Once Upon A Time

Dzeferson mi je totalno hot :D Princ je i dalje najveci luzer i smokljan u istoriji, Meri Margaret je privlacnija kao Snezana (zbog sminke, verovatno), ali Redzina....u koznim pantalonama... Skidam kapu!
Ne kapiram zasto su se toliko trudili oko Avgusta, a sada kao da odustaje. Bzv.
A Rampl... fascinirano gledam njegovu mimiku, covek glumi i kosom :mrgreen:

Kada je u pitanju ozivljavanje malog Henrija, mislim da ce akcenat biti na tome koja majka ga vise voli, tj. probudice ga njen poljubac (u celo...true love's kiss ne mora biti romanticne prirode, zar ne?). Mozda je Redzini vise stalo do klinje nego sto mi to ocekujemo.

Poslednja izmena:
Kako se Maleficent prevodi na naski? Grdana?

edit:
Ah, da, epizoda... Malo mi je bzv kako je Ema, posle meseci neverice i ignorisanja "kletve", iznenada pocela da veruje i ide da se bije sa velikim zlim zmajem. Drago mi je sto sam bila u pravu za budjenje klinje poljupcem u celo, a jos draze mi je sto smo ponovo imali cast da vidimo Lovca :zper:

A ovaj covek... ne znam da li mi je fascinantniji kao Rampl, Mr.Gold ili kao Karlajl :mrgreen:

Poslednja izmena:
ouat.jpg

može li linAk za download:malav:
ja odgledala poslenje 4 nedelje na fox life-u kad je išlo vikendom, nedeljom popodne vezane epizode:lol:
a htela sam još proletos kad gledam, ali sam stalno zaboravljala
i sad u nedelju kad je bilo grand finale sezone(msm meni je bilo grand finale :lol:) nestade mi sruje:evil:
pa sam onda skidala s neta da odgledam kraj....

dakle link za download nove epizode:ceka:

Back