Ona mi je nocna mora

ne radis za stalno,nisi u braku,nemas sveki i muzevljeve stare prijatelje i svitu,polako...
Ko kaze da ne radim,da nemam koleginice,ljubomorne ljude,zajedljive ili osobe koje su pokusale da me maltretiraju? Na svakom cosku se takvi nalaze sve i da sedis u svom dvoristu naci ce se neko od komsija bar.Tvoje je da ignorises takve i da im se smejes u lice jer oni nit znaju sta o tvom unutarnjem bicu niti ti znas tacno sta njih nagoni da budu takvi.Mozda i nisu losi al ne umeju da ti pridju,mozda bi u drugim okolnostima bili super prijatelji.Ali trenutno to ne ide i onda odbijes taj los vajb.

isto se teze moze izbeci ako si za stalno...
ja sam imo ,,srece,, pa sam zbog takvih stvari menjo poslove:lol:

pa za stalno sam...
ove godine direktorka joj menjala objekat jer je uništavala ljude tamo...
sad je ovde bila mirna čitavih mesec i po...onda je ponovo počelo njeno ludilo...
nahebali smo...
doduše ja je ignorišem...ali bratesestro,koliko možeš da ignorišeš osobu koja ima maniiju gonjenja i koja iz neobjašnjivih razloga,pravi problem tamo i gde ga nema...

:histericna:

sreća moja,te imam apsolutnu podršu svih ostalih kolega..

ja nemam, al znam da sam nekima nocna mora
na primer ovim forumasima i forumasicama koje se sjate na temu svaki put kad je otvorim, ne sa namerom da napisu svoje misljenje o temi, nego sa komentarom kako sam opet temu otvorila
night mareeeeeee buuuuuuaaaaaahaha

Ne.Zasto bih davala bilo kome da mi upropasti raspolozenje na neki duzi period,daleko bilo nesto vise od toga? Negativne agresivne i ostale ljude zaobilazim ili direktno odbijem od sebe.Ne dajem im tu snagu ni paznju da mi budu "nocna mora".

Koliko ti tema na dan otvoris..?
I zasto?
Non stop iskaču.
A ova tema bas i ne spada u rubriku Zene :eek:

Uvjek netko u zivotu bude nocna mora.
Pokusavam onda tu osobu zaobici u svakom pogledu..

dal imate neku osobu za koju mozete reci da vam je nocna mora al mislim u licnom kontekstu, ne politicari,javne licnosti i sl.

Tuzan mi se prilican deo nasih gastarbajtera,fejk do koske.
Pre odlaska iz Srbije pravoslavci.
Ne pozeri,pravi pravoslavci.
Kad odu tamo predju dobrim delom /u sekte/drugu veru/tvrde da nisu Srbi vec neka od nacionalnih manjina Srbije (radi lakse adaptacije tamo,znate da Srbe mnogi ne podnose i misle da je kod nas rat ili mesaju Srbiju sa Sirijom,Sibirom,tvrde da nasa zemlja ne postoji itd.isl.)
U Srbiji ili fejkuju da su pravoslavci (pitas mlade,oni govore istinu ugl.da ih tamo gledaju kao mi rumune ovde sta god radili i uvek su stranci,doseljenici,nepozeljni ali toga kao "nema javno" te su presli u nesto od navedenog da im bude lakse) ili pozoves na neku pravoslavnu proslavu u crkvu gde shvatis koliko je sati ili pokusaju da vrbuju i tebe u sektu...
Kad prodjes Srbijom za katolicki Bozic i vidis pravoslavne kuce nekada sada okicene to je tuga Bozija.
Pravoslavci ne obelezavaju katolicke praznike,katolici ne obelezavaju pravoslavne te znas koliko je sati.

Da,mogu da tuze za "uvredu" i "klevetu" po Krivicnom ali uz dokaze izgube parnicu te oni plate sve troskove sudjenja.

Poslednja izmena:
dal imate neku osobu za koju mozete reci da vam je nocna mora al mislim u licnom kontekstu, ne politicari,javne licnosti i sl.

Imam. Što je najgore deo je familije, ujna. Ceo život je provela bez zvaničnih veza, u nekim bog zna kakvim, imala je sreću sa poslom na univerzitetu što znači da već 30 godina ne radi ništa...ima sve uslove da bude makar pristojna ali avaj. Pravi se prijatelj dok se ljudima ne uvuče u kuću, u život, dok ne krenu da joj se poveravaju a onda cap za vrat, sa uživanjem. Koliko je ljudi upropastila i odakle joj ta moć pojma nemam. Ona iskonski mrzi žene i obožava manipulaciju, da nekog upropasti joj dodje duševna hrana. Medjutim, upropastila je svog sina. Kada govori, tačno zna šta da kaže. Kada bocka tačno zna gde su ljudi slabi. Napravi se na dominantnu, prihvaćenu, duhovitu, razumnu, realnu, muškarca ako treba, o svima sudi, nameće mišljenje, to ide postepeno dok ne slomi otpor koscice vrata kao zmija udav.

Što je najgore, los život ima jer se to ne može vratiti dobrim. Moji su je uvek tolerisali a ja sam uvek trčala na vrata kada bih čula da dolazi da pobegnem što dalje iako je uvek ali uvek laskala i laskala.

Od nje i od toga šta je radila drugima imam sijalicu u glavi kada neko taji, ogovara, nešto neće da kaže, gricka nokte, uvlači se u kuće, bolnice, ide na nesreću drugih a beži od tudje sreće i manipulatore ne mogu ni mrvu da istolerisem. Momentalno ih napuštam jer tako mislim da se od takvih kao sto je ona spasavam

Imam. Što je najgore deo je familije, ujna. Ceo život je provela bez zvaničnih veza, u nekim bog zna kakvim, imala je sreću sa poslom na univerzitetu što znači da već 30 godina ne radi ništa...ima sve uslove da bude makar pristojna ali avaj. Pravi se prijatelj dok se ljudima ne uvuče u kuću, u život, dok ne krenu da joj se poveravaju a onda cap za vrat, sa uživanjem. Koliko je ljudi upropastila i odakle joj ta moć pojma nemam. Ona iskonski mrzi žene i obožava manipulaciju, da nekog upropasti joj dodje duševna hrana. Medjutim, upropastila je svog sina. Kada govori, tačno zna šta da kaže. Kada bocka tačno zna gde su ljudi slabi. Napravi se na dominantnu, prihvaćenu, duhovitu, razumnu, realnu, muškarca ako treba, o svima sudi, nameće mišljenje, to ide postepeno dok ne slomi otpor koscice vrata kao zmija udav.

Što je najgore, los život ima jer se to ne može vratiti dobrim. Moji su je uvek tolerisali a ja sam uvek trčala na vrata kada bih čula da dolazi da pobegnem što dalje iako je uvek ali uvek laskala i laskala.

Od nje i od toga šta je radila drugima imam sijalicu u glavi kada neko taji, ogovara, nešto neće da kaže, gricka nokte, uvlači se u kuće, bolnice, ide na nesreću drugih a beži od tudje sreće i manipulatore ne mogu ni mrvu da istolerisem. Momentalno ih napuštam jer tako mislim da se od takvih kao sto je ona spasavam

moja ujna je imala iste ambicije citav zivot
i znam koliko je majka puta plakala, jer je ujaka stavljala u procep da mora da se okrene protiv sestara
na zalost ujak je umro, njoj se sve vratilo kroz njene snaje i sad se kaje
ovog leta smo provele nekoliko dana same i sad mi je zao
zivot je prosao, a moglo je sve tako da bude drugacije

Interesantna prica. Upropastila na koji nacin? Sta dobija od njih, to mi nije jasno.

Back