kafeholicarka Iskusan Poruka 5.890 17.11.2008. u 11:18 - Ona i ja imamo ista vrata #26 sinnke: Sta mislite da li bi bilo glupo nazvati bivsu curu i pitati je da odete zajedno ziveti u isti stan? Kliknite za proširenje... bilo bi. nemam pojma zasto...ali tako mi se javlja.
sinnke: Sta mislite da li bi bilo glupo nazvati bivsu curu i pitati je da odete zajedno ziveti u isti stan? Kliknite za proširenje... bilo bi. nemam pojma zasto...ali tako mi se javlja.
jayme Zainteresovan član Poruka 410 17.11.2008. u 15:04 - Ona i ja imamo ista vrata #27 sinnke: Sta mislite da li bi bilo glupo nazvati bivsu curu i pitati je da odete zajedno ziveti u isti stan? Kliknite za proširenje... Ako ste ostali u prijateljskim odnosima onda nije glupo...Vazno da ste prijatelji..
sinnke: Sta mislite da li bi bilo glupo nazvati bivsu curu i pitati je da odete zajedno ziveti u isti stan? Kliknite za proširenje... Ako ste ostali u prijateljskim odnosima onda nije glupo...Vazno da ste prijatelji..
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 17.11.2008. u 23:53 - Ona i ja imamo ista vrata #29 ggolub: I? Jesi li je zvao? Kliknite za proširenje... Pa nisam ja to mislio sad, nego za koji mesec.
G Gost 131338 Domaćin Poruka 4.399 18.11.2008. u 02:22 - Ona i ja imamo ista vrata #30 Ma sta ce ti to, sinke. Ili imas neke namere za koje nam nisi rekao? Ako imas, a ona nema, tek ces onda da se zeznes. Kako mracim.
Ma sta ce ti to, sinke. Ili imas neke namere za koje nam nisi rekao? Ako imas, a ona nema, tek ces onda da se zeznes. Kako mracim.