Oni koji su...

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
jedite_kod_Joa:
Убеђују у причу,да кад те неко избаци из стана,онда то више није твој стан.

Oni koji iznose ovakva poređenja su tragičniji čak i od onih koji su Rakini obožavaoci.
Nego kada pomenu Raku sad se setih one pesme koju je pevao:

Slobodane, Slobodane
Ti si komunista
volimo te volimo te
Ko isusa Hrsita

Evo ga sada kod Koštunice. Razlike se čak ni ne vide. :lol:

Kostunica_Milosevic-www.nune.biz.gif

BG5:
...bojkotovali referendum za ustav su izmedju ostalog to cinili zbog toga sto Albanci na Kosovu nisu imali pravo glasa.

Da li ce ta grupacija bojkotovati parlamentarne izbore s obzirom da Albanci na Kosovu opet nemaju pravo da glasaju?Ako nece,sta onda reci za te ljude?O kakvim ljudima mi to govorimo?

kolega bg5 naklon za ovu opservaciju. cedoidi kojima su puna usta prava za albance i koji masu njihovim zastavama kad god međunarodna zajednica pogleda popreko srpski politički establišment, sada ce se naci u nebranom grožđu koje su sami nestručno kalemili :) ne bi bilo loše da malo prate emisije o poljoprivredi na b92... može da se nauči štošta lepo o vinogradarstvu a bogme i o političkom ovčarstvu.... :)

Eraserhead:
Vaši su i buzdovan i tomahavk, a najgore je od svega što se ovim ljudima navukli tomahavk na glavu ubeđujući ih da ćete ga uništiti buzdovanom.
Kolega,slazem se da vam je tomahavk uvek na raspolaganju,a sta se buzdovana tice,da vas obradujem,uvek ga mozete imati gratis.

Не мислим да је било ко бојкотовао референдум због шиптара,нити би требало!Они не признају ,нити поштују било који народ у свом окружењу.8-)

tacka 8.... ldp zahteva za bojkot referenduma... rekao kolega bg nije jedini nego jedan od razloga.

Referendum se organizuje sa navodnim ciljem da Kosovo ostane u Srbiji, a Albanci s Kosova neće imati pravo glasa.

ko zna mozda ce siptari imati pravo glasa... pa ce svi srbi sa kosova da glasaju za ldp, rekao leka danas na pinku da ih pomazu :) mozda ljudi.... bio ceda kod tachija, verovatno je preko njega urucio pomoc....

Као и обично - кад ми одговара може, кад ми не одговара - не може.
Двоструки стандарди, демагогија ...
Па по истим принципима, ако бојкотујете Устав због тога што је лош и штетан
бојкотујте и његову последицу - ИЗБОРЕ .

hoće ljudi, dogovorili se i rešili, da su bili samostalni mozda bi i dogurali do 5 posto, sa cankom i zaretom kao da nisu ni izasli. politički su pronicljivi ko djilas veceras kad je gledao onaj nevidljivi most....

marlon:
tacka 8.... ldp zahteva za bojkot referenduma... rekao kolega bg nije jedini nego jedan od razloga.

Referendum se organizuje sa navodnim ciljem da Kosovo ostane u Srbiji, a Albanci s Kosova neće imati pravo glasa.

ko zna mozda ce siptari imati pravo glasa... pa ce svi srbi sa kosova da glasaju za ldp, rekao leka danas na pinku da ih pomazu :) mozda ljudi.... bio ceda kod tachija, verovatno je preko njega urucio pomoc....
LDP-ovci su se ucutali otkako je marlon dokazao da je jedan od razloga za bojkot bila cinjenica da Albanci na Kosovu nisu imali pravo da glasaju

razlozi2.gif

Link http://www.bojkot.info/

bg nebitno, vish koliko je apsurdna njihova politika.. nema konzistentnosti stavova, svaki dan cas ovako pa onako, kako vetar dune... sad se prihvatili rusa ko davljenici za slamku, a ovamo isfekališu ih svaki dan gde god mogu :)

Eraserhead:
Vidiš, BG, kada počnu radikali ovako zdušno da te brane to znači da nešto ne radiš kako valja.;)

BG5:" Cigarete su lose za zdravlje"

Radikali:"BG5 je u pravu!"

Eraserhead:"Vidiš, BG5, kada počnu radikali ovako zdušno da te brane to znači da nešto ne radiš kako valja"

Уживање је читати ову тему. 8-)

Referendum se organizuje sa navodnim ciljem da Kosovo ostane u Srbiji, a Albanci s Kosova neće imati pravo glasa

Све је лепо речено на њиховом сајту.
Иначе оно је 10 разлога зашто сам срећен због овог Устава.

Trebala bi Ruzica Djindjic da predje u ldp, jedino tako bi izgleda imala ekskluzivno pravo na svog muza :roll: , ceda meda je najobicniji ljigavac kojeg Djindjic nije mogao vise da pogleda a kamoli da ga shvata za ozbiljno, mislim da mu nije mnogo falilo da ga zadavi golim rukama... Ako je neko izdao Djindjica to je jedino dezerterska banda ldp-a

ma ne nervira me toliko,koliko ne mogu da shvatim ovog bg5 da ce zbog svoje mrznje prema ldp-u da se pridruzi radikalima i koristi neke izlizane radikalske fore :roll:

odraz ciste tuspoti i ogranicenosti njegova logika - neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.uzgred,jedini ds-ovac koji ima tako glupave stavove,a znam dosta njih iz stranke.sve normalni ljudi.

ali stavila sam ga na ignore,pa njegove izlive mudrosti citam samo kad ga neko nesrecnim slucajem citira.

Banshee:
ma ne nervira me toliko,koliko ne mogu da shvatim ovog bg5 da ce zbog svoje mrznje prema ldp-u da se pridruzi radikalima i koristi neke izlizane radikalske fore :roll:
Da DS ovako sramno zloupotrebljava Albance na Kosovu,ti se ne bi ustezala da to osudis.U tom slucaju to ne bi bila "izlizana radikalska fora"

Banshee:
odraz ciste tuspoti i ogranicenosti njegova logika - neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj.uzgred,jedini ds-ovac koji ima tako glupave stavove,a znam dosta njih iz stranke.sve normalni ljudi.
Odraz ciste tuposti i ogranicenosti je tvoj zakljucak da su radikali moji prijatelji.Za mene su i ljudi poput tebe i radikali nesreca za ovu zemlju

jedite_kod_Joa:
Да се не правимо блесав овде.Знамо ко је позивао на бојкот и који су били "аргументи".Између осталих и ово је био један од "аргумената".

ne vredi džo, ne dopire do svesti mu njegove. ima što naš narod sa sela kaže, zabran u glavi :)

Back