Ona je vidovnjakinja za životinje

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.800
78315877564b6900ac5617133207320_v4_big.jpg

"Najviše volim da pričam sa svojim psom, imam te moći"

Ali Ketrin Nok, 39, iz Safolka u Engleskoj, zarađuje za život kao šaptač životinjama, ili neka vrsta vidovnjaka za životinje, nakon što je shvatila da je dobra u komunikaciji sa njima.

Na ovaj način pomaže vlasnicima kućnih ljubimaca da razumeju svoje krznene prijatelje na dubljem nivou, piše The Sun.

"Gledajući fotografiju dugodlake sive mačke, naježila sam se, osećajući njegov strah i glad. U mislima mi je proletela slika gustog rastinja i drveća. Iako je mačka bila skoro 400 milja daleko, u Holandiji, osetila sam njegove emocije i videla šta je mogao da vidi iz moje kuće u Norfolku. Ta mačka je pobegla nakon traumatičnog odlaska kod veterinara i njen vlasnik me je kontaktirao, očajnički tražeći pomoć u potrazi. Opisala sam šta sam videla, a ona je to prepoznala kao deo ograde u dnu svoje bašte. Trenutak kasnije našla je mačku tamo. Kada me ljudi pitaju šta radim, kažem im da sam pravi, stvarni dr. Dulitl. To je najlakši način da im kažem da komuniciram sa životinjama", kaže Ali Ketrin.

Ona priča i da je obožavala životinje još kao dete. Odrasla je u blizini Njumarketa, malog grada u Safolku. Imala je mačke, pse i zečeve i delila je duboku vezu sa svima njima.Paralelno sa karijerom u marketingu, proučavala je i reiki za životinje i stekla kvalifikacije koje joj omogućavaju da ih leči.

(B92)

Back