Oni su među nama !!!

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

raton

Zainteresovan član
Poruka
245
Ruski premijer Dmitrij Medvedev otkrio da postoje vanzemaljci koji slobodno šetaju Zemljom.

Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder.

Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu, kaže Medvedev.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev, ne znajući da su i dalje uključeni mikrofoni, posle televizijske emisije otkrio voditeljki da postoje vanzemaljci koji šetaju Zemljom.

Video nije objavljen na televiziji, ali je dospeo do interneta gde je postao hit.

Nakon emisije, voditeljka ga je pitala zna li, kao bivši predsednik Rusije, nešto o vanzemaljcima.

Reći ću vam prvi i poslednji put. Sa kovčegom u kojem se nalaze šifre za nuklearno oružje, predsednik zemlje dobije i poseban tajni folder. Ovaj folder sadrži informacije o vanzemaljcima koji su posetili našu planetu. Uz to vam daju i izveštaj o potpuno tajnoj specijalnoj službi koja vrši kontrolu nad vanzemaljcima u našoj zemlji. Ta dva dokumenta se dobiju zajedno s nuklearnim šiframa. Kada se završi predsednički mandat, ti dokumenti se predaju sledećem predsedniku.

Medvedev je na kraju uz osmeh dodao da se više detaljnijih informacija o ovome može dobiti u filmu ‘Ljudi u crnom’.

„Neću vam reći koliko ih je među nama, jer bi to uzrokovalo paniku“, rekao je Medvedev

I šta sa tim? Sasvim suvisla i bespotrebna informacija o kojoj ne vredi polemisati da li je istina ili ne.
Elem, ako su među nama, šta sa tim? Nit' znamo ko su, kako izgledaju, gde su. I da znamo, šta bismo poduzeli? Linč? Ili tražili svakava čuda od njih? Pare možda?

Bolje ovako, u spokoju neznanja.

Pa možda je i namerno tako rekao, da se pažnja javnosti skrene sa ” događaja “. ili je namera da se ljudi polako privikavaju na prisustvo vanzemaljaca, pa bolje to reći kroz šalu nego u službenoj najavi na dnevniku. koji bi to tek stampedo bio, gomilanje hrane, samoubistva i ko zna šta još. to će za većinu na planeti biti kulturni i civilizacijski šok.

I šta sa tim? Sasvim suvisla i bespotrebna informacija o kojoj ne vredi polemisati da li je istina ili ne.
Elem, ako su među nama, šta sa tim? Nit' znamo ko su, kako izgledaju, gde su. I da znamo, šta bismo poduzeli? Linč? Ili tražili svakava čuda od njih? Pare možda?

Bolje ovako, u spokoju neznanja.

Šta sa tim? :eek:

Ne budi tako ograničenog uma. Možeš ti i bolje. Nije teško.

I mislio sam...

Javno priznajem da sam posetilac na ovoj planeti. Došao sam ne brodom kao što pogrešno pretpostavljate, nego portalom koji krivi prostor; zamisli papir i na suprotnim krajevima po tačku, kao vaš svet i naš svet. Vašom tehnologijom bi trebalo da se od jedne do druge tačke pređe linearno cela duž papira, a naša tehnologija savije taj papir tačno da se tačke preklope.

Izneo sam ovo da moj iskaz postane verodostojan.

Sada, imaš saznanje da živim među vama, neupadljivo. Nisam jedini. Dolazimo u miru, namere nam nisu divljačke kao što pojedinci i cele grupacije sugerišu. Velike vojske imaju planove i programe za konfrontaciju sa izvanzemaljcima i sve je to smešno. Otpor bi bio skršen za nekoliko minuta masovne intervencije naše tehnologije. To nama nije ciilj.

Sada imaš saznanje da postojimo i da smo došli izdaleka.

Šta ti vredi to saznanje?

(Elvisa, Haseta i Bruce Leea vam ne možemo vratiti, ali vaša tehnologija je dovoljno napredovala da ih uskoro možete klonirati)

„Neću vam reći koliko ih je među nama, jer bi to uzrokovalo paniku“, rekao je Medvedev...
Rece Medvedev i osta ziv i zdrav i nek nam ga takvog . Nije znao da su zvucnici ukljuceni a slao poruke .Sve mi tu nesto ne stima .
Samo smo njega cekali da nam kaze ima li ili nema VANZEMALJACA.
Salala za one koji u svasta vjeruju .

Ako neko zna nekog vanzemaljca, neka mi ga prijavi, da razmenimo iskustva o zenama :)

Ja bih mogao da ti pomognem, ali jesi li siguran da zelis da znas?

Ajde reci tu ti svejedno... Ovako to vanzemaljci rade sa zenama

tumblr_lk3s3ytm671qh9a8wo1_400.gif

Kazu da se duhovno uzdizemo..Ne ide covek u duhovne nivoe,vec te nivoe spusta na zemlju..Pa posle neki Kazu "Na dvoru se jelo zlatnim viljuskama,a sada je sve to oduzeto Srbiji" ....pa jesmo li se produhovili od tih viljuski,jesmo li Srbi i narod balkanski zbog tih kasika i viljuski? Ako je tako,trebali bi svi da presudimo sebi odmah tada na tom dvoru. Ili znate sta,mogli smo da uradimo zlatne navlake za zube,pa da se uklopimo u "serbian gangsta" uzasce (uzdizanje). Pa kad se NAJZAD javno prikazu vanzemaljci,mi pojavimo se pred ta bica,okovani zlatom,zastavama (zvezde-partizana,moze i to) i celokupnim duhovnim arsenalom crkve i iskrivljenog pravoslavlja. I sta onda? Ponudimo im slavski kolac,pihtije i baklavu. "Da se zna kako Srbin ugoscava" (a pritom nesretnu baku bez zuba i osnovne skole gurnemo u njenu sobu da se ne sramoti pred Uzvisenima) Pa im kazemo BRACO DOBRODOSLI ! ! !

Poslednja izmena:

Back