Quantcast

Onaj osećaj.

Black_cat

Zainteresovan član
Poruka
326
Kad se probudiš pod jakim utiskom sna. A san težak, gust, još sedi na grudima i pritiska, stvara neke neprijatna komešanja, postavlja pitanja.. I evo šta me nagoni da slušam od jutros..

Mogu da osetim taj orijentalni miris, da vidim suknje i zavese, dim i boje, talase boja.. šuštanja, šaputanja, zveckanja, i oči kako izviruju sa svih strana. Toliko je vruće da bih mogla da skinem sve sa sebe osim providne suknje punog kruga i bezbroj volana i da igram u polumraku među mirisom urmi, šiše i mošusa.. da se u polutransu vrtim do u nedogled i da zaželim da melodija koja krije tragove nesreće, bunta, ljubavi i ostavljanja nikada ne prestane.. da igram nečiju tužnu strast, da otkrivam tuđe tajne, spuštene poglede, bol u grudima i stisnute pesnice.. da budem ona koja je preljubnica, koja voli zabranjeno, koja je besramna, ponosna i najveća u svojoj ljubavi...

:rumenko:

Oh, strašno, a tek je 8 ujutru.. šta li je mene spopalo..
 
Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.