likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
lele ti si to citala , mora da je bas uzbudljivomozda i neda cita nema je nikud
čitam u najveće
malo me ovaj proliv zahebo pa se usporilo čitanje, ali ne žurim nikud 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo me ovaj proliv zahebo pa se usporilo čitanje, ali ne žurim nikud 
U ovom slučaju nije teško s obzirom da je svaki sex opšisan na 7-8 strana, pa jedna strana dijalog pa opet sex
Pitam se da li će i film biti u 3 dela![]()

i ima posebnu sobu za igru, sa raznim spravicama, lisicama, stegama... da ubije vreme kad ne pravi pare 

lele i ti zena majka domacica ....ih! Svakoj podčinjenoj kupuje audi A3 jer hoće čovek da mu ženske budu bezbednei ima posebnu sobu za igru, sa raznim spravicama, lisicama, stegama... da ubije vreme kad ne pravi pare
![]()

lele i ti zena majka domacica ....![]()
ispod Mire 300 vire 
nego mima gde ima da se kupi![]()
Боктемазо, којом брзином пишете...нумем да вас испратим.![]()
sve domaćice 
a imam ja mala plava , ce da nabavim lisice , stegu imam hehe a mirisljavi kad dodje , ima da ga odvedem i kazem cek tu da ti dam tortenemam odgovarajuću sobu![]()

A dali mi tamo,ucinilo mi se zanimljivo,i jeste,ali teska prica u pm!!!
zagrejala se temasve domaćice
![]()

a imam ja mala plava , ce da nabavim lisice , stegu imam hehe a mirisljavi kad dodje , ima da ga odvedem i kazem cek tu da ti dam torte![]()
e baš će da se obraduje 

e baš će da se obraduje
meni je on skinuo sa neta, kaže kolegenice na poslu poludele čitajući, gde god se okrene samo prepričavaju! Ja mu rekoh dobro je dok se drže priče, dok ne požele da probaju![]()

Ћути
Ја сам ''прележала'' пола болести, посебно инфективних.
Дошли на четврту годину и на предмету ''Инфективне болести'', оооо боже, кад су кренули да нас дриблају шта је ризичан сексуални однос, па шта је....на крају се испоставило да је сваки без кондома ризичан.
Другим речима, сви смо морали на тестирања...што је, л'те, нисмо урадили.
О натрипованих ли људи.![]()

sigurnoPa naravno da niste isli na testiranje kada se do cetvrte godine niste ni seksali![]()

Боктемазо, којом брзином пишете...нумем да вас испратим.![]()

ima raznih debljina i duzina , nek ne brine , jel da nece da se besiPita te moj muž jel treba neke konopce da ponese![]()

ima raznih debljina i duzina , nek ne brine , jel da nece da se besi![]()

i on nizak ,neće neće, nego pošto si visoka da mu ne pobegneš pa da te veže na vreme![]()