Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
ma jedini lek za to je ilovaca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sam se sad komirao od smeha.Bas ih sada zamisljam...on navaljuje, a ona pokrila lice i skici kao prase...
Ajoj...![]()
Ah, dobro, nisam videla da on "hoće" da bude sa njom. Sve jedno, to ne menja moje mišljenje o vama, ja jesam opuštena ali ovde stvarno ne vidim šta je toliko za smeh.
OndaK, da vam ne kvarim zabavu, odoK.![]()
Jel taj tvoj drug 'oce da je samo po*ebe ili nesto vise sa njom?
Iskljucivo i samo da je po*ebe![]()
Onda nek' je napije...
Ma samo opustenoi mi imamo misljenje o tebi
![]()
Iskljucivo i samo da je po*ebe![]()
El to ono, kao, da mi uzvratiš? Ona loše misli o meni, pa ću i ja o njoj?
Imam pravo da mi ne bude smešno ono što je i tebi smešno, a ono budala je namerno jer si nju nazvao budaletinom.
No, nebitno, idem si doma.![]()
I meni proslo kroz glavu da je napije al reko,aj nije humano...
Paaaaa sta ti kazem,ako ona bas nece s njim onda mu nikakva tehinka i nece pomoci.Ako se ona predomislja a pri tom je lujka nek bude malo kuca maco,malo se kao sprdaju,al ono,nek budu sami malo duze vremena,pa i malo cuge nije na odmet pa malo hihihi ovo ono-i opalice je!Paz sta ti kazem! ( iz licnog iskustva)
I meni proslo kroz glavu da je napije al reko,aj nije humano...
Paaaaa sta ti kazem,ako ona bas nece s njim onda mu nikakva tehinka i nece pomoci.Ako se ona predomislja a pri tom je lujka nek bude malo kuca maco,malo se kao sprdaju,al ono,nek budu sami malo duze vremena,pa i malo cuge nije na odmet pa malo hihihi ovo ono-i opalice je!Paz sta ti kazem! ( iz licnog iskustva)
A ako se zaljubi u njega pa posle pocne da ga proganja...?![]()
Cura je skroz cudna, ali stvarno, da joj trazis pola grisine dok umire od gladi - dace ti
Ali piii* daje samo po inerciji koju ovaj drugar ocigledno ne mere prokljuvit![]()
"Sinko,budalu nit* j.ebi,nit* kući dovodi"
deda
Inače ,cela priča sa opisom i pojašnjenjima u meni izaziva mešavinu sažaljenja i gađenja.
"Sinko,budalu nit* j.ebi,nit* kući dovodi"
deda
Inače ,cela priča sa opisom i pojašnjenjima u meni izaziva mešavinu sažaljenja i gađenja.