Ona kaze da bi se promenila...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iskljucivo i samo da je po*ebe :)

I meni proslo kroz glavu da je napije al reko,aj nije humano...

Paaaaa sta ti kazem,ako ona bas nece s njim onda mu nikakva tehinka i nece pomoci.Ako se ona predomislja a pri tom je lujka nek bude malo kuca maco,malo se kao sprdaju,al ono,nek budu sami malo duze vremena,pa i malo cuge nije na odmet pa malo hihihi ovo ono-i opalice je!Paz sta ti kazem! ( iz licnog iskustva z:mrgreen: )

Paaaaa sta ti kazem,ako ona bas nece s njim onda mu nikakva tehinka i nece pomoci.Ako se ona predomislja a pri tom je lujka nek bude malo kuca maco,malo se kao sprdaju,al ono,nek budu sami malo duze vremena,pa i malo cuge nije na odmet pa malo hihihi ovo ono-i opalice je!Paz sta ti kazem! ( iz licnog iskustva z:mrgreen: )

A ako se zaljubi u njega pa posle pocne da ga proganja...? :)

Cura je skroz cudna, ali stvarno, da joj trazis pola grisine dok umire od gladi - dace ti :D
Ali piii* daje samo po inerciji koju ovaj drugar ocigledno ne mere prokljuvit :)

Back