sienna:u kom ratu?
Svim ratovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sienna:u kom ratu?

) bozic, veliki petak, i kao sto je bio 29. novembar? I kako se to proslavlja kod vas?Garwor:Chargeru, jel ima u US dosta praznika kad ne ides na posao, kao kod nas 1. maj, dan ustavnosti ( nemam pojma kad je) bozic, veliki petak, i kao sto je bio 29. novembar? I kako se to proslavlja kod vas?
sienna:jok, nemaju...pa zar ne znas, ameri imaju stalno praznike, kao president day, martin luther day, independence day... itd. ..bas se i pitam, kako onda da je bogata zemlja??![]()
68Charger440:Pa ima mozda jedno 4-5 velikih praznika godisnje za koje ne moras ici na posao.
Garwor:a nemci?
68Charger440:Zar malo?
sienna:kao u srbiji, samo sto jos slave nekoliko dana, ne znam kako se kaze na srpskom -pfingsten-ionako nije bitno, ima samo neke veze sa jesusom i bogom...
da samo vidis kako nemci provode te dane...idu s decicom i psom u sumu da setaju...muskarci nose khaki sorceve i legendarne bele carape i sandale...a zene su u istoj varijjanti kao oni, samo sto nose zensku robu...a njihova decica su njihovi kloni...a pas je ili labrador ili nemacki ovcar... i tako oni setaju na svezem vazduhu, posle idu u restoran koji je na vrhu brda, da jedu becke ili lovacke snicle sa krompiricima...ili samo kupe na standu njihove one bele kobasice i kiseli kupus.....
![]()
ali ne zezam se , stvarno je tako....
a chargeru, kako ameri provode te dane??? u meku?? :-P
osecam da ne mogu da skupe posle svu svoju debelu decicu i kucice...Garwor:ahahahaa...znaci stereotipi su ipak tacni.
Znaci svabe se ponapijaju ko mi ovde za prvi majosecam da ne mogu da skupe posle svu svoju debelu decicu i kucice...
Nego sad vidim da mi u stvari imamo manje praznika nego ostali svet. A mislio sam da smo sampioni u tome.
68Charger440:Za Novu godinu imas najvise praznika.
Zavisi mnogo od posla koji radis. Moj cale radi kako hoce jer je svoj gazda, on ima po nekoliko meseci godisnje odmora.
sienna:sampioni smo u raspustu!!! letnji raspust u nemackoj traje 6 nedelje, ]a kod nas ]10 NEDELJE!!!!!!
Garwor:JA DA SE ULIZUJEM SEFU?!
Pa jes' ti normalna? Ja se sefovima ne ulizujem, pogotovo onom debelom ameru ( 220 kg zive vage, garant).
Sa proslim sefom sam pio pivo po kafanama, jednom me je zatekao kako lezim na njegovom stolu ( sklonio sam njegove stvari ipak, ionako mu ne sluze nicemu) da protegnem ledja, jednom ga oterao u p.m. , trazio sam povecanje plate kad mi padne napamet i bogami je uglavnom postovao ( osim zadnji put, odma' sam dao otkaz, i zivka me vec godinu ipo da se vratim), organizovao strajk, itd..
A ovi sadasnji paceri ( imam ih inace gomilu ), su postali pravi gnjavezi, malo mi fali da jednostavno prestanem da idem na posao bez obrazlozenja. Treba biti profesionalac, al ipak treba imati neki nivo, ne mozes svakoga ni postovati.
A inace nesto o promenljivosti ljudske prirode, otkako je debeli amer postao veliki sef, stekao je u kratkom roku horde obozavatelja ( dezurni smejaci), njegova tupljenja i pametovanja odjednom su mnogima postala zanimljiva ( ne znaju engleski doduse, al osecaju da je nesto smesno rekao) pa ne mogu da zadrze osmeh cim on nesto progovori. Bedno.