- Poruka
- 6.981
Petre, zarazio si me, i meni je sada dosadno.. A tek u 22 idem od tate..![]()
A sta ti to moras normu da ispunis kod njega,sto ne krenes sad,ne da ,ili...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da ne ciljas na mog imenjaka u zrelim godinama?

izmedju ostalog...![]()

Vas dvojica bolje da ste negde zajedno bili nego sto ste se smorili na dve strane![]()
A sta ti to moras normu da ispunis kod njega,sto ne krenes sad,ne da ,ili...?

hehehe...normu, pa valjda tada ima prevoz, a i zasto ja odgovaram na tudja pitanja![]()
ne može
da me odvede kući.Jeste, jer onne može
da me odvede kući.

sad ti je jasnoAu Lili, opasna si...vidim ja nema ovde dugo nekih ljudi...kad
ono nervirali te...![]()

I onda kada dođem kući, dočeka me komšija u zgradi, sa kojim BTW ne komuniciram, onda taj isti zove tatu da ga obavesti da sam stigao, i onda tata zove mene da vidi da li sam stigao, pošto sam ja jadan sam kući, ne vodi niko računa o meni, nemam šta da jedem.![]()
![]()

Plasi se videce mamu pa ce ga ubiti nostalgija![]()

sad ti je jasno![]()
Boli te uvce, svi misle na tebe![]()
jao strasno , a brat gde je?I onda kada dođem kući, dočeka me komšija u zgradi, sa kojim BTW ne komuniciram, onda taj isti zove tatu da ga obavesti da sam stigao, i onda tata zove mene da vidi da li sam stigao, pošto sam ja jadan sam kući, ne vodi niko računa o meni, nemam šta da jedem.![]()
![]()
I onda kada dođem kući, dočeka me komšija u zgradi, sa kojim BTW ne komuniciram, onda taj isti zove tatu da ga obavesti da sam stigao, i onda tata zove mene da vidi da li sam stigao, pošto sam ja jadan sam kući, ne vodi niko računa o meni, nemam šta da jedem.![]()
![]()
Ma da, na ovolikom svetu se osećam kao da sam u zatvoru, gde god odem, neko me "posmatra" ... Strašno..
jao strasno , a brat gde je?
Dovedi mu neku mutnu ekipu da ga premlati,pa da vidimo da li ce jos da se igra spijuna.
Brat je u stanu, ne znam još koliko dugo, jer je mama rekla da će mu u februaru naći stan da živi sam, jer je nemoguć..

Dovedi mu neku mutnu ekipu da ga premlati,pa da vidimo da li ce jos da se igra spijuna.

A zasto sam ja mislio da si jedinac? !![]()