Onima koje volite...

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja volim da kažem
svim njegovim ćelijicama
pa se sve raduju
i moje i njegove
i kažem mu da je kitnikes od dunja, sa šlagom
a on meni da sam čokolada
kako to može da bude
ja ne jedem čokoladu
on ne jede voće
ko zna....
:mrgreen:

teFko teFko pitanje :lol:

bila je situacija kad sam jednom govorila da ga volim on nije verovao i non stop mi to nabijao na nos dok me nije ubedio! e onda kad je video sta je napravio poceo je da me ubedjuje u suprotno...bilo ja malo jadno...ali slatko...onako kao crvic neki se grcio...i gorko kajao sto mi nije verovao u pocetku.

da ga volim kažem mu skoro svaki dan zato što imam potrebu da mu kažem to naglas, i onda ga zagrlim jako, jako, koliko god imam snage i to je naš mali ritual.Mada mislim kad nekog volite to se oseća u sitnicama, u pogledu, u dodiru, u svakodnevnom životu, u malim, svakodnevnim najobičnijim stvarima.Mada nemojte se sekirati ako ne možete tek tako da prevalite preko usta te reči osobi sa kojom ste odnedavno u vezi, potrebno je steći poverenje, jer bez obzira na zaljubljenost niko od nas ne želi da ispadne budala. ako ste u vezi sa pravom osobom, koja je slična vama, ona će razumeti što ne govorite te dve reči tako olako a ljubav će se svakako osećati i biće sve super!!! Izvinite na dugog pričanju, al kad je ljubav u pitanju ja se baš
raspilavim... :D :D :D

Momcima, nope.
Jos nisam osetila da sam zavolela nekoga onako kako bih mogla, svim srcem. Volela sam mnoge "na neki nacin" ali nedovoljno da bih to govorila i ponavljala, mada je bilo i toga kada sam bila mladja i nisam shvatala znacenje svojih reci.
Daklem, ne izjavljujem ljubav mada se cesto momku obracam sa "ljubavi"... :)

Svakodnevno ponavljanje tih reci takodje nije moj stil....ne dajem takve izjave olako i smatram da pravu draz imaju samo na pravom mestu, u pravo vreme i u pravoj atmosferi. Za razliku od vecine ovde, ne bih volela mi neko to ponavlja svaki bogovetni dan, izgubilo bi svoju car... Takodje, osoba sa kojom sam u vezi pada u mojim ocima ako mi izjavi ljubav na samom pocetku veze...po meni u tom slucaju i ne zna sta je to...

Od ostatka sveta najvise baki govorim da je volim...retko bratu...majci izuzetno retko...ostatku sveta ne.

Back