Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
kad kažem ortodoks mislim na Engleski prevod Pravoslavlja
znaš da nisam ostrašćen i poješću tih 400 km
nego kako si mi ti danas ?
Dobro sam bebo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad kažem ortodoks mislim na Engleski prevod Pravoslavlja
znaš da nisam ostrašćen i poješću tih 400 km
nego kako si mi ti danas ?
Ne slažem se. Dvoje zrelih ljudi sa već formiranim mišljenjem i stavovima ipak ljubav ili seks(u zavisnosti u kakvoj su vezi) stavljaju iznad svega pa i političkih razlika....pri tome naravno podrazumeva se da ne budu ostrašćeni....
liberalne devojke se najbolje ševe![]()
Zbog reklame za Mac![]()
U BG je bio prvi ..
Samo 401 km udaljen prvi najblizi Mac'donalds![]()
ovo ste se ti i Ankora nešto dogovorili ?
misim, samo o liberalizmu pričate ...![]()
pa ja znam masu parova.....prag tolerancije ne mora biti visok,potrebno je samo uvažavanje,pa neće svaki dan pričati o politici ?!
jednostavno je...zamisli,ona je okorela LDPovka...brine o svim ugroženim kerušama,žutim mravima,pravima peddera,cunamiju na Mjanmaru.....a on je DSSovac,konzervativac i flegma,Kosovo je Srbija,Srbija među šljivama,kupujmo domaće.....
ali se vole,vole se ybt....moguće je!
..a ja išo Neđi popu...
ona htela fensi face a ja Srbin s dna kace...
Da li je uopšte moguća veza/brak između ljudi koji su potpuno drugačijeg vaspitanja i političkog mišljenja,mogu li liberalna devojčica i konzervativan mladić biti skladan par ?
jel ste imali slučajeva kada je politička orijentacija partnera uticala na vašu vezu ?
joj ja mislim da nije moguce, bar ne sa DSS - ovcem, taj je konzervativan i smoran i u seksu 100%.
mozda evenutalno neki agresivni radikal, divljacina , i to samo za seks.![]()
Ne vidim link![]()
Kaj sam pak sad lose rekla ?![]()
ahahahahahahahahahahahahah
e, pa onda dodaj koliko km ima od Meka do Lautnera, i + ona 22cm![]()
..a ja išo Neđi popu...
Da li je uopšte moguća veza/brak između ljudi koji su potpuno drugačijeg vaspitanja i političkog mišljenja,mogu li liberalna devojčica i konzervativan mladić biti skladan par ?
jel ste imali slučajeva kada je politička orijentacija partnera uticala na vašu vezu ?
a cekajte, ako ne mogu po vama da u vezi budu ljudi razlicitih politickih opredeljenja kako mislite da bi u vezi mogli da budu ljudi razlicite vere, nacionalnosti, politickog opredeljenja!?
a cekajte, ako ne mogu po vama da u vezi budu ljudi razlicitih politickih opredeljenja kako mislite da bi u vezi mogli da budu ljudi razlicite vere, nacionalnosti, politickog opredeljenja!?
..a ja išo Neđi popu...
Verujem da se slicnosti privlace...posebno kad je zelja za necim dugotrajnim u pitanju...