Ona htela u Evropu...

pa ja znam masu parova.....prag tolerancije ne mora biti visok,potrebno je samo uvažavanje,pa neće svaki dan pričati o politici ?!

jednostavno je...zamisli,ona je okorela LDPovka...brine o svim ugroženim kerušama,žutim mravima,pravima peddera,cunamiju na Mjanmaru.....a on je DSSovac,konzervativac i flegma,Kosovo je Srbija,Srbija među šljivama,kupujmo domaće.....

ali se vole,vole se ybt....moguće je!

joj ja mislim da nije moguce, bar ne sa DSS - ovcem, taj je konzervativan i smoran i u seksu 100%.:roll:
mozda eventualno neki agresivni radikal, divljacina , i to samo za seks.:mrgreen:

za nesto vise od toga, pravljenje beba npr. samo DS-ovac ili LDp-ovac da beba bude pametna i na tatu i na mamu :flert:
:mrgreen:

Poslednja izmena:
..a ja išo Neđi popu...:rumenko::rumenko:

ona htela fensi face a ja Srbin s dna kace...:rumenko::rumenko:

Da li je uopšte moguća veza/brak između ljudi koji su potpuno drugačijeg vaspitanja i političkog mišljenja,mogu li liberalna devojčica i konzervativan mladić biti skladan par ?

jel ste imali slučajeva kada je politička orijentacija partnera uticala na vašu vezu ?

imo i iam...nebo i zemlja...a kažu da se suprotnosti privlače...

...ovo zadnje utiče samo na budale...

Da li je uopšte moguća veza/brak između ljudi koji su potpuno drugačijeg vaspitanja i političkog mišljenja,mogu li liberalna devojčica i konzervativan mladić biti skladan par ?

jel ste imali slučajeva kada je politička orijentacija partnera uticala na vašu vezu ?

mene jedna ldpovka rekla ne zbog politickog opredeljenja ali sam je posle satero u cosak i naplatio joj sve oduzete mandate u zemunu i vozdovcu :D

Stari interni forumski hit:

Nebitna je politička orijentacija, u užem smislu, ali opšti pogledi na odnose među ljudima mogu da utiču na to da li ćeš se s nekim zbližiti, karakter čoveka je presudan, a ne nečija stranačka pripadnost i svo to politikantstvo. Vaspitanje i političko mišljenje bi razdvojio, nisu to iste kategorije.

Verujem da se slicnosti privlace...posebno kad je zelja za necim dugotrajnim u pitanju...

726d3b584c03d99c86f048ac1956656e.jpg

Želimo isto ? :rumenko:

Back