Онкологија 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehe... a ja mislila neki bakutaner i jos napisah Sumporcetu .... onu fotografiju dozivela kao da si njena drugarica . I meni istina na srcu ...morala sam napisati i zelim ti
svako dobro u zivotu :D zbog takvih kao sto si ti .

Meni danas majstor okrecio sobu sa onom spravom za prskanje.... mislim da pod necu nikada oprati , ako prezivi, pisem :hahaha:
Procitala sam samo post Donamileve
Koj bre bakutaner! Ti baš imaš problema sa pamćenjem :zcepanje: ne sećaš se kad je Vesna pisala kad smo je posetile i ja i Donamileva. Rekla je za nju da je mlada i veoma lepa.

auuu
bakutaner
upropasti me načisto:D

ono jes da se ja osećam ko napupela omladinka (nažalost više napupela no što bi htela, al sve dobre stvari su poročne i goje)
al krštenica kaže drugačije
još uzela nik Mileva
ko da imam sto dve godine

još malo pa ću da ispadnem i Pokojna Mileva

Pu pu daleko bilo!!!
A ništa bolje od napupelog :zper: naročito na pravim mestima. Kod mene ispalo kontra :zcepanje:

Ljubavi, UVEK!! Mogla bi da počpnem da naplaćujem svoje seanse u vidu baba Vange :think: :zcepanje:
A stvarno sam mislila na tebe ceo dan, i nisam mogla više da izdržim pa ti poslah poruku :heart:
Drago mi je zbog tebe, pre svega zbog tvog duševnog mira, a za rezultate sam već znala da su odlični :zper: :manikir:
I mislim da je krajnje vreme da sebi smućkaš ono sa medom i orasima zbog te krvne slike. I udri po koprivi

Jeste,danas sam dosla do kinte,prodala neko svoje zlato,strasno....imacu i za to da smuckam,a koprivu mi baba
kuva svaki dan,posalje po dve flase skuvane pa pijem hladno mesto vode...
Joj ljudi sta ce biti s nama..ovo ne ide na dobro,nikad gora kriza...:eek:
Sad me od nervoze ubi gorusica,ali ubi !!!!

Ljudi,stigoh napokon iz skole,smorio sam se:hemija,infektologija,infektologija,srpski,hemija,srpski,nega :D jedino hemija danas zanimljiva :D ovo ostalo haos :D
Hvala svima na recima podrske. Bikice,vidim dobro si prosla kod dr,superiska,kako si se nadala,super si se udala :D poljubac za sve ;D

Jeste,danas sam dosla do kinte,prodala neko svoje zlato,strasno....imacu i za to da smuckam,a koprivu mi baba
kuva svaki dan,posalje po dve flase skuvane pa pijem hladno mesto vode...
Joj ljudi sta ce biti s nama..ovo ne ide na dobro,nikad gora kriza...:eek:
Sad me od nervoze ubi gorusica,ali ubi !!!!

Au to baš krajnje vreme došlo... Al nek je nama zdravlja, a pare već dođu. Kad smo preživeli 90-te, i ovo ćemo

Ljudi,stigoh napokon iz skole,smorio sam se:hemija,infektologija,infektologija,srpski,hemija,srpski,nega :D jedino hemija danas zanimljiva :D ovo ostalo haos :D
Hvala svima na recima podrske. Bikice,vidim dobro si prosla kod dr,superiska,kako si se nadala,super si se udala :D poljubac za sve ;D

Kod tebe baš udarnički! Dobro i izdržavaš. Napuni sebi kadu toplom vodom i nekom finom kupkom, opusti se i pusti mozak na ispašu :heart: Pomaže garant!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back