Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Pa i jeste tako,sta hocete![]()
Paa i jeste i ja kazem treba takve iskoristiti ... ali evo ti ujedno i odgovor zasto zene vestije skrivaju neverstvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i jeste tako,sta hocete![]()
rade bogami i ''odrasli '' ljudi..
''nisam joj ja napravio dete ja nju ni ne znam...''
znas,jako je,pogresno,shto vi,maltene ''odrasle'' predstavljate ko svemocne Samane,a mi deca,jel tako,smo glupi greshni jadni mali,a vi odrasli ste svi do jednog tako puni svetlosti i Znanja..ma ajde. Ovde se 60 posto odraslih ponashaju gore nego deca...
To nije detinjasto ponashanje vec jednostavno...podlo.
jer ne razmisljaju o toj trecoj strani koju oni jako povredjuju time vec samo cuvaju svoje dupe,a to je sebichnost. a sebichnost je univerzalna.
Eeeee da je prava tema ne bi nikakoj ni spadala....![]()
![]()
Za dobri praci nema loše spirine....za dobrog vorumaša....nema lošije tema....da je tema neprava ne bi se ti toliko motao oko nje![]()
Zamorili se ljudi....čekaj gi u sledetju godinu....a ja ocekivala neko pi.ckaranje na temi,ima materijala![]()
Ma vidim ja ovde sve neki veterani,koji su sve prosli i sve probali........puni iskustva i znanja......na pretek......prevejani,namazani.........nemam reci............
Zar ima jos nesto sto te uopste moze iznenaditi?![]()
...zamalo da me iznenadi trandza ,izmakoh u zadnjem trenutku i spasoh chast svoju .....................![]()
Sto?Pa sta fali da imas i to iskustvo...........kad vec sve drugo znas?![]()
..........neke prozivke u tvojim rechima .....................ma nemam ja pojma samo se pravim ......................dugoprugashice .........................![]()
Nisam razumela........?![]()
...shta nisi razumela ,pametnice ................................![]()
Dugoprugashica?Sta je to?![]()
..zaboravih da imash tlinaest i da se ni svojih postova ne secash .........zabolavi devojchurak na to ..............![]()
Aha dobro ,shvatila sam..........
Evo ovde mi ***** ne duva za vratom...........![]()