likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
bas sam razocarana
Pa dobro jeste bezveze stvarno, ali ti ne možeš na to da utičeš, a oni su već uvek isti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas sam razocarana
Može li neko da mi kaže jel jabukovo sirće se pije za proliv? Razbio me želudac i proliv. Kao česma sam

ma vlada virusNeko je pisao sirce , mislim Gaga , ali nisam sigurna, a kuvaj caj od gunjinog lista. Loperamid , valjda to kod nas sve fals, on bi trebao da deluje, ali pij i probiotik.
E, mora da si jela nesto u svatovima, bolje da nisi isla, a sada cuti i trpi![]()
Neko je pisao sirce , mislim Gaga , ali nisam sigurna, a kuvaj caj od gunjinog lista. Loperamid , valjda to kod nas sve fals, on bi trebao da deluje, ali pij i probiotik.
E, mora da si jela nesto u svatovima, bolje da nisi isla, a sada cuti i trpi![]()

Neko je pisao sirce , mislim Gaga , ali nisam sigurna, a kuvaj caj od gunjinog lista. Loperamid , valjda to kod nas sve fals, on bi trebao da deluje, ali pij i probiotik.
eeee da znaš samo kakva je hrana bila...
izgleda da nisi bila bazdarena , mislim , preterivala si ma razbila se ta od jela tamo a sad kao virus
a ti popi pa sta bude u wc ionako ides stalnoMislim da je Bikix zveknula solju sirceta, ali ne mogu da se setim jel pomoglo . Strpi se Likita
dok se ona ne pojavi.

a ti popi pa sta bude u wc ionako ides stalno![]()

pa onda cemo joj naci recept za zatvor2 loperamida + sirce ...da ne proizvede nesto drugo , pa sta onda ciniti
Ja sada odoh na kafu i da dovucem stolara da promeni u maminoj kuci sudoperu ...otpala , a novi stanari
doneli ostale stvari i nema smisla da ovo ne uradim. Pisem veceras .![]()

lezi spavajLili,glavu gore,nemoj mi sad padati
Likita,sirce sam pila za gorusicu,nije mi za proliv rekla...
Loperamid i to je to...niste drugo,caj od nane ako nemas od lista dunje...
Meni svi rezultati dobri,hvala Bogu,samo ovo ludilo da me prodje,jedva gledam...
pa zato te teram jer te volim ,Sto me terasvise me ni malo ne volis...
![]()
budalo , imas 9500 reputacija a jos mislis da te ne volim
san je za bolest lekpa zato te teram jer te volim ,budalo , imas 9500 reputacija a jos mislis da te ne volim
san je za bolest lek

vidi reputacije sve ti pise , ajd caoHebes reputacije ako me ti ne volis...
Ajd idem,ali vraticu se ja
Ljubim ja tebe![]()

pa onda cemo joj naci recept za zatvor
ajde idi radi ,![]()

Lili,glavu gore,nemoj mi sad padati
Likita,sirce sam pila za gorusicu,nije mi za proliv rekla...
Loperamid i to je to...niste drugo,caj od nane ako nemas od lista dunje...
Meni svi rezultati dobri,hvala Bogu,samo ovo ludilo da me prodje,jedva gledam...
Pa to je supera o kom ludilu pricas!? Jel sam ja nesto propustila?
pa zato te teram jer te volim ,budalo , imas 9500 reputacija a jos mislis da te ne volim
san je za bolest lek

a ti popi pa sta bude u wc ionako ides stalno![]()
imaš li dušu, rascvetala mi se pozadina