ON

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.067
Ah, muškarac, slomiće žensko, srce pre ili kasnije.

Part: One :heart:
Postoji profil muškarca kome pogled nemirno luta po kafani dok razgovara sa ženom verovatno zato što je još dve odšrafio za izlazak pravdajući se obavezama koje mu nameće familija. Upravo ga čini nervoznim to što nije siguran da li će morati da odgovara na nezgodna pitanja ako igrom slučaja sretne jednu ili obe.
On je komplikovan kao slikovnica ,,Maša i medvedić,, za uzrast od 5 godina i spada u grupu zonskih igrača mada nije nezanimljiv prvih šest minuta.
Njegova formacijska uloga je da bude ,bon vivan, naročito ako ga je priroda velikodušno darovala zgodnim telom i lepim licem. Uvek ima bar deset naučenih fraza da šarmira ženu u startu i tu počinje i završava se njegovo ulaganje u priču, pa ako si vizuelni tip žene, sigurno si se sretala sa takvima te ti nije nepoznato da sa njima nema šta da se dobije, ali nema šta ni da se izgubi.
Osim malo izgrickanih noktiju dok čekaš pored telefona čitavo popodne.

Part: Two :heart2:
Ona druga sorta – takozvani igrač na duže staze funkcioniše po principu lagane duge šetnje.
On otvara vrata i čeka te da prva uđeš, on pridržava kaput i izvlači višak kose iz okovratnika, on herojski trpi miris acetona i laka za nokte, on je prepun zanimljivih priča, njemu nikada ništa nije teško kad si ti u pitanju jer ti si jedini njegov kosmos i on uživa samo u tebi. On je beskrajni niz svega najboljeg što se jednoj ženi u životu desilo, a pri tom je skroman pa za njegove veštine ne zna ceo grad i ne preti ti opasnost da ga ujutru ne zatekneš na jastuku.
Lepota!
Nisi ni shvatila kada ti se to dogodilo tek on je betonirao put do tvog srca kvalietnim asfaltom kojim se presvlače auto putevi prvog reda i ležerno osigurao mesto u njemu za dugi niz godina.
I tada pomisliš, dobro je, diše pored mene, a ne shvataš da je već nastupilo vreme u kome je zov nekog novog vrta u kome rastu trouglasti cvetići, narušio do temelja harmoničnu tišinu u kojoj ste se lenjo baškarili.

Pitanje za vas nije da li vam se ovo desilo jer znam da jeste makar jednom u životu.
Pitanje je da li ste dovoljno izoštrile čula da prepoznate u vazduhu nadolazeći miris cvetića koji vi ne emitujete i kako reagujete u takvim okolnostima?
Otvaranje prozora i provetravanje prostorije nije efikasan metod jer miris je uporan, pretežak i ono što je najbolnije.... nije vaš
Da li je ljubav samo ružičasta izmaglica izmaštana u glavama lakovernih žena?
Pitanje je koliko posle ovakvog iskustva kad vas neko rasklopi na delove umete da se sastavite i krenete dalje?
Da li krećete dalje ili na svako muško u budućnosti reagujete podozrivo skupljajući oči u izvijene crtice misleći u sebi ,,ništa ja tebi ne verujem,,

Imam još mnogo pitanja pa ako tema zaživi neću se libiti da ih postavljam na narednim stranama
Muškarci su naravno dobrodošli na temu naročito oni koji se u nekom segmentu ove priče prepoznaju

Hm, e pa vidiš svoje srce sam sama slomila, svaki put.
Jednom što sam prerano otišla, jednom što sam predugo ostala, a nijednom nije bio u pitanju nikakav hortikulturni poduhvat.

vecina zeli i odlepi za prvim a kad ode vecina vozova onda da prigrabimo drugog sigurica,ima i retkih koje se tope na drugog a prvi im se gadi,treba zrelost za drugog tek posle 35e-40e

Au kakav izveštaj o stanju na putevima :)
A klizišta, odroni, poledica...ništa ?

- - - - - - - - - -

Nadaju se Prvom tipu, završe sa Drugim a "pate" za Prvim.
One koje uspeju da se udaju za Prvog - maštaju da se ubiju ili da se bar nikad nisu ni udavale.
Ludo žensko

Svi mi verujemo u ono u sta zelimo da verujemo. Zene su tu posebno lakoverne jer lete da krilima ljubavi i iluzije.

Sta znam...ja sam inace jako nepoverljiva prema novim ljudima. Ne zaljubljujem se lako, ne otvaram se lako i ne dajem se lako. Kad se dam, onda si vec prosao mnogo testova, pa kom obojci tom opanci. Nema garancije ni za sta. Ali cinjenica jeste i da neki ljudi prosto traze nevolju. Za tebe su oni lakoverni, za njih si ti dosadan.

Ona druga sorta – takozvani igrač na duže staze funkcioniše po principu lagane duge šetnje.
On otvara vrata i čeka te da prva uđeš, on pridržava kaput i izvlači višak kose iz okovratnika, on herojski trpi miris acetona i laka za nokte, on je prepun zanimljivih priča, njemu nikada ništa nije teško kad si ti u pitanju jer ti si jedini njegov kosmos i on uživa samo u tebi. On je beskrajni niz svega najboljeg što se jednoj ženi u životu desilo, a pri tom je skroman pa za njegove veštine ne zna ceo grad i ne preti ti opasnost da ga ujutru ne zatekneš na jastuku.
Lepota!
Nisi ni shvatila kada ti se to dogodilo tek on je betonirao put do tvog srca kvalietnim asfaltom kojim se presvlače auto putevi prvog reda i ležerno osigurao mesto u njemu za dugi niz godina.
I tada pomisliš, dobro je, diše pored mene, a ne shvataš da je već nastupilo vreme u kome je zov nekog novog vrta u kome rastu trouglasti cvetići, narušio do temelja harmoničnu tišinu u kojoj ste se lenjo baškarili.

Pitanje za vas nije da li vam se ovo desilo jer znam da jeste makar jednom u životu.
Pitanje je da li ste dovoljno izoštrile čula da prepoznate u vazduhu nadolazeći miris cvetića koji vi ne emitujete i kako reagujete u takvim okolnostima?
Otvaranje prozora i provetravanje prostorije nije efikasan metod jer miris je uporan, pretežak i ono što je najbolnije.... nije vaš
Pitanje je koliko posle ovakvog iskustva kad vas neko rasklopi na delove umete da se sastavite i krenete dalje?
Da li krećete dalje ili na svako muško u budućnosti reagujete podozrivo skupljajući oči u izvijene crtice misleći u sebi ,,ništa ja tebi ne verujem,,

Imam još mnogo pitanja pa ako tema zaživi neću se libiti da ih postavljam na narednim stranama
Muškarci su naravno dobrodošli na temu naročito oni koji se u nekom segmentu ove priče prepoznaju

u drugom partu bi se komotno ponasao al zadnja recenica e tu se ne prepoznajem

Ah, muškarac, slomiće žensko, srce pre ili kasnije.

Part: One :heart:
Postoji profil muškarca kome pogled nemirno luta po kafani ............

Ona druga sorta – takozvani igrač na duže staze funkcioniše po principu lagane duge šetnje.................

Уопште се не препознајем нити у једном сегменту уводне приче па по услову из последње реченице уводног поста нисам нарочито

добродошао. То што нисам нарочито добродошао уопште ми неће сметати да јавно похвалим домаћицу теме и њен ретко одвратан

аватар и да приметим како је њено срце мртво ладно за мушкарце кафански тип 1, а за мушкарце типа Џони Вокер 2 толико

снажно бије да оће да искочи из уводног поста. Иначе како по искуству наше драге домаћице постоје те две врсте мушкараца

по мом искуству постоје три врсте жена и то не у односу на мушкарце већ у односу на љубав и њихове везе.

У прву групу спадају оне жене које су читав живот биле вољене, али су на крају добиле педалу. Те не верују да љубав постоји.

У другу групу спадају оне жене које су читав живот волеле, али су на крају добиле педалу. Оне знају да љубав постоји.

У трећу групу спадају оне које воле и које су вољене. Оне и знају и верују.

Da svakom zenskom celjadetu se ovo desilo mila Perfi,a desava se i dan-danas.Ja sam inace dosta komplikovana pa bih uzela od ove dvojice samo ono sto valja i spojila u jedan novi lik.Ja sam idealista,a savrsenstvo naravno ne postoji i vrlo ga je tesko naci pa makar i u naznakama.
Svako zeli da dosegne ljubav ili da je bar ponekad osjeti.E sad koliko je ko sposoban da da i da pruzi i da se obje strane osjecaju bar priblizno srecno u tome svako ima neki svoj poseban i djelotvoran metod.Kako sam starija sve se vise nekako osjecam bespomocnom ili zarobljenom u nekom svom svijetu oko odgovora na to pitanje.Nekada treba pustiti i da stvari idu svojim tokom.Ali covjek po prirodi stvari voli komplikacije i mazohizam.Samo mi nije jasno zasto se onda neki zale na svojevoljne izbore.....:aha:

Da svakom zenskom celjadetu se ovo desilo mila Perfi,a desava se i dan-danas.Ja sam inace dosta komplikovana pa bih uzela od ove dvojice samo ono sto valja i spojila u jedan novi lik.Ja sam idealista,a savrsenstvo naravno ne postoji i vrlo ga je tesko naci pa makar i u naznakama.
Svako zeli da dosegne ljubav ili da je bar ponekad osjeti.E sad koliko je ko sposoban da da i da pruzi i da se obje strane osjecaju bar priblizno srecno u tome svako ima neki svoj poseban i djelotvoran metod.Kako sam starija sve se vise nekako osjecam bespomocnom ili zarobljenom u nekom svom svijetu oko odgovora na to pitanje.Nekada treba pustiti i da stvari idu svojim tokom.Ali covjek po prirodi stvari voli komplikacije i mazohizam.Samo mi nije jasno zasto se onda neki zale na svojevoljne izbore.....:aha:
Nazalost , idealisto obicno nisu idealni

Novi trouglic je uvijek zanimljiviji, nazalost. Bilo bi super da smo progaramirani samo na jednog partnera, svijet bi bio mnogo gosoljibljivije mjesto za zivot, ovako samo problemi.

Ovo preti da preraste u jednu konstruktivnu diskusiju
sa mnogo pametnih predloga da se priča razgrana u svim pravcima
i da se pronikne u suštinu muško ženskih odnosa
kroz prizmu emotivnih odnosa
a ne materijalnog statusa
ili polne diskriminacije

Back