Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Samo proveravam stereotipe 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rnixon:Idealno bi mi bilo tzv klizno radno vreme. Npr ako volis rano da ustajes, dodjes u 7 i odradis sve do 3, ali da postoji neko vreme u toku radnog vremena npr od 12-2 kada bi svi morali da budu tu, zbog sastanak i dogovora. Ja bih najvis voliela da radim npr od 12-8, da se na miru probudim, spremim i dodjem na posao. Najvise mrzim to nasilno budjenje, nocna sam ptica, nikad ne legnem pre 1-2.
Garwor:Imao sam u bivsoj firmi klizno radno vreme, i mislim da nema nista gore od toga, jer nema sanse da se diciplinujem i dolazim u neko normalno vreme, nego sam poceo sve kasnije i kasnije, jedno vreme sam dolazio u 12, a jednom nisam ni dosao! U sustini sve radis polako i opusteno, ali izgubis ceo dan na poslu, to mi se ne svidja. A kad radis od 7 ili 7:30 ne gubis mnogu vremena ujutro pre posla jer ga i nemas, al zato dodjes kuci po danu.
Garwor:Samo proveravam stereotipe![]()
rnixon:jedini je problem sto ti se ceo dan spava, bar bi meni bio.
rnixon:Ha ha skroz stereotipna dumb blond
) ... Pozz svima!
. A kako se otprilike krecu te cene, bas me zanima? Na primer, koliko kosta iznajmljivanje jednosobnog stana u NY a koliko recimo u LA, naravno ako znas? Ja sam bas mislila da je LA skuplji, zbog svih tih hollywoodskih zvezda koje zive tamo i uopste zbog samog Hollywooda i njegovih atrakcija (turistickih)... A koje ste vi svi godiste inace, Charger, Garwor i Sienna? Ako nije tajna hehehe 
nisi valjda toliko star ****Honey_Girl****:Ahaa.. hvala. A kako se otprilike krecu te cene, bas me zanima? Na primer, koliko kosta iznajmljivanje jednosobnog stana u NY a koliko recimo u LA, naravno ako znas? Ja sam bas mislila da je LA skuplji, zbog svih tih hollywoodskih zvezda koje zive tamo i uopste zbog samog Hollywooda i njegovih atrakcija (turistickih)... A koje ste vi svi godiste inace, Charger, Garwor i Sienna? Ako nije tajna hehehe
![]()
sienna:a znaci LA nije nesto skuplji od NY...vrlo interesantno...dobro bice mi lakse da odlucim.
****Honey_Girl****:aaa supejjj jer ja imam camo 2 godinice heehheheh! ne stvarnonisi valjda toliko star
![]()
68Charger440:Ja kad bi birao odlucio bi se za Los Angeles. Zapadna obala je daleko bolja od istocne.