Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Moze biti dobitna kombinacija....
Ne bih rekao... istrazivao je i mitove drugih naroda i velike religije. Uvidjao je zajednicko i preko toga otkrio arhetipski sloj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze biti dobitna kombinacija....
jedna od najboljih i najharmonicnijih kombinacija definitivno....
Деветнаести степен, односно 18° јарца је познато по деструкцији. Али ово није до тога. Требало би видети у којој је кући, где му је владар и какве аспекте има.
Искрено, мрзи ме да се враћам уназад и дешифрујем шта сам мислио.Na to si mislio, Mišo?![]()
Искрено, мрзи ме да се враћам уназад и дешифрујем шта сам мислио.Треба да ме хваташ док је мисао свежа.
Углавном, чуо сам да је 18° јарца деструктивно. Толико могу да изјавим.![]()
Pise pa me interesuje koliko je zenskih vodolija ovde u vezi sa strelcem, i kakva su im iskustva ?
definitivno nema kontrole, svako radi šta oće! živela sloboda!I na kraju definitivan kraj, jer vodolija mora da kontroliše, to im u krvi. strelac je pusti da ona samo misli da može, kad mu dosadi, beži!
![]()
Jos nesto sam primetio, a sto je cudno, a mozda i pomalo zanimljivoKad god bih upoznao neku zensku vodoliju (upoznao sam 3 do sada), svaka bi se vrlo brzo zainteresovala za mene, jer uglavnom su svakoj najbitnije osobine, kapiranje i sl, pa im se tada javlja fizicka privlacnost...e sad, zanimljivo je to sto bi me svaka od njih ubrzo "jurila" na neki nacin, i zelela vezu, medjutim, kad bi doslo do poljupca, svaka bi se ohladila u tom smislu, a nije to da se lose ljubim, ili sta vec...pa mi je zato malo sve to cudno..verovatno utice i podznak, ali, ovo nije slucajnost, jer sa svakom od te tri je bila manje-vise ista prica..
Zna li neka zenska vodolija sta bi moglo biti u pitanju ?![]()
Dakle, kako je moguce da jedan poljubac to sve izmeni, pogotovo znajuci da kod vas privlacnost zavisi od osobina ?
Dakle, kako je moguce da jedan poljubac to sve izmeni, pogotovo znajuci da kod vas privlacnost zavisi od osobina ?
Па мало воле да се дистанцирају кад осете да ти се баш ђасви. Немој да те то спута, него удри и труди се јер те проучавају.
Добре су водолије за дуге везе и љубоморно бране што је њихово, зато немој да усереш мотку па да не буде 20 дана сек*а.
Vodolije vole da se maze i ljube....
mozda .. ali samo mozda
ti mislis da znas da se ljubis .. a u stvari neznas .... onako kako one vole![]()
Jos nesto sam primetio, a sto je cudno, a mozda i pomalo zanimljivoKad god bih upoznao neku zensku vodoliju (upoznao sam 3 do sada), svaka bi se vrlo brzo zainteresovala za mene, jer uglavnom su svakoj najbitnije osobine, kapiranje i sl, pa im se tada javlja fizicka privlacnost...e sad, zanimljivo je to sto bi me svaka od njih ubrzo "jurila" na neki nacin, i zelela vezu, medjutim, kad bi doslo do poljupca, svaka bi se ohladila u tom smislu, a nije to da se lose ljubim, ili sta vec...pa mi je zato malo sve to cudno..verovatno utice i podznak, ali, ovo nije slucajnost, jer sa svakom od te tri je bila manje-vise ista prica..
Zna li neka zenska vodolija sta bi moglo biti u pitanju ?![]()