ona mu daje a on neće!

sad dok čitam naslov, pade mi na pamet slika...ona mu kaže...ma uzmi bre...ma evo ti...aaajde...što si sad takav...aaaaj kad te molim...
...a on sav porumeneo, sve se nešto femka i ne sme u oči da je pogleda...ma neću...ma neeeeeću...ma neee...
...pa je zagrli...

...povratj...

....poznate su nashe devojke koje ovako napadaju mushki svet a mi ne zelimo to .............:dash:....skoro pa moze da se zove SF slika .............:think:

Čekaj malo zar je on sa tobom a kaže ti da hoće iz ljubavi?!:confused::dash:

Ko je ovde lud?:think:

Sta se cudis,sta je cudno?
Zabavljanje i sex su 2 razlicite kategorije i mogu prethoditi jedna drugoj ali nije nuzno da budu obe zastupljene u isto vreme da bi bilo koja bila ispunjena....

Znaci parovi mogu da se zabavljaju i da se vole i da se ne kaaarayu (bez obzira koji je razlog - ima ih sijaset)

Parovi mogu da se kaaaaarayu a da se ne zabavljaju
Ovde moze biti zastupljena logicka ekvivalencija A=B pa sledi da B=A (rece jednom moj jedan drug da cu da napravim nauku od yeeebanja he he)

Ono sto se ti cudis i ne shvatas ako je A ljubavna veza a B sex.odnos dvoje ljudi

Po tebi je A=>B tj iz A nuzno mora da sledi B da bi bilo A - tj ako postoji ljubavna veza nuzno je da bude sexa.....jer ako ga nema onda ljubav(na) veza ne postoji

Ali to nije logicka nuznost jer postoji i A negacija =>B tj za postojanje ljubavne veze i ljubavnog para nije nuzno postojanje sex.odnosa......

A postoji i B=>A gde je ako postoji sex onda to implicira postojanje veze (mada ovo nije tacno jer postoji sex za jedno vece a to nije veza)

Elem sta sam hteo da kazem....:think::think::think::think::think:

Za postojanje veze nije nuzno prisustvo sexa, a samo prisustvo sexa nuzno ne uslovljava postojanje veze.....

Ko razume shvatice.......

Poslednja izmena od moderatora:
Čekaj malo zar je on sa tobom a kaže ti da hoće iz ljubavi?!:confused::dash:

Ko je ovde lud?:think:

Pa mozda je sa njom draga mu je ali je ne voli (u pravom smislu te reci).......
Retko ko zna pravo znacenje reci VOLIM TE:heart:
Svi precesto upotrebljavaju ovu rec tako da je ona sasvim izgubila smisao i totalno se zaprljala i izgubila sam estetski identitet.......

Kad bi se svako od nas zabavljao sa nekim koga stvarno voli ali stvarno onda bi se zabavljao samo sa jednom ili nijednom osobom u celom zivotu........

Jer kako znati da nekog volis ako se ne zabavljas sa njim dan dva mesec pola godine......Neke prevelike ljubavi koje ja znam su pocele kao sex u autu pod alkoholom i cista zezancija a kroz pola godine se razbuktala tolika ljubav da je to neopisivo......

Zato se i ljudi zabavljaju sa svakakvim ljudima iz raznoraznih razloga - neki zbog sexa neki zbog zastite neki na naprave ljubomornim bivse,neki radi druzena samo,neki da prekriju da su gejevi,neki cisto onako da ne budu sami jer nisu navikli,neki zbog neznosti,romantike,ima raznih razloga....najmanje je onih razloga jer se neko STVARNO voli a najvise je razloga zbog sexa sto je i razumljivo jer nam je evolutivno prijatan sex i ujedno neko najlepse osecanje propraceno hormonalnom promenom organizma - ZASTO JE TO TAKO?Vrlo prosto,da sex nije takav izumrli bi kao vrsta......Ljudi imaju sex kao sociolosku pojavu i intimnu komunikaciju dok zivotinje nemaju tako razvijeno socijalnu stavku ali zato imaju biolosku - ispustanje feromona u odredjeni period godine.........

Sta je poenta price.....
Cekaj da vidim sta sam citirao..............................
.........................................................................
A ha......................................................................
...............................
Znaci taj decko od lejle sexy hot se zabavlja sa njom i VOLI da se zabavlja sa njom VOLI da je u njenom drustvu VOLI njene osobine,navike,licnost,crte ali nije nuzno da je odmah istinski VOLI........Oni se mozda kapiraju i sve im je super cak je mozda to neko i DOPADANJE mozda cak i postoji sexualni naboj ali on hoce da bude 100% siguran da je voli pa tek onda tu svoju ljubav da produbi u cetvrtu dimenziju sexom...Sta ces takav mu je trip.......

A pored svih pokvarenih muskaraca koji uvate ribu pa je heftaju i to samo jednom i sutnu odmah ovog bi trebale ribe da cene i da ga u zlato okuju a ne da pricaju da je gej ili da je impotentan a to govore jer ih svrbi pitchKaa

Cao odoh da spaaavam
:hvala:

...па шта....ја тако једном нисам хтео 2 месеца....уз напомену...имао сам 17 год :lol:;)

...али генерално...ако ми је стало...није ми толико важно да се одмах дохватимо..има и то неке дражи....а и супер је видети хорни девојчицу како би те изломила...;)

Back