one question for you, who live with yankees!!

rnixon:
Starno mislim da bi trebao da brises nesuvisle postove. Go ahead!

a mislis da si ti bolja???? govoris mi da kazem nesto korisno, i ja kazem, i ti mene odmah napadnes s mojom intelegencijom i kako nisam nikad bila u americi??
hoces da znas zasto ne volim ameriku??? jer je to sjebena zemlja, gde zive egoiste, i ljudi koji su zaljubljeni u sebe. misli da su nesto posebno, a ne shvacaju. da su oni u nekom smsliu isto izbeglice!!! njihovi preci su bili isto uz evrope...jel su to zaboravili!!
nervira me isto, sto vec 4 godina gospodin bush, takode amerikanac, vodi vec 4 godina glupav rat protiv iraka!!! unistava zivot tamo, da, moram priznati, razumem teroriste kao al quaida!!! (ali ni oni nisu u redu!!!!)
a jos ova sa ilegalnim meskikancima....ni amerikanci nisu bolji!!!
izvini, sto te tako napadam, ali jednostavno mrzim, kad mi neko sere kako je amerika lepa i takva sranja!!! kad nije...a ne brini imam dobra razloga to da mislim!!!!!

(charger: slobodno izbrisi, ako hoces!!!!)

sienna:
hoces da znas zasto ne volim ameriku??? jer je to sjebena zemlja, gde zive egoiste, i ljudi koji su zaljubljeni u sebe. misli da su nesto posebno, a ne shvacaju. da su oni u nekom smsliu isto izbeglice!!! njihovi preci su bili isto uz evrope...jel su to zaboravili!!

E sad si me bas uvredila ...

CRY-SMILEY.gif

Idealno bi mi bilo tzv klizno radno vreme. Npr ako volis rano da ustajes, dodjes u 7 i odradis sve do 3, ali da postoji neko vreme u toku radnog vremena npr od 12-2 kada bi svi morali da budu tu, zbog sastanak i dogovora. Ja bih najvis voliela da radim npr od 12-8, da se na miru probudim, spremim i dodjem na posao. Najvise mrzim to nasilno budjenje, nocna sam ptica, nikad ne legnem pre 1-2.

Back