Ona koja bi se udala za mene vozila bi

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Kamion. Ovako bi postavio situaciju. S obziom na kapitalisticku bandu koja za normalan posao daje malu platu, nasao sam resenje.
Zena koja se uda za mene i iznese zahtev za decom, ok nema problema presvetla zanesena gospođo. Ides ti kod mene u kabinu na obuku mesec dana, nakon toga godinu dana samostalne voznje i parusina u kucu, isto tako i ja. Znaci torbali bi se u toj godini mozda tridesetak puta, nakon toga, ja odmaram jaja a ona vozi, onda kad dodje dete, ona odmara jaja a ja vozim i tako naizmenicno godinu dana ona godinu dana ja. Ako ovo nije posteno, onda ne znam sta je?

a sto ne adaptiras kabinu u male "jaslice" svi na dobitku :
ti vozis na autopilotu i torbas
dete siki kad hoce
zena ti na oku osim kad niste na odmaralistu
dete svez vazduh kad otvoris prozor
dete stalno na tockovima (ne plasi se promene)
ako te.iznervira na nekog grani samo kazes "pa rekla je da je migrant a ja dobra dusa povezao je zbog deteta"

i tako kromirasta masta moze sacuvaj me boze i sakloni :D

a sto ne adaptiras kabinu u male "jaslice" svi na dobitku :
ti vozis na autopilotu i torbas
dete siki kad hoce
zena ti na oku osim kad niste na odmaralistu
dete svez vazduh kad otvoris prozor
dete stalno na tockovima (ne plasi se promene)
ako te.iznervira na nekog grani samo kazes "pa rekla je da je migrant a ja dobra dusa povezao je zbog deteta"

i tako kromirasta masta moze sacuvaj me boze i sakloni :D
Zena na oku ti nikad ne treba, caka je u tome da si ti njoj na oku. Ljudi u sta vam ode zivot?

Ovo je moj raj, a iza je krevet za dobro torbanje sa zenom jake torbacke energije

Prilozi

• D3AD9E71-513D-4BC0-8A43-34C7194BB3C6.jpeg
    D3AD9E71-513D-4BC0-8A43-34C7194BB3C6.jpeg
    133,4 KB · Pregleda: 33
u teoretisanje i neki postovi :)

nesto razmisljam dok te citam...ako nas je mama drzala na oku dok smo po dvoristu igrali fudbal klikere lastis sta je problem i da nas zena drzi na oku? Osim sto me pola krstarice drzi da sam "patofna decenije"?
pa nista, isto mu dodje samo je razlika u godinama :D
Fora u drzanju na oku ti je u tome, da je ona opsednuta tobom ne ti njom.

Muka, brate. Prvo što nikad nisi kod kuće, voziš ono čudo od 60 tona, non stop ti glava u torbi. (ne ovoj sinnketovoj nego torbi - torbi :lol: )
Gomila papirologije o kojoj vodiš računa, ako jedan papir promakneš, kazna da te Bog sačuva. Čekaj utovar, čekaj carinu, čekaj na granici, čekaj na istovar, jeebe te gazda, jeebu te migranti, jeebu te carinici, jeebu te panduri... gledam ja njih svaki dan ovde kod mene u firmi, imam malo i dodira sa njima. Ima i njih koji to vole, ali većine mi žao ko rođene braće.

Muka, brate. Prvo što nikad nisi kod kuće, voziš ono čudo od 60 tona, non stop ti glava u torbi. (ne ovoj sinnketovoj nego torbi - torbi :lol: )
Gomila papirologije o kojoj vodiš računa, ako jedan papir promakneš, kazna da te Bog sačuva. Čekaj utovar, čekaj carinu, čekaj na granici, čekaj na istovar, jeebe te gazda, jeebu te migranti, jeebu te carinici, jeebu te panduri... gledam ja njih svaki dan ovde kod mene u firmi, imam malo i dodira sa njima. Ima i njih koji to vole, ali većine mi žao ko rođene braće.
Mozda je malo neumesno da pises ovde o tome... Verujem da vecina nas, da ima izbor, odabrala bi nesto drugacije/bolje za sebe

Oa jeste tezak posao. Naporan. Jbg, ali imas gomilu takvih poslova. Radis kao konobar, na nogama ceo dan, celu noc, nakurcheni svi, gledate se ko ce koga da ujede, musterije... Tek tad shvatis kolike su ljudi svinje. Radis kao fizikalac, to da ti ne pricam, za fizikalca, onog sto utovara, vozac je Bog. Radis u kancelariji? Sedis ceo dan, sa svima psihologija, pola radnog vremena provedes na ljude umesto na posao, rokovi, rokovi, rokovi, svaki projekat je za sebe zezancija, tehnicka resenja, problemi sa nerazumnim klijentima...

Mozda je malo neumesno da pises ovde o tome... Verujem da vecina nas, da ima izbor, odabrala bi nesto drugacije/bolje za sebe

Ti voziš kamion?
Ne, naprotiv, ja čak imam veliko poštovanje prema vozačima kamiona jer mislim da je taj posao jako potcenjen i omalovažen a veoma je odgovoran i težak.

I ja sam vozio taksi, bio radnik obezbeđenja, gde ćeš trulije poslove. Pa i ovaj sad, opet vozač i volan, sve što ne volim ali šta ću...

Back