ONI TAMO O NAMA OVDE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.959
ljubav.png

http://forum.krstarica.com/threads/166563

Iron Lord:
Ovaj post je super zdrav :D Pravo osvježenje su i ostali postovi. I ti lutaš svuđe Iron ;)

Juče, 22:00 #21
Dana2503
Registrovan korisnik
Učlanjen: 05.05.2007.
--------------------------------------------------------------------------------
Apsolutno me ne interesuje politika, nemam pojma sta se dogadja u zemlji niti u svetu. Ne idem na glasanja, niti pratim bilo sta od toga. Ako me nesto interesuje, pitam Taru623 i ona mi kratko objasni, kao npr za koga da glasam
.

Iron Lord:
Eto vam sad!
Ovako nas vide naši a ne neki tamo izdajnici, plaćenici i domicilne ništarije!
Pa onda Hrvati, Bosanci, Nemci, Amerikanci...

Gde je onaj što mu smeta moderator da gukne?

А шта мислиш да то не пишу можда баш ти исти " босанци" ( која је то уопште нација...дал'постоји? :roll: ), 'рвати и...слични??? :roll: :?

Уосталом...извини...више не одговарам на твоје теме...постове...само нисам издржала да не прокоментаришем ову глупост. :roll:

jednom je neko dao neki link sa delom razgovora u pf. lj&s ono je bilo zaista 'strava" ja sam se bas nasmejao, ali ipak je tamo previse, ajde da kazem glupavo, ne znas ni ko pije ni ko placa, nit ko koga %^&^%,o tome ko je sta [doduse i ovde za neke sumnjam sta su ali...] ne vredi diskutovati. a poseban razlog tj. razlika je, zasto mi je ovde interesantnije, je da to isto i ovde radis ali "protivniku" ne das da uziva, malo je sadisticki ali....

SANDRINAbg:
А шта мислиш да то не пишу можда баш ти исти " босанци" ( која је то уопште нација...дал'постоји? :roll: ), 'рвати и...слични??? :roll: :?

Уосталом...извини...више не одговарам на твоје теме...постове...само нисам издржала да не прокоментаришем ову глупост. :roll:

Napusti li više Bosnu?

filatelista:
fala ti Ademe, :???:
sad zbog tebe kad krene, "vidi se ko koga hvali", "ne čudi me da ste se složili", "smrdi na loj", "puj-hahahahahahahahahahaahahhhhahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha-bljuc-povrać"....

Ma pusti ti njiha haha hoho haha hoooo haaaa ooo aaa

tinu-ni-nu tinu-ni-nu

eto ja sam npr prvo isao na ljubav i sex...e sad,pazi,tu se stvari ako brzo menjaju,a postovi stizu toliko brzo,da vise nemozes nista da pratis,ovde isto stizu brzo,ali ne toliko,pa jos i mozes da povatas pocetak i kraj

a komentar da ovde ima mnogo ludih a tamo su svi super i veseli,nije bas,tamo vrvi od pritajenih manijaka u tihoj ilegali,sama tema ih privuce,ovde koliko sam primetio vise ima zustrijih sagovornika,ali ne manijaka,budala i slicno

SiIent Bob:
Muslimanke, da bi imale čisto i negovano lice, mažu se kozijim lojem, hoće reći, kozijom masti. Imaju lep ten, ali smrdeeeeeeeeeeee... Takođe ga i koriste u svakodnevnoj ishrani itd... jer im je svinjska off limit, sva sreća pa sad imaju biljna ulja...

Hvala sad kapiram. Jel ti i istina?
I Njemci kažu: Ako želiš biti lijep moraš da trpiš. Samo se misli na skidanje viška kila.

poenta u pominjanju loja je prvenstveno i jedino sa aspekta kulinarstva,muslimani jedu na loju,mestoi na masti,i to govedjem loju,ne kozjem ili bar vrlo retko.

danas koriste ulje,mast i loj su svuda prevazidjeni....na lice se to nemaze,to je glupost cista..mozda jesu u 18 veku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back