Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sad znam kako je samoubicama kad im ispiraju stomak :sad2:
gotovo,popila sve,lele gadno li je,sad mi stomak ko u 6 mesecu :rotf:

Pa sta znam, ja se navikla da pijem toplu vodu . Imam nizak pritisak i nikada nisam zedna, pa sam sebi
stvorila naviku da pijem vodu, ali topla ide lakse nego hladna. Sokove, osim Revite ne gotivim tako da dnevno
popije oko 2,5 l. tople vode, nekada i vise uz so. Meni to pomaze ....

Ovde je bila rec o lepom , a pod pojmom lep podrazumeva se i pojam vrednosti, a Sofija sve to poseduje ;) DJ i inace sve bukvalno shvati , nemoj i ti. Samo lepo je diskutabilno :)
Mi smo imai prilike na blic videti Sofijinu fotografiju . I znas, dobar strucnjak koji voli svoj posao obavezno proizvodi i osmeh .... a mislim da sam pisala o mladim dr., koji su vec samim tim sto su mladi meni i lepi.... :)
Pa ja nisam bukvalno shvatila,fino sam te pitala ako mislis na fizicki izgled da je nisam vidjela a vidim da je dobra i tacno pojam LEP moze da ima vise vrijednosti,slazem se,ali ja za nekog kad mislim da je dobar covjek,doktor ne bitno nikada ne kazem da je lijep,bar je tako u mom okruzenju,kada je fizicki izgled u pitanju i neka harizma i slicno naravno da kazemo da je neko LEP,ali za strucnost,ljubaznost kazemo da je DOBAR:D
I kada ja to sve bukvalno shvatam?:think:

Pa sta znam, ja se navikla da pijem toplu vodu . Imam nizak pritisak i nikada nisam zedna, pa sam sebi
stvorila naviku da pijem vodu, ali topla ide lakse nego hladna. Sokove, osim Revite ne gotivim tako da dnevno
popije oko 2,5 l. tople vode, nekada i vise uz so. Meni to pomaze ....

kod mene suprotno,visok tlak ne voli tečnost,al ovo je ekstremna situacija

imas pravo, ali valjda ti od ovoga tlak ostane u granicama.... ;)
Pa eto, pored plocica, manjak tecnosti a bubrezi kazu hvala na svakoj casi vode.

i koža isto,ne vide se bore,a ja ko kinez žuta od duvana
images

i koža isto,ne vide se bore,a ja ko kinez žuta od duvana
images

uf..ovo su Snovak i Vesna koristili .... ja se nisam potrudila to nauciti. Ma dobro, imam previse godina, za mene i ovo dovoljno. Skoro sam pocela ove smalice da koristim ....

i da za Bikilix da odgovorim ...kupila sam jednu steku cigareta danas i veceras drugu ... usparano ide na stranu za Grcku :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back