Znaci, uglavnom vodolije nisu od onih koje vole da sede na dve stolice ?

Pogotovo ako kazete da ste iskrene i sl..

Pretpostavljam da su takve one koje spadaju u mirniji tip vodolije..ali ove druge koje su dosta zivlje..hmm..

Sad bas gledam na fejsu, kaci statuse tipa "leptirici u stomaku <3", i okacila sliku nekog para, i napisala na engleskom neki tekst tipa "jer sam pala na tebe, i tvoju licnost, a tvoj izgled je samo bonus... <3"...a par dana pre toga nesto tipa "miluj me svojim usnama u tisini <3"..sto sam i radio par dana pre toga..i sad ne znam da li se to odnosi na mene, ili na onog klinca sa kojim je bila..mada, tog klinca je jako retko i vidjala jer je iz drugog nekog grada, a dosla je da studira ovamo kod mene, a takve statuse je pocela upravo da kaci nakon nasih susreta..a znam da njemu nije slala nista od tih slatkih porukica jedno dve nedelje (makar ne na fejsu), kako je inace radila, i sl..valjda nisu vise u vezi...a meni je rekla da bi zelela da pokusamo, i sve to..pa ono...sad me kopka da li se to odnosilo na mene

mada, povremeno me bocne na fejsu, al mi ne salje poruke prva i sl

ne znam sta da mislim...al kontam da ne bi sedela na dve stolice..tj valjda je iskrena bila prema meni

valjda me ne bi zavlacila..mada je svakako uvek ostajala da se dopisuje na fejsu do 4 ujutru, a meni se nakon tih susreta nije cesto javljala, za tih nedelju dana..ali kad bih se ja javio, uzvracala bi poljupce i sl preko porukica..hm..

mada, pricala je za ribe da su posesivne i sl, pa kontam da se to odnosilo na njega..jer je on riba, a to ne moze da potraje..ocigledno da je gusio..al opet..ne znam

a inace, sa mnom je pristala da ode na kafu dok je kao bila sa njim, i slala mu svasta lepo tada na fejsu, i dop se konstantno sa njim, i posle tog susreta ja iz tog razloga nisam zeleo da joj se javim prvi opet, iako sam skontao iz njenog govora tela da joj se svidjam..a ona se javila posle 2 nedelje, kao, pa gde sam nestao, ovo ono (valjda je cekala da se prvi javim nakon susreta), a bas u tom periodu je prestala da mu salje takve stvari, tj nisam primetio, a onda me ona pozvala na kafu taj drugi put..i ostalo znate

a nakon tog prvog naseg susreta znam da je on bio za vikend ovde dosao da je poseti...a onda, kazem, posle toga nisam primecivao da su se bombardovali..e sad, ono sto jesam primetio, je da je neko zvao na mobilni u toku drugog susreta, i ona mi je rekla da je to mama, i da mora da ide u wc tamo u kaficu da joj se javi..aj recimo da je mama..al posle vise poruka je primala, i kaze, cimerka je u pitanju..aj, moguce i to jer su jako vezane i nerazdvojne..al taj treci put kad sam bio kod nje, posle 1 ujutru su joj dosta cesto stizale poruke na mob..ona bi procitala, i isqlirala..pa nakon 10 min opet, pa nakon 20 min opet..neko joj je konstantno slao..zato mi je to malo sve cudno, tj buni me

inace su se dop ranije do 4 ujutru, vidjao bih to sve na fejsu..a na monitoru u pozadini je bila slika nekog klinca, a to je inace cimerkin komp, i ona prokomentarise nesto tipa, dokle ce morati da gleda tog decka od neke njene drugarice..a ova cimerka joj kaze preda mnom, pa stavi onda svog...i ova se tu samo nesto nasmejala na to, i nista...a ne verujem da je mislila pod tim na mene, jer valjda to ne bi rekla u mom prisustvu..tako da eto, sve me te stvarcice malo bune jer dok su se dop na onaj nacin na fejsu, delovalo je kao da se bas primila, i drugarice su joj pisale nesto tipa kao da se zaljubila, a ova bi se smeskala...al da je tako, onda ga ne bi varala kasnije, i meni pricala to sto jeste..al mi je cudno da je to sve nestalo, makar ne vidim na fejsu, al eto, prima poruke i dalje u te neke sitne sate

a dok su se dop na onaj nacin, cak je on ostavio i status tipa "konacno da se i ja probudim, i ugledam nesto lepo pored sebe..." a u produzetku njeno ime i prezime..i onda su u nastavku statusa razmenjivali sve i svasta..pa ispada da je legla odma' sa likom koga i ne zna dugo, jer ga je dodala pre nekih mesec dana na fejsu, iako taj fejs ima odavno..a ne lici na vodolije da to tek tako urade sa nekim koga i nisu videle mnogo puta..cak ne znam ni kako su se upoznali jer je on udaljen od njenog mesta, a slabo ona izlazi u grad, tako da..cudno..e sad zvucim ko detektiv, al ono..samo primecujem neke stvari

morao sam dobro da ispipam teren...tako da eto, sve mi to stvara veliku konfuziju u glavi

a druga vodolija koja mi je drugarica i deluje frigidno i nezainteresovano skroz za te stvari...eh kako ste cudne