Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
ja volim da kažem
svim njegovim ćelijicama
pa se sve raduju
i moje i njegove
i kažem mu da je kitnikes od dunja, sa šlagom
a on meni da sam čokolada
kako to može da bude
ja ne jedem čokoladu
on ne jede voće
ko zna....
To je malo izlizano, I love you
Pa, opet, ni na druge načine se ne izjašnjavam. I niko koga znam se ne razvaljuje od pokazivanja i izjavljivanja ljubavi. Izuzev mog matorog :shock: :shock:
bila je situacija kad sam jednom govorila da ga volim on nije verovao i non stop mi to nabijao na nos dok me nije ubedio! e onda kad je video sta je napravio poceo je da me ubedjuje u suprotno...bilo ja malo jadno...ali slatko...onako kao crvic neki se grcio...i gorko kajao sto mi nije verovao u pocetku.
da ga volim kažem mu skoro svaki dan zato što imam potrebu da mu kažem to naglas, i onda ga zagrlim jako, jako, koliko god imam snage i to je naš mali ritual.Mada mislim kad nekog volite to se oseća u sitnicama, u pogledu, u dodiru, u svakodnevnom životu, u malim, svakodnevnim najobičnijim stvarima.Mada nemojte se sekirati ako ne možete tek tako da prevalite preko usta te reči osobi sa kojom ste odnedavno u vezi, potrebno je steći poverenje, jer bez obzira na zaljubljenost niko od nas ne želi da ispadne budala. ako ste u vezi sa pravom osobom, koja je slična vama, ona će razumeti što ne govorite te dve reči tako olako a ljubav će se svakako osećati i biće sve super!!! Izvinite na dugog pričanju, al kad je ljubav u pitanju ja se baš
raspilavim...
Momcima, nope.
Jos nisam osetila da sam zavolela nekoga onako kako bih mogla, svim srcem. Volela sam mnoge "na neki nacin" ali nedovoljno da bih to govorila i ponavljala, mada je bilo i toga kada sam bila mladja i nisam shvatala znacenje svojih reci.
Daklem, ne izjavljujem ljubav mada se cesto momku obracam sa "ljubavi"...
Svakodnevno ponavljanje tih reci takodje nije moj stil....ne dajem takve izjave olako i smatram da pravu draz imaju samo na pravom mestu, u pravo vreme i u pravoj atmosferi. Za razliku od vecine ovde, ne bih volela mi neko to ponavlja svaki bogovetni dan, izgubilo bi svoju car... Takodje, osoba sa kojom sam u vezi pada u mojim ocima ako mi izjavi ljubav na samom pocetku veze...po meni u tom slucaju i ne zna sta je to...
Od ostatka sveta najvise baki govorim da je volim...retko bratu...majci izuzetno retko...ostatku sveta ne.