Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ma gosca me samo ohrabrila da ti otvorim svoje srce....
lep si k'o lutka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1.pojedinacni odnos 40 minuta u kontinuitetu
2. Za tih 40 minuta erekcija konstantna i dobraje tehnika
3. Penis nije mali
4.Postoje emocije izmedju partnera i poznaju se zelje i potrebe partnera
Ako su ispunjene tacke od 1 do 4 zena MORA imati seriju dobrih, DUBOKIH VAGINALNIH ORGAZAMA (5-6 po odnosu). To dovodi do skora od oko 15 orgazama za 2 sata i posle toga NEMA SANSE da pomene sex bar 2 dana.
Znaci te zajebancije sa prstojebom, lizovima i kojkakvim pomagalima dovode do necega sto je orgazam ali koji vise podseca na onaj pod jorganom
......durex prsten je tako ***** da je neopisivo,riba ga kupila i shatro ocekivala chudo,posle pet minuta sam ga skinuo i tek je tad dobila chudo........ ;-)_Saint:Evo reeeeeesennjaaaaaaaaaaaa: kupi durex prsten za njen uzitak ...ako to ne upali, kupi durex kondome i zadavi je sa njima, i na kraju, popi shaku tableta viagre i eto scene ko u Shekspira...
snoshaj efendija:Velicaju vibrator jer je velicina bitna. Ko kaze da nije nek mi kaze gde je video vibrator od 14cm osim ako nije privezak za kljuceve, zezalica neka.
brate lepo kaze izreka svetu se ne moze ugoditi..jbgcraetive:Sta raditi u ovakvoj situaciji? Da li ovde sav muski svet uspeva da zadovolji svoje zene, devojke ili ne..
Puno puta sam razmisljao da iznajmim nekog crnca da je dooobro izyebe.. ali onda sam shvatio da bi uvek trazila njega ponovo, i ja bi mogao da se slikam...Sta mislite o pomagalima?
Sta bre da radim? Da je ostavim, ili ce ona mene kad tad? Zabavljamo se vec dugo u pm..
Profimare:Ja takvih problema nemam
hehe... nabij kondiciju i misli na neku babu...![]()
purelove:meni nekad stvarno dosadi kad on misli na babe i zabe,jer kao sto duze to bolje...mislim volim ja dug sex al kad vidim da je odlutao ko zna gde i tako uvek...to je glupo