Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sad vise ne znam ste da radim.Urbazon prima da ne bi imala bolove u zglobovima.Sad tek nista ne razumem.Sta da pije da nema tih bolova?Primala je Genetespib i Docetaxel.U KCS smo upoznale jednog pacijenta koji koristi neke kapi i napitke koje pravi covek iz okoline Uba.Kaze da mu jako prijaju.Ima li neko iskustva sa tim?

Drustvance samo da vas pozdravim,
bili ste mi vredni memogu da stignem da sve procitam
rana mi je odlicno, skoro zarasla mnogo mi je pomogla mast od nevena i jekoderm
Sve vas punoooooo ljubim i pozdravljam

urbazon sam uvek primala da se prociste plica i da lakse disem,da ne dodje do gusenja.dexstazon sam primala od kostiju zglobova ,kicme i glavobolje..jedino zajednicko im je da se od njih raste kao da pijes kvasac.idu kilogrami kao ludi.

Ne znam da li bi nekome ovde koristilo, posto vidim da se pise o tome, ali posedujem oko 30-40 kutija kolostoma kesa i diskova marke CONVATEC. Neiskoriscenih naravno. To je pre svega namenjeno ljudima koji su imali neke vrste operacija na debelom crevu, kome god da je potrebno, moze mi se javiti ovde ili kako god da se dogovorimo o detaljima.

urbazon sam uvek primala da se prociste plica i da lakse disem,da ne dodje do gusenja.dexstazon sam primala od kostiju zglobova ,kicme i glavobolje..jedino zajednicko im je da se od njih raste kao da pijes kvasac.idu kilogrami kao ludi.

Jelicice, ne razumem sta si htela da kazes sa ovim "dexstazon sam primala od kostiju zglobova ,kicme i glavobolje." jel to znaci protiv bolova ili sta?

Jelicice, ne razumem sta si htela da kazes sa ovim "dexstazon sam primala od kostiju zglobova ,kicme i glavobolje." jel to znaci protiv bolova ili sta?

tako nekako.uvek kad me ukoci kicma oni meni inekcije dextazona.ujutru i uvece,tako isad zadnji put bilo.u toku hemio terapije ja osetila bolove u glavi i neku vrtoglavicu.oni meni dali da uradim skener glave i da se malo oporavim dextazonom.

tako nekako.uvek kad me ukoci kicma oni meni inekcije dextazona.ujutru i uvece,tako isad zadnji put bilo.u toku hemio terapije ja osetila bolove u glavi i neku vrtoglavicu.oni meni dali da uradim skener glave i da se malo oporavim dextazonom.

To svima daju, to je kortizon. Doduse nisam cula da se daje protiv vrtoglavica, ali lekari valjda znaju zasto ga daju.

602595_417968561575749_1034318409_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back