gost 391595
Buduća legenda
- Poruka
- 35.177
Zaključci su jasni kao dan, želite svi da se јebete
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa vis da su ko droga ybt... eurus vidi pile i kmeci da ga ne kolju a ono vec osureno...ovaj lansi bi da natakne pola ljisa a ne mozeМаки би да затвара рупе и кругове, мислим да ћу се повући, мехехе
Like what?Onda se izvlače čudni zaključci![]()
cuti ti ja sam old seterhend a ti mozes biti samo vinetaZaključci su jasni kao dan, želite svi da se јebete
ovaj lansi bi da natakne pola ljisa a ne moze![]()
Lansi natacinje, zeza se samo. Po istoj logici i ja bih natakla. I Mokija i Makija a da li bih...Ovo je tako netačno jbt![]()
Тачна дефиниција јеOvo je tako netačno jbt![]()
UpravoLansi natacinje, zeza se samo. Po istoj logici i ja bih natakla. I Mokija i Makija a da li bih...
Čak ni to nije tačnoТачна дефиниција је
Ланси жели да све жене желе да му се натакну. Значи, он не жели све, али жели да оне све желе
Мехехехехехе, лаку ноћ
Ma ja se s tobom osećam krajnje bezbednoUpravo))
Podelih više odbijenica nego rajfajzen banka ali eto ispadoh *ebac presretac![]()
To opet zvuči kranje pogrešnoMa ja se s tobom osećam krajnje bezbedno![]()
Шта тачно није тачно кад ни ја не знам шта сам тачно написала ок престајем ћаооооČak ni to nije tačno![]()
Znaš ti znašШта тачно није тачно кад ни ја не знам шта сам тачно написала ок престајем ћаоооо
Sladak si.To opet zvuči kranje pogrešno![]()
NičijiSladak si.
A čiji si ti,maco?
Napalijo sam seSa njom mi se sviđa da ljubim i da se pipkamo, uvrćemo bradže jedna drugoj, malo se lickamo/znamo fizionomiju našu skoro pa bolje od najveštijih nam ljubavnika/
iz zeza joj pričam, da sam pre 2 dana imala extra neplanirani sex sa dečkom i kako se nisam ni skinula skroz, nego je spustio farke do kolena i moju suknjicu zadigao, svukao mi gaćice i kresnuo me bez predigre, usput mi ostala majica da landara oko vrata, a on je zategao da me sexy davi i povremeno pita da li da popusti-vičem:neeeeee!!!
Ona sedi i vrpolji se, pita me da li ga volim-pitala me je to 99puta skoro, kažem-daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onda se čudi, kako to?
kažem joj, da je sexy i da me ne privlače ženske po difoltu, jer ne volim taj naš ženski obrazac kad podivljamo, objasnim joj da sam ja od onih feministkinja koje se lepo ugibaju u struku i znaju da izdignu guzu, al ipak isterujem sopstvena prava..lezbejke mi nisu target,
plakla je i otišla,posle mi slala ruske pesnike copy/paste na viber, evo sad ne znam..a, pitanje je:
da li ako naprasno/načiiii ljudi ne odavno/ počnete da volite ruske pesnike to ukazuje ka samodestrukciji ili destrukciji?
Sa njom mi se sviđa da ljubim i da se pipkamo, uvrćemo bradže jedna drugoj, malo se lickamo/znamo fizionomiju našu skoro pa bolje od najveštijih nam ljubavnika/
iz zeza joj pričam, da sam pre 2 dana imala extra neplanirani sex sa dečkom i kako se nisam ni skinula skroz, nego je spustio farke do kolena i moju suknjicu zadigao, svukao mi gaćice i kresnuo me bez predigre, usput mi ostala majica da landara oko vrata, a on je zategao da me sexy davi i povremeno pita da li da popusti-vičem:neeeeee!!!
Ona sedi i vrpolji se, pita me da li ga volim-pitala me je to 99puta skoro, kažem-daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onda se čudi, kako to?
kažem joj, da je sexy i da me ne privlače ženske po difoltu, jer ne volim taj naš ženski obrazac kad podivljamo, objasnim joj da sam ja od onih feministkinja koje se lepo ugibaju u struku i znaju da izdignu guzu, al ipak isterujem sopstvena prava..lezbejke mi nisu target,
plakla je i otišla,posle mi slala ruske pesnike copy/paste na viber, evo sad ne znam..a, pitanje je:
da li ako naprasno/načiiii ljudi ne odavno/ počnete da volite ruske pesnike to ukazuje ka samodestrukciji ili destrukciji?