nego ako ukinu onda nema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bla bla,sve znamdosadna misao al proveri da nema kamera tamo gde se nadžete. mene bi mrzello
Ni ja ..ne verujem
Kupi neki preparat za produženje penisae u tome je problem sto ona hoce a ja ne mogu jer nismo iz isto mesta
da samo znate kako izgleda!
ona je iz beograda a ja iz kikinde!
vijagru sam probo nije losa preporukaKupi neki preparat za produženje penisa
Verovatno su i on i ona likovi sa mitinga u Sremskoj Mitrovici...daj sliku da vidimo kako izgleda, pa ako je tako kako kažeš, nešto ćemo da organizujemo da te prevezemo do bgda
Hahaa zenis po izgledu..ne shvati me pogresno al zabavljate se bar 8 mes,to je neki rok putem raznih istrazivanja mnogo pametnijih bar od mene vreme koje je potrebno da dvoje skapiraju dal mogu pokusati zajednicki zivot.. 'pokusati" Uvek postavis sebi pitanje da nisi samo jedan dodatni da oseti drugo prače,, ebi to , rezerva si trenutna,, da oce seks a vec ima decka,,dal neces i ti biti kao njen bivsi,,pali tasterja bi da je zenim? toliko dobro izgleda![]()
Šta je tačno tu problem?pozdrav ja sam ovdje novi hvala svima i pozdrav za sve
da pitam odma
ona ima djecka oko godinu dvje
a zeli samnom samo seks, sta treba da radim?hvala
U hrvatskoj ti je to normalno dok u sloveniji muževi vole da gledaju.pozdrav ja sam ovdje novi hvala svima i pozdrav za sve
da pitam odma
ona ima djecka oko godinu dvje
a zeli samnom samo seks, sta treba da radim?hvala
samo sanjaj o tome ja sam je naso i ja cu je karati![]()
Kako dogura do crnog pojasa s tolikim sisama jbt?plava je 10 je glatka suoer ima velike sisse oko metar 180 guziccu za pohvaliti i panetna je i sporski tip i ima crni pojas u karateu zove se danijela
zove se ina pa je traziI ti me znas pa stae ovo kolko bivsih