esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
esperanca137:
marlon:CHICHA off topic, bio na Politici neki ustasa oterase ga sad, jel mos da dodjes ako se vrati da ga uplasis sa onu tvoju alatku?![]()
To CHICHA al daleko su i treba ti dve vize, jedna za tebe i druga za junaka, jel' ce ti izadje ambasad u susret, so mislis?ЧИЧА ДРАЖА:Моја алатка је за њихове жене !!!
Да виде правог Српског ђенералског јунака !!!
marlon:To CHICHA al daleko su i treba ti dve vize, jedna za tebe i druga za junaka, jel' ce ti izadje ambasad u susret, so mislis?
ЧИЧА ДРАЖА:Шта ће Чичи виза !
Њихове жене једва чекају ВЕЛИКОГ СРПСКОГ ЈУНАКА !!!
Шта ће кад јаднице воле а велика је несташица ?
petrof:Zašto bi žene bile izuzetak? Ili je to prirodno da devojka ne mora da radi ali da ON mora. Šta vi mislite?
Aleksej_BASO:NE!
Moja zena/devojka ne mora da radi, samo da se doteruje, i bude lepa i rsapolozena za menie, a ja da joj ispunjavam njene sexualne zelje i fantazije, i tako.....
Tako to ide kod mene. :-D
И маштати! ;-)esperanca137:to je bas lepo od tebe,jer nece imati kompleks da je debela,mislim,lepo je ziveti od ljubavi![]()
esperanca137:to je bas lepo od tebe,jer nece imati kompleks da je debela,mislim,lepo je ziveti od ljubavi![]()
Aleksej_BASO:Eh takav sam ti ja...
SVE za zenku...
Shala, naravno, video am kako se zavrsi kada ON samo radi, a ONA se samo doteruje... On vise nema vremena za nju, da bi uzivao u njenom doterivanju, a ona pocne da se dotruje za nekoga drugog... :-(
esperanca137:ajde ne tuguj bre,vidi koliko snajki u krugu,a tievo ja vec imam za tebe jednu malu,samo jos ona da se slozi i supeeeeeeeeeeer
![]()
Aleksej_BASO:Opa!![]()
Pa moze, dogovoricemo se na PP, ja sam flexibilan, po tom pitanju. Vazno je sexati se, to je zdravo i korisno. 8-)
Hehe bas danas cujem pricu:Aleksej_BASO:Shala, naravno, video am kako se zavrsi kada ON samo radi, a ONA se samo doteruje...
Aham... koliko peru i kuvaju? Malo se drustvo promenilo i po ovom pitanju...?:pa devojka postane mama pa doji bebe, kuva ruchak, pere i tako.. amushakrac donosi plen iz shume