one question for you, who live with yankees!!

ja bi, ali ne mogu, jer je bas to i za mene amerika. takode ne vidim drugi razlog po cemu je amerika bolja od evrope. tamo mi je zivot tek veca kocka nego ovde.

a takode me i severna amerika kao zemlja vise ne privlaci, strasno me privlace juzna am. i afrika.
to su samo godine, znas.
ko zna kakvo misljenje cu imati o amerci kasnije. nikad ne reci nikad. ;)

sienna:
znas, komplikovano je. kad sam imala oko 12 godina gotivila sam ameriku. po svaku cenu zelela sam da studiram i zivim u americi. zamisljala sam svoj zivot u americi, american dream, kako bi rekao.. ;)
medutim, sve sto sam postala starija saznala sam sve vise istinite stvaro o americi. lose stvari, kao npr. bush, pentagon, cia, itd ,kao i druge stvari (mrzi me sada da pisem). saznala sam sta je u sustini amerika: j****i kapitalizam i imperializam. i jednostavno se pojavila mrznja prema americi.
takode moje drustvo bavi se anti-kapitalistickim stvarima, i ja sam usla u to.
eto, zadovoljan? imas li neka pitanja?
poz sienna

to je ok,
ako imas svoje misljenje
samo nije to tako jednostavno i crno kao sto izgleda,
globalizam,WTO i te fore, ..
ima ovde i komunizma koliko hoces...
ja nekad zastupam tvoju tezu, raspravljam se i nikad nisam imao problema
sto je njihov plus....ipak nije tema

...ali kapiram ;-)

68Charger440+6:
Niko ne kaze da je Amerika bolja od Evrope. Nekome jeste, nekome nije.

Meni licno jeste i ja se nikad nebi vratio u bilo koju Evropsku drzavu.

znam, i postujem tvoje misljenje.
takode se i delimicno slazem sa tobom, da mozda imamo i krivu sliku amerike, ali ipak je to jedan deo amerike. zbog toga....

chargeru, kako je bilo u las vegasu? ili je to tajna? (what happens in las vegas ,stays in las vegas :D )

sienna:
chargeru, kako je bilo u las vegasu? ili je to tajna? (what happens in las vegas ,stays in las vegas :D )

Vegas je bio fantastican. Nemam sta da krijem, nisam mnogo kockao, nisam se napio i nisam ludovao. Ona 3 dana sam pokusao da obidjem sto vise mesta. Mada mi je draze bilo sto sam otisao u Idaho ponovo nego sto sam u Vegas isao.

Bas sam se juce cuo sa drugom sa kojim sam isao u Vegas. Kaze da on ide opet za novu godinu (ovaj put sa devojkom), a onda planira doci do mene.

68Charger440+6:
Vegas je bio fantastican. Nemam sta da krijem, nisam mnogo kockao, nisam se napio i nisam ludovao. Ona 3 dana sam pokusao da obidjem sto vise mesta. Mada mi je draze bilo sto sam otisao u Idaho ponovo nego sto sam u Vegas isao.

Bas sam se juce cuo sa drugom sa kojim sam isao u Vegas. Kaze da on ide opet za novu godinu (ovaj put sa devojkom), a onda planira doci do mene.

e stvarno si streber, chargeru, nisi se zajebavao u las vegasu. :D
ja sam ove nedelje bila na exkurziji na tri dana, i uopste nisam spavala, toliko smo sranja pravili, da ne mozes verovati!!!
ali sta ces... ;)

sienna:
e stvarno si streber, chargeru, nisi se zajebavao u las vegasu. :D
ja sam ove nedelje bila na exkurziji na tri dana, i uopste nisam spavala, toliko smo sranja pravili, da ne mozes verovati!!!
ali sta ces... ;)

I te kako sam se zajebavao, ali nisam preterano ludovao.

U 2 noci u Vegasu ospavao sam mozda 4-5 sati ukupno, a u Idahu jos manje. Bilo je fenomenalno videti staro drustvo posle 4 duge godine.

Zato kad smo krenuli ja i cale nazad iz Idaha citav prvi dan sam prespavao.

Dobrovoljac budala.

Upoznao budala neku ribu mormonku koja mu napunila glavu svakakvim glupostima.i on odluci da ode u vojsku. Letos kad sam bio u Idahu on je bio na treningu negde u Americi (neznam gde). I juce sam se cuo sa drugom sa kojim sam isao u Vegas, pitam ga za tog tipa i rece mi da ovog meseca prvo ide za Minnesotu, a onda za Iraq.

68Charger440+6:
Dobrovoljac budala.

Upoznao budala neku ribu mormonku koja mu napunila glavu svakakvim glupostima.i on odluci da ode u vojsku. Letos kad sam bio u Idahu on je bio na treningu negde u Americi (neznam gde). I juce sam se cuo sa drugom sa kojim sam isao u Vegas, pitam ga za tog tipa i rece mi da ovog meseca prvo ide za Minnesotu, a onda za Iraq.

Pa ima ih dosta koji neznaju nista o zivotu pa idu da se "pronadju".

E da li sam vam rekla da kada sam stigla u USA da su me pitali da li je moja zemlja ostrvo blizu Japana..To je jedino bilo gore od Nemice koja me je u avionu pitala da li znam sta je komp... :shock:

brate, ....pukla sam od smeha!! nisu normalni. ali sta ces. mislim pogledaj balkan, sve drzave minijaturne velicine. nije ni cudo sto ljudi i ne znaju tacno gde je srbija

pa, evo ja ucim geos, neke zemlje u aziji i u africi, nikad cula u zivotu, i mesam ih stalno.
e tako je i s njima.
ne mozes to promeniti. nazalost.

nina_lion:
Pa ima ih dosta koji neznaju nista o zivotu pa idu da se "pronadju".

E da li sam vam rekla da kada sam stigla u USA da su me pitali da li je moja zemlja ostrvo blizu Japana..To je jedino bilo gore od Nemice koja me je u avionu pitala da li znam sta je komp... :shock:

Ja sam njega dobro poznavao. Nije bio genije, ali sam ocekivao da ce zavrsiti high school. Nije ni to uradio, vec se uvaljivao u kredite za aute a na skolu nije mnogo paznje obracao

E moj Samire ... da nam se ziv vratis.

sienna:
lepo, jel ti se svida tamo?

Svidja mi se ,ali je ovo meni licno nedostupno.Zivim u oblasti u kojoj se zivi american dream,ima dosta jevreja-citaj dosta ljudi sa dosta love,milionske kuce,mame koje nerade i tate koji su truli bogatasi,razmazena deca koja se bacaju po podu,policija dolazi bukvalno za 5 min(sto nije slucaj u NYC recimo,osim ako ne zivis u west side-u)ali to nije ono sto mi se dopada ovde....
Volim sto je sve super sredjeno,dosta parkova,okean mi je na 10min voznje,ima dosta razlicitih aktivnosti od 7do 107,u cityju sam za pola sata vozom,.svi se drze kao prava komuna,svidja mi se kako se ljudi odnose jedni prema drugima,i najvaznije sto su neiskomlpeksirani sto imaju love,npr.malo pre sam pricala sa covekom koji zivi u kuci od 4 miliona dolara,a nosio je izlizanu teksas jaknu.Svidja mi se sto su prizemni sto se toga tice..(ali deca su iskompleksirana!"moj tata godisnje pravi par milijardi..")Ma sve je diskutabilno..

Back