Onda kada....

Redovno....to ti je borba autoriteta, kad niko nece da popusti.
A ne vredi da popustish, posle te proglase za slabica.:thumbdown:

P.s. ja 5 godina....:sad2:

To je za slabice.. Autoritet je nesto sto imas ili nemas, a to moze biti samo borba karaktera.
Nekim cudom ili moranjem :sad2::dash: prerasla sam moral, na svako moje teranje inata , samo mi predoci kako izgleda ako on krene i odmah popustim:mrgreen:
A kad mi pridje , onda inata nema ..
E sad @tema:
Mislim da je to samo faza, procice... Samo strpljenja

Joj. Ovo mi je tesko palo. Pronasla sam se u prici. Ali, nije vikendom, jedino ako pms bude vikendom.:) Ali, on junacki izdrzi. Ima i on momente, nema da nema. Ali, ja ne izrdzim, junacki. Sve se nadam da ce svadja zavrsiti kako i treba. Zestokim seksom.

Poslednja izmena:
Onda kada pogledate i shvatate da zadnja dva vikenda neprestalno nervirate jedno drugo....
Vidite iz nicega da se stvaraju problemi,jednostavno je tako,nema uopste razloga za to ali ona nekako uspije iscackati zivvvce i sa nekim bezrazloznim prigovaranjima maltretira moje nerve!
Jednostavno gledam i slusam cak ostanem bez teksta na neke glupe prigovore i rasprave,onako cak ne znam ni sta reci a uvijek sam spretan bio na rijecima,jednostavno nista od volje da pokusas reci,ccc,i da uvijek je neka rijec napad ili okret na zlo!

Jel to dodje tako u duzoj vezi,ljudima dopizdi uopce da pricaju o takvim stvarima,kao meni,jednostavno se samo okrenem i zaspim,nemam vremena za takve gluposti razglabanja!

Btw posebno me neodlucnost nervira, hocu-necu!

El se vama ovo ljudi desava ili sam ja zapao,jel to takvo vrijeme dodje ili sta :dontunderstand:

Mozda pi.zdi jer ti sve to smatras nebitnim a njoj je bitno. Mozda si poceo da je uzimas zdravo za gotovo, ne trudis se vise, ne obracas paznju na sitnice za koje si se lomio pre 2 godine. I nemoj odmah da pretpostavis cim ona otvori usta da ce iz njih da izadje neko zlo. :) Onda hoce, cuces stvari koje nije ni rekla jer vec imas u glavi sta ona misli.
Za pocetak, nemoj da se okreces na drugu stranu, ne budi sarkastican i ne brani se. Ona nece da ti nesto resis/popravis/smislis, ona hoce samo da je saslusas a mozda stvarno i hoce da nesto promenis a ne zna kako da ti kaze.

Iz mog skromnog iskustva primetio bi da je to "davanje prostora" uvertira za siguran raskid veze. Ćutanje je pogubno.

Ja samo da se složim s ovim...mislim, iz mog skromnog iskustva sam isto to naučila. :neutral:
Mrzim ćutanje, ćutanje je odlaganje neizbježnog.
Razgovora ili rasprave, stavljanja zapete ili tačke. Pa biraj.
I svakako ni tjeranje inata ni tvrdoglavost u ovakvim situacijama ne pomažu uopšte.
I tako.

To je za slabice.. Autoritet je nesto sto imas ili nemas, a to moze biti samo borba karaktera.
Nekim cudom ili moranjem :sad2::dash: prerasla sam moral, na svako moje teranje inata , samo mi predoci kako izgleda ako on krene i odmah popustim:mrgreen:
A kad mi pridje , onda inata nema ..
E sad @tema:
Mislim da je to samo faza, procice... Samo strpljenja

Nemoj ti meni nije....:rtfm:
Samo ja znam kako mi je.:evil:

popricaj sa njom, vidi u cemu je problem
razgovor sve moze resiti i strpljenje
uzgred, musko si i nacini prvi korak
ako sve bude u redu, pa se ponovo posvadjate
lako mozes proveriti gde koci
a to je da se ne mesas ponovo, vec da njoj dozovolis da sada ona ucini prvi korak
ako to ne zeli, mislim da je jasno sve

Možda ste se zasitili jedno drugog, možda si se ti zasitio nje a ona to oseti pa je nezadovoljna, možda joj ti nedostaješ pa želi da priča sa tobom, možda ona ima nekih problema a ne zna kako da počne da priča o njima... možda, možda, možda...
Štagod da je u pitanju, ovde odgovor nećeš dobiti..
Ako ti je stalo do vaše veze, idi i pričaj sa njom, a ne okreći joj leđa..
Nema ništa gore od toga... najgore je leći na spavanje i prespavati noć a da problem ostane među vama... sa sve mišlju - jutro će promeniti sve...
Ne može jutro ništa promeniti ni popraviti, uvek to morate biti vi, i ako ti je sada već tako u vezi zapitaj se kako će ti biti u braku i ako ne umeš sada da rešiš problem, kako ćeš ih rešavati kada dođu deca...

A možda ti jednostavno više nije stalo do nje u tolikoj meri, tj. možda je više ne voliš na isti način..

Back