ON strelac, a ONA vodolija

Деветнаести степен, односно 18° јарца је познато по деструкцији. Али ово није до тога. Требало би видети у којој је кући, где му је владар и какве аспекте има.

Mercury 18°01' Я Capricorn,

Mercury House 3,

Mercury Opposite MC Orb 7°37',

Mercury Square AS Orb 2°41',

Mercury SemiSquare Mars Orb 1°13,

Moon Trine Mercury Orb 7°02',

Na to si mislio, Mišo? :think:

Pise pa me interesuje koliko je zenskih vodolija ovde u vezi sa strelcem, i kakva su im iskustva ?

ic,x350,iphone5_deflector.png

Jos nesto sam primetio, a sto je cudno, a mozda i pomalo zanimljivo :) Kad god bih upoznao neku zensku vodoliju (upoznao sam 3 do sada), svaka bi se vrlo brzo zainteresovala za mene, jer uglavnom su svakoj najbitnije osobine, kapiranje i sl, pa im se tada javlja fizicka privlacnost...e sad, zanimljivo je to sto bi me svaka od njih ubrzo "jurila" na neki nacin, i zelela vezu, medjutim, kad bi doslo do poljupca, svaka bi se ohladila u tom smislu, a nije to da se lose ljubim, ili sta vec...pa mi je zato malo sve to cudno..verovatno utice i podznak, ali, ovo nije slucajnost, jer sa svakom od te tri je bila manje-vise ista prica.. :)
Zna li neka zenska vodolija sta bi moglo biti u pitanju ? :)
Dakle, kako je moguce da jedan poljubac to sve izmeni, pogotovo znajuci da kod vas privlacnost zavisi od osobina ?

Jos nesto sam primetio, a sto je cudno, a mozda i pomalo zanimljivo :) Kad god bih upoznao neku zensku vodoliju (upoznao sam 3 do sada), svaka bi se vrlo brzo zainteresovala za mene, jer uglavnom su svakoj najbitnije osobine, kapiranje i sl, pa im se tada javlja fizicka privlacnost...e sad, zanimljivo je to sto bi me svaka od njih ubrzo "jurila" na neki nacin, i zelela vezu, medjutim, kad bi doslo do poljupca, svaka bi se ohladila u tom smislu, a nije to da se lose ljubim, ili sta vec...pa mi je zato malo sve to cudno..verovatno utice i podznak, ali, ovo nije slucajnost, jer sa svakom od te tri je bila manje-vise ista prica.. :)
Dakle, kako je moguce da jedan poljubac to sve izmeni, pogotovo znajuci da kod vas privlacnost zavisi od osobina ?

Па мало воле да се дистанцирају кад осете да ти се баш ђасви. Немој да те то спута, него удри и труди се јер те проучавају.
Добре су водолије за дуге везе и љубоморно бране што је њихово, зато немој да усереш мотку па да не буде 20 дана сек*а.

Па мало воле да се дистанцирају кад осете да ти се баш ђасви. Немој да те то спута, него удри и труди се јер те проучавају.
Добре су водолије за дуге везе и љубоморно бране што је њихово, зато немој да усереш мотку па да не буде 20 дана сек*а.

Hahaha, vole i da kazne nekog po potrebi, a :D ma ne znam, cudan znak, zaista.. :) kod vatrenih se odma' sve lepo zna :D dodala me je neka vodolija na fejsu, znao sam je iz vidjenja ovako, al ne mogu da provalim da li joj se svidjam, samo pretpostavljam...znaci, nismo ovako nesto pricali, ali kada bi me videla, poljubila bi me u obraz..kada mi je bio rodjus, cestitala mi je posebno ovako, i slala poljupce...ja sam uzvracao, medjutim, nisam je nikad pozvao na pice..pa evo, vec dve god nema ni cestitki vise sa njene strane, a u medjuvremenu je i bila u duzim vezama..mozda se i ohladila..mada sam razmisljao da joj zatrazim br, i da je pozovem da se vidimo :D javio sam joj se jednom na chatu, al je rekla da tipka od drugarice, pa da ide uskoro..posle joj se nisam prvi javljao na fejsu, ali nije ni ona..hm :)

Vodolije vole da se maze i ljube :zaljubljena: ....
mozda .. ali samo mozda ;)
ti mislis da znas da se ljubis .. a u stvari neznas .... onako kako one vole :rumenka:

a i ti vidim da NE ZNAS kako se sta pise :D i nije da ne znam, dosta devojaka je bas naglasilo da se lepo ljubim, tako da, ostalo je sve stvar tehnike i prilagodjavanja.. ;)

Poslednja izmena od moderatora:

Što reče koleZinica magic mushroom, Vodolije vole da proučavaju. A i u pravu je za ono, da su dobre za ljude koji su im dragi, bitni, važni. I da vama ljudima samo izgleda, paziiiiiiiiii izgleda, da su se one zatrčale, pa ohladile. Jok! Ljudi su kod nas recimo, pa ono..na testovima. Da mi lepo brajko moj vidimo, šta vi i kako radite, kada vam ne ide nešto niz dlaku. Kako se ponašate, kada vas čovek izbaci iz ravnoteže. Iz takta. Svaka Vodolija uglavnom će te čačkati tamo gde si najslabiji, da pročačka malo one vaše tamne strane ličnosti, koje kao ljudi vešto skrivate. Tu mo vas čekamo. Da se predstavite u pravom svetlu. Što obično vuše puta bude kroz život u nekom punom crnilu, nego u prošlom i vešto samo naobećavajućem i obećanom, pa belilu. Aham.

Što reče mašrum koleZinica, ako tu uprskate, us*ali ste motku.

Dobro kaže.

Kod nas Vodolija imate bezbroj tačaka, tačkica, zareza i apostrofa, ali kada vam mi ljudima, zavarimo tačku, onda je zavareno. I nepromenljivo.

A ljudi, kao ljudi...misle da su Vodolije, kao sav običan svetić, pa se Sigraju li se igraju.

E, tada počinje to vaše, odnosno upravo to tvoje: "Kako je moguće da je ovo ili ono promenilo..."

Padate, padate, padate...i onda najednom . Pali ste.

Kratko i rečeno, čekako i gledamo, kako će se ljudi poneti u određenim sitacijama. Niste nam zamorci ali smo svakako kao ljudi u određenim stvarima daleko ispred mnogih znakova. U ovome, svakako da prednjačimo.

To je to - procenjuješ se. Da li ćeš biti svet sveta nečijeg na primer ili s tobom u životu prozboriti više neće.

Ništa to nije samo to, i samo kako ti kažeš, pojubac..tako kažu na primer svi ljudi, koji ne poznaju Vodolije.

Tu je uvek milion stvari, koje istrpimo, progledamo, kažemo, ajde ono, neka..itd. Sve registrujemo. Sve pamtimo. I sve podleže analizi.

Pa, ko preživi - voljen/a je najviše na svetu.

Ko padne - taj ga/je ugasio/la.

Nema dalje.

Barem je to tako kod ove Vodolije, koja piše ovaj post.

Ko nas ukapira - ukapirao ans je do kraja života.

Ko nije, nikada i neće.

Mislim, da je dobra pripadnika upravo mog i ovog znaka, krajnost.

To nam natovari na vrat najveću bedu i nesreću. Kao i kasnije, sreću.

:bye:

Back