nek je maskenbal:mrgreen:
Smrdljusa da bi opravdala svoju buulju i abnormalna primanja,udarila po nama....slepcima.
Tako ce joj se i obiti o glavudzu ucinak i haos po cekaonicama,pa bune se i pravnici,tek sad ce
raditi po godinu dana jedan predmet :cool:

Ne brini,znam ih ko zlu paru....
Radicu sa samo polovinom svojih kapaciteta,kao i svi ostali,normalni ljudi koje je
ovo jako pogodilo po dzepu,bolovanje nikada nisam koristila za ovih 12 godina staza u
istoj firmi,sem ovo 9 meseci kad sam primala hemo.
Sad cu svakih mesec,dva, na po jedno nedelju dana bolovanja...i tako nemam platu
nek mi skinu i tih 10 posto na nedeljnom nivou-kad je bal nek je maskenbal:mrgreen:
Smrdljusa da bi opravdala svoju buulju i abnormalna primanja,udarila po nama....slepcima.
Tako ce joj se i obiti o glavudzu ucinak i haos po cekaonicama,pa bune se i pravnici,tek sad ce
raditi po godinu dana jedan predmet :cool:

Tako i treba biki,ne daj sebe ko ih j*be................ma sve što si bolji nekome i požrtvovaniji to izgleda gore!

Nadam se da ce i oni koji su se vazda sklanjali i cutali ko misevi
sada se opametiti i malo povuci rucnu sto se posla tice,pa ne moze bas tek tako...
E Bikice... Ti koji su radili, uvek će da rade i trpe one druge, a oni koji ne znaju kako posao izgleda i dalje neće znati, a primaće dobre pare za to što se prave ludi. Uvek bilo i biće..
Ja sam od juče na bolovanju i biću do kraja nedelje, da bar jedan virus odležim kako valja. I ti si to već trebala da uradiš, a ne da ideš na posao! Leči se na vreme. Subota je blizu :mrgreen:

Ja imam samo 6 godina radnog staža, a veruj mi da me muka vata kad dođe ponedeljak, i svaki mi sve teže pada i jedva čekam penziju, koju verovatno neću ni dočekati. Za ovih 6 godina nagledala sam se svega i svačega, i pitam se još koliko ću tek da vidim i doživim, a radim u visokoškolskoj ustanovi u kojoj bi kao trebalo da budu visoko školovani ljudi, a ono sve moj do mojega. Ne možeš ni kafu normalno da popiješ bez da se ne zapitaš postoji li neka skrivena namera u tome. Sve više žalim za onim danima kad sam pravila torte, kolače i em sam to radila iz ljubavi, em sam zaradila neki dinar i pomogla kućnom budžetu. Tad sam bila svoj gazda i nisam morala da se bavim tuđim nedovršenim ličnostima.

Poslednja izmena:
Svega ima na ovom svetu,kako bi se mi inace nagledale i naslusale kojekakvih
dijabola da ne radimo tu gde radimo...:mrgreen:
Odmaraj,ja sutra do doma zdravlja i da nadjem nekog ko ce mi odneti potvrdu na posao,
pa odmor,pa lili i subota,pa utorak onkolog,jos jedan okrsaj ...sad verovatno
zato sto sam promenila onog ovaj ce da popizdi sto mu samo jos ja falim pored njegovih pacijenata...vec se nerviram a nisam ni otisla...

Svega ima na ovom svetu,kako bi se mi inace nagledale i naslusale kojekakvih
dijabola da ne radimo tu gde radimo...:mrgreen:
Odmaraj,ja sutra do doma zdravlja i da nadjem nekog ko ce mi odneti potvrdu na posao,
pa odmor,pa lili i subota,pa utorak onkolog,jos jedan okrsaj ...sad verovatno
zato sto sam promenila onog ovaj ce da popizdi sto mu samo jos ja falim pored njegovih pacijenata...vec se nerviram a nisam ni otisla...

Moze da ti pljune pod prozor,kad ga svi mi ovde indirektno placamo!

A nemoj da si tako negativno nastrojena. Možda ovaj dr bude pravo osveženje i za duh i za oči :mrgreen:

Znam i njega,ne pitaj kakvo je tek to cudo,nisam ni htela kod njega nego kod te doktorke
ali zena je na trudnickom pa mi ostao ovaj,a znam ga sa konzilijuma,mali,metar i zilet,40 kg.nacelnik odelenja,mos misliti kompleksa...uf!!
Ma ne interesuje me,bude li mi nesto zvakao odoh kod pravnika za prava pacijenata,znam da ce me to nervirati ali ako
moram sta je tu je,mora neko da me primi...

Ja imam samo 6 godina radnog staža, a veruj mi da me muka vata kad dođe ponedeljak, i svaki mi sve teže pada i jedva čekam penziju, koju verovatno neću ni dočekati. Za ovih 6 godina nagledala sam se svega i svačega, i pitam se još koliko ću tek da vidim i doživim, a radim u visokoškolskoj ustanovi u kojoj bi kao trebalo da budu visoko školovani ljudi, a ono sve moj do mojega. Ne možeš ni kafu normalno da popiješ bez da se ne zapitaš postoji li neka skrivena namera u tome. Sve više žalim za onim danima kad sam pravila torte, kolače i em sam to radila iz ljubavi, em sam zaradila neki dinar i pomogla kućnom budžetu. Tad sam bila svoj gazda i nisam morala da se bavim tuđim nedovršenim ličnostima.
Потпуно те разумем...и ја радим на таквом месту и јако сам незадовољна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back