On visok, ona niska

Pa u pizzu dodaš malo, na testo iz Lidla...zamotuljak-odmotuljak...a i kad praviš bolonjeze, ako je paradajz suviše oštar, tj kiseo, kečap je sladak..4

Ne, obične sokove u tetrapaku ne kupujte... Ma, ima okej stvari i meso nije smrdljifo!!! Odrade ga pre pakovanja kako valja i kad srede životinju...jadna ona, al ša da joj radim.
I mi smo kupovali boraniju i nešto još...dobro je...

- - - - - - - - - -

E da...sa pizzom u vezi - mozzarela je okej...mladi sirevi i uopšte sirevi standardni i ona kantica sa paprikom u palvaci...na nešto bolje sireve nisam naleteo, izgleda ih nemaju...

Pa u pizzu dodaš malo, na testo iz Lidla...zamotuljak-odmotuljak...a i kad praviš bolonjeze, ako je paradajz suviše oštar, tj kiseo, kečap je sladak..4

Ne, obične sokove u tetrapaku ne kupujte... Ma, ima okej stvari i meso nije smrdljifo!!! Odrade ga pre pakovanja kako valja i kad srede životinju...jadna ona, al ša da joj radim.
I mi smo kupovali boraniju i nešto još...dobro je...

ne volim kecap na pizzi. meni dobar jedino na pomfritu,

ja ako je paradajz bas kiseo, a to moze pre sa svezim da se desi onda stavim malo secera.

- - - - - - - - - -

to izgleda sa sirevima zavisi od marketa, na vidikovackom iamju neki dimljeni. :lol:

Tako i mi pravimo, al mi se probao taj kečap i aj sad, posle 100 god. aj da kupim.....da l ja nisam dobro zagledao sireve, ša znam...al baš je bila gužva prošli put..mora da su se guzili pored sireva, pa me mrzelo...samo sam onah Baudlino..kako se zove, zgrabio.... ša znam..... i krivo mi za tu cevku led laNpu što nisam uzo... ( :

Tako i mi pravimo, al mi se probao taj kečap i aj sad, posle 100 god. aj da kupim.....da l ja nisam dobro zagledao sireve, ša znam...al baš je bila gužva prošli put..mora da su se guzili pored sireva, pa me mrzelo...samo sam onah Baudlino..kako se zove, zgrabio.... ša znam..... i krivo mi za tu cevku led laNpu što nisam uzo... ( :

ovde je oko tog dela gde su sirevi i suhomesnato uvek guzva, cak i kada guzve nema tu uvek ima vise ljudi. odmah pored su snaduci za meso. ne moze covek uvek ni da pridje.

izdivanismo o lidlu. :zcepanje:

da dodam jos, posto je (ne)izvesna 4umashica napisala da lidl prodaje proizvode pred istekom roka trajanja. tacno je da prodaju nesto cemu istice rok za dan ili dva i takvi proizvodi su jasno obelezni narandzastom nalepnicom na kojoj je nova niza cena. to su proizvodi u roku i koji jos uvek mogu da se koriste, ali im je skracen taj rok trajanja. tako su mogle da se pazare sveze krmenadle za 255 dinara po kg, kojima je rok u svezem stanju isticao za dva dana i koje ukoliko se zamrznu mogu da se normalno koriste narednih meseci.

znaci, ne uvaljuju nego jasno obeleze....

imaju i sanduk za nejestive stvari, zove se poslednji komadi i tu su stvari koje su ostale jeftinije 30 posto.

to isto radi i metro, svezem mesu kome prolazi uskoro rok spustaju cene za 30 do 50 posto. opet to meso moze slobodno da se koristi nakon zamrzavanja. to rade i sa sirevima, pre istek roka trajanja stavljali su mizernu cenu, pa se mocarela bez vode, suva, mogla kupiti za 350 dinara kg.,,,a recimo maskarpone je moga da se kupi za 100 do 130 dinara pakovanje od 250 grama.

mislim da to vise niko ne radi od marketa.....a nemoguce da bas sve prodaju.

ostali svi proizvodi tipa grickalica, pasulja, gaziranih sokova imaju ihaj roka..pasulj mislim da traje do 2020 godine, onaj u konzervi.

- - - - - - - - - -

zato grckog jogurta danas nije bilo, imao je narandzastu nalepnicu i ljudi iskupovali boli ih uvo, iskoristice ga dok mu prodje rok.

Poslednja izmena:

Back