sumporce
Zainteresovan član
- Poruka
- 382
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polojni muz i ti,najdrazi vam bili vicevi o pirotcancima![]()

mi ko sandzame sa metalnim ustima samo redom trpamo meljemo i nastavljamo

nista sladjeucila od najboljih,Lili je samo takav ucitelj
![]()

Ce da dodjemo,nemojte da si pobegnete kad cujete koliko nas je i koliki smo kapacitet
za hranu i pice![]()
ljudi sve vas pahulja puno pozdravila i voli vas puno![]()

e to , mi samo jednom budemo u poseti posle zamandale vrata da ne mozemo nikako uci , stave i struju pa sve pec pecSandzame sa trudnim pantljicarama u stomaku![]()

Sandzame sa trudnim pantljicarama u stomaku![]()
e to , mi samo jednom budemo u poseti posle zamandale vrata da ne mozemo nikako uci , stave i struju pa sve pec pec![]()

od komsije ukrala![]()
hehe samo dodjite , ima da se cepaju drvaTako si i ti nama stavila,da se ne zaajebes drugi put i primis nas u goste![]()
Nedo, kolko kila imas bez donji ves?
Ovaj paradajz ne poznajem, ali one sljive iz rernu pa sa rum, pa na vruce palacinke, lelelelelele![]()

Ove godine sam omasila, imala jos od ranije ...... meni neko rekao da je dobro za stitnu zlezdu pa sa medom, ali
popili drugi ja nisam ni probala....
...vaaaazi..dobra si ti namamanje nego pre,više nego što mi treba
ko zna,zna
![]()

a mi nismo ni bile...vaaaazi..

e to , mi samo jednom budemo u poseti posle zamandale vrata da ne mozemo nikako uci , stave i struju pa sve pec pec![]()
Bice mi drago da vas ugostim u svakom slucaju![]()
hehe samo dodjite , ima da se cepaju drva

ce da ih na razanj ko male jagnjicenema elektricara u mojoj blizini, ali zato ima mLogo gladni i opasni kucici