Ona uvek moze josh!!

Ne seeerite bre.. Svaka zena moze biti zadovoljena KOMPLETNO za 2 sata ako je:
1.pojedinacni odnos 40 minuta u kontinuitetu
2. Za tih 40 minuta erekcija konstantna i dobraje tehnika
3. Penis nije mali
4.Postoje emocije izmedju partnera i poznaju se zelje i potrebe partnera

Ako su ispunjene tacke od 1 do 4 zena MORA imati seriju dobrih, DUBOKIH VAGINALNIH ORGAZAMA (5-6 po odnosu). To dovodi do skora od oko 15 orgazama za 2 sata i posle toga NEMA SANSE da pomene sex bar 2 dana.
Znaci te zajebancije sa prstojebom, lizovima i kojkakvim pomagalima dovode do necega sto je orgazam ali koji vise podseca na onaj pod jorganom kad se klinke dzaraju uvece. A ti orgazmi NISU PRAVI-to su povrsinski klitoralni orgazmi koji samo TRENUTNO OPUSTE.
Ako muskom svetu nije jasan pojam INTENZITETA orgazma neka uporede SVOJE orgazme i to sledece:
1. Kada ejakuliraju u partnerku ili ejakuliraju dok im ona drka i lize jaja
2. Kada drkaju sebi i pre ejakulacije tj. orgazma puste tuki i dok je orgazam NE DIRAJU TUKI.

To je to otprilike.

...ма свака Ж је нимфица ако јој то пробудиш... :wink:
...поготово ако константно налећеш на искусније :roll: :wink:
...а јесте проблем ...пре пар год...смувам се са девојком...све супер...један дан тренинг, други секс, дан тренинга, дан секса...и то је увек било 2, 3, 4 пута...
...и тако после 3 месеца...видим ја ослабио, ма цео имунитет пао...још запоставио неке друге ствари...озбиљан сам...
...и тако један дан нешто смандрљам на брзака :lol: и придремам...она мени мртва озбиљна...јеси добро...јел пијеш нешто? Е кад тад нисам моментално запалио, нећу никад...
Мислим...стварно волим...што се мене тиче може сваки дан једном, добро не сваки дан...сморио бих се...у просеку сваки дан боље речено :wink: , са паузом кад има мецу. Ма ебено је то...кад неко хоће изразито више...некомпатибилност, притисак се ствара...

1.pojedinacni odnos 40 minuta u kontinuitetu
2. Za tih 40 minuta erekcija konstantna i dobraje tehnika
3. Penis nije mali
4.Postoje emocije izmedju partnera i poznaju se zelje i potrebe partnera

Odlichno, nemam primedbe :)

Ako su ispunjene tacke od 1 do 4 zena MORA imati seriju dobrih, DUBOKIH VAGINALNIH ORGAZAMA (5-6 po odnosu). To dovodi do skora od oko 15 orgazama za 2 sata i posle toga NEMA SANSE da pomene sex bar 2 dana.

Ovo je vec individualno .. u mom sluchaju bi bilo 1-2 .. Nismo sve iste, lichno, vishe volim jedan po jedan na svakih par sati, nego da se zvekecem u kontinuitetu 40 minuta ... 20 minuta po orgazmu .. moja neka mera.

Znaci te zajebancije sa prstojebom, lizovima i kojkakvim pomagalima dovode do necega sto je orgazam ali koji vise podseca na onaj pod jorganom

Pa, i ovde bih se slozila .. pored qrca mi je sasvim bzvz da me drnda prstima, a liz samo u svrhu predigre, i ne do svrsha. Ma imala sam ja jednog koji nije mogao da isprati ... i sve dok je bilo bar 3 seksa qrcem, a 1 prstima, bilo je ok .. e kada se stvar okrenula pa je bilo 1 qrcem, a 3 puta prstima - bio je tu kraj nashe veze. Napominjem da smo se vidjali 1-2 puta nedeljno pa otuda toliko kresova po susretu.

... 40 minuta bez prekida... zavisi... zena moze da svrsi i za minut ako ga jako zeli, pa da ako on nastavlja da dozivi jos i jos...
... meni se cesto desi, kad sam raspolozena i kad bas jako zelim seks, da posle predigre krene da mi nadolazi org. cim on udje...
... posle 40 minuta bez prekida, ja bih se istopila, ladno bih dozivela deset...mozda i vise...
...vaginalni je najbolji, tu se skroz slazem...
...neke zene velicaju vibrator, kazu da im je bolji od penisa...
...mislim da se muskarac ne moze zameniti vibratorom...al opet stvar ukusa...
...tvoje 4 tacke stoje, da... tako je...

_Saint:
Evo reeeeeesennjaaaaaaaaaaaa: kupi durex prsten za njen uzitak ...ako to ne upali, kupi durex kondome i zadavi je sa njima, i na kraju, popi shaku tableta viagre i eto scene ko u Shekspira...
......durex prsten je tako ***** da je neopisivo,riba ga kupila i shatro ocekivala chudo,posle pet minuta sam ga skinuo i tek je tad dobila chudo........ ;-)

craetive:
Sta raditi u ovakvoj situaciji? Da li ovde sav muski svet uspeva da zadovolji svoje zene, devojke ili ne..
Puno puta sam razmisljao da iznajmim nekog crnca da je dooobro izyebe.. ali onda sam shvatio da bi uvek trazila njega ponovo, i ja bi mogao da se slikam... :) Sta mislite o pomagalima?

Sta bre da radim? Da je ostavim, ili ce ona mene kad tad? Zabavljamo se vec dugo u pm..
brate lepo kaze izreka svetu se ne moze ugoditi..jbg

Back