ON strelac, a ONA vodolija

out_of_space

Početnik
Poruka
48
Pise da je to jedna od najskladnijih kombinacija zbog slicnih pogleda na svet, tj jer oboje vole slobodu, i mrze ljubomoru i posesivne osobe, pa me interesuje koliko je zenskih vodolija ovde u vezi sa strelcem, i kakva su im iskustva ? Upoznao sam skoro jednu vodoliju, i znam da kod vas prvo sve ide kroz druzenje i sl, medjutim, ubrzo je izrazila zelju da bude sa mnom, zbog te tzv instant privlacnosti i kapiranja izmedju ta dva znaka, ali...kao sto pise i svuda, deluje dosta rezervisano, nekad i hladno..takve ste na pocetku, i da ta veza vise lici na neko druzenje sa beneficijama, sto vodolijama i odgovara..ima li tu istine ? :) Mada, ne deluje kao da mozete biti verne, iako pise tako, jer deluje kao da se stalno muvate i flertujete sa svim drugovima :D I da li ste uvek tako rezervisane, ili vremenom to bude drugacije ? Znam da vam je najbitnija intelektualna stimulacija :)

Poslednja izmena:
Podosta je tacno, od svega pomalo, ali mora ipak detaljnija karta nije dovoljan samo znak kao opsti predstavnik...Mislim da su ove veze zaista zanimljive, u tome i jeste char da ne shvatis odmah tu vodoliju, a opet te strelcheve intelektualne igrarije je uvek podsticu i uvek nesto novo, neobicno...:)

Sve si ti proucio :D
Verne smo ... to sto delujemo rezervisano u pocetku je dok se ne izgradi poverenje .
Da , intelekt je nas okidac ... ali treba to i odrzavati .
Znam jednog strelca ... ali tu podznaci imaju vise ulogu ... otprilike smo kao pas i macka .
Ni dve recenice nemozemo da progovorimo a da ne zabodemo nozeve ....tako da je to malo vise kompleksno nego si ti zamislio :whistling:

Ja sam Vodolija. Kod žena Vodolija, barem je kod mene takav slučaj bio, nekako se uvek kroz druženje, spontano razvijale emocije. Vodolije su strašno drušven znak. Vole ljude. Cene prijateljstva. Ja lično i personalno Strelčeve ne volim, nekako najviše poganih ljudi znam baš u tom znaku, šta ćete, nekako i nemam ništa o Njima lepo da reknem. Hoću reći, da nikada nisam bila sa nekim u vezi, ko je Strelac, ali mogu da ti pojasnim Vodolije. :mrgreen: Malo smo impulsivnije, najednom se bojimo (gore smo od najgoreg miša) a sa druge strane će te izbaciti uz ravnoteže koliko smo jake, nesutrašive kada nam je do nekoga stalo. Kada nam je neko drag. To onda svim silama branimo. I raspoloživim sredstvima. :mrgreen: Šalu an stranu, želim reći, da su izrazito požrtvovane i lojalne, neće učiniti ništa nažao jer uvek idu kroz život premisom "Što ne voliš da tebi rade, ne radi ni ti drugima" . Razigrane su, i zato ih nemoj sputavati. Iz ličnog iskustva ti govorim, ne volimo nijedan vid gušenja i nepoverenja u nas. To nas onako žešće poražava, jer smo neko ko ipak jeste vizionarski znak i dosta stvari drži pod svojom kontrolom. Ne padamo lako u konflikte, rasprave ali kada je neko bezobrazan i bezobziran, tada je obrao bostan i sam traži Đavola. Rezervisanost je gotovo uvek samo iz straha, ali u Srcu je gotovo uvek razigranost i dragost nekog deteta što naprosto kao da čuči da istražuje nove predele i vidike. Znači, samo valja imati strpljenja sa nama. Moram ti reći, da su sve Vodolije dobrim tvrdoglave. Ali, pozitivno, nisu zadrte, znaš. Ako su u pravu, priznaće, ali ako nisi...teraće svoje do Sudnjeg dana, prema tome oprez nije na odmet. :mrgreen: Prave Vodolije ne poznaju te "veze sa beneficijama" molim te lepo ja (to je za svaku Vodoliju vrhunska uvreda :tiganj:) jer su sve Vodolije uglavnom verne, ali valjda to nekako zavisi i od podznakića, gde se uklještio. :D Deluju kao vetropiraste, ali su samo...Svestrane. Sve bi da znaju, da vide, da čuju, pa ponekad deluju malo izgubljeno. Sve prave Vodolije su duboko verne, odane...jer Vodolijama treba dugo da te "skeniraju", "prouče" i "izanaliziraju" jer su dosta strašljive. Ali kada te zavole i u svoju Dušu prime i daruju ti u njemu dom...tada ćeš spoznati šta je duboka i čista ljubav. I kako i na koji način one vole. Jer definitivno smo malo ekscentrične, kreativne i zaista drugačije. Sa Vodolijama, bilo kakav vid pritiska je smrt za prijateljstvo, vezu...šta god...dakle bez nametanja, sputavanja i onoga: "Ja sam u pravu, ja znam jabolje, ja - pa - ja, itd." jer One vole ravnopravnost, vole jednakost, ne trpe nepravdu. Ženstvene su, pažljive i ne trpe prostakluk i vulgarnost. Jednom rečju, jedni emotivni maslačci sa kojima treba rukovati pažljivo. Intelekt je ono što obožavamo u drugim ljudima. Sa kim se nađemo na istim "talasnim dužinama" tog ne ispuštamo kanda lako. :D

Pamet u glavu i sretno. :cao:

Ja sam Vodolija. Kod žena Vodolija, barem je kod mene takav slučaj bio, nekako se uvek kroz druženje, spontano razvijale emocije. Vodolije su strašno drušven znak. Vole ljude. Cene prijateljstva. Ja lično i personalno Strelčeve ne volim, nekako najviše poganih ljudi znam baš u tom znaku, šta ćete, nekako i nemam ništa o Njima lepo da reknem. Hoću reći, da nikada nisam bila sa nekim u vezi, ko je Strelac, ali mogu da ti pojasnim Vodolije. :mrgreen: Malo smo impulsivnije, najednom se bojimo (gore smo od najgoreg miša) a sa druge strane će te izbaciti uz ravnoteže koliko smo jake, nesutrašive kada nam je do nekoga stalo. Kada nam je neko drag. To onda svim silama branimo. I raspoloživim sredstvima. :mrgreen: Šalu an stranu, želim reći, da su izrazito požrtvovane i lojalne, neće učiniti ništa nažao jer uvek idu kroz život premisom "Što ne voliš da tebi rade, ne radi ni ti drugima" . Razigrane su, i zato ih nemoj sputavati. Iz ličnog iskustva ti govorim, ne volimo nijedan vid gušenja i nepoverenja u nas. To nas onako žešće poražava, jer smo neko ko ipak jeste vizionarski znak i dosta stvari drži pod svojom kontrolom. Ne padamo lako u konflikte, rasprave ali kada je neko bezobrazan i bezobziran, tada je obrao bostan i sam traži Đavola. Rezervisanost je gotovo uvek samo iz straha, ali u Srcu je gotovo uvek razigranost i dragost nekog deteta što naprosto kao da čuči da istražuje nove predele i vidike. Znači, samo valja imati strpljenja sa nama. Moram ti reći, da su sve Vodolije dobrim tvrdoglave. Ali, pozitivno, nisu zadrte, znaš. Ako su u pravu, priznaće, ali ako nisi...teraće svoje do Sudnjeg dana, prema tome oprez nije na odmet. :mrgreen: Prave Vodolije ne poznaju te "veze sa beneficijama" molim te lepo ja (to je za svaku Vodoliju vrhunska uvreda :tiganj:) jer su sve Vodolije uglavnom verne, ali valjda to nekako zavisi i od podznakića, gde se uklještio. :D Deluju kao vetropiraste, ali su samo...Svestrane. Sve bi da znaju, da vide, da čuju, pa ponekad deluju malo izgubljeno. Sve prave Vodolije su duboko verne, odane...jer Vodolijama treba dugo da te "skeniraju", "prouče" i "izanaliziraju" jer su dosta strašljive. Ali kada te zavole i u svoju Dušu prime i daruju ti u njemu dom...tada ćeš spoznati šta je duboka i čista ljubav. I kako i na koji način one vole. Jer definitivno smo malo ekscentrične, kreativne i zaista drugačije. Sa Vodolijama, bilo kakav vid pritiska je smrt za prijateljstvo, vezu...šta god...dakle bez nametanja, sputavanja i onoga: "Ja sam u pravu, ja znam jabolje, ja - pa - ja, itd." jer One vole ravnopravnost, vole jednakost, ne trpe nepravdu. Ženstvene su, pažljive i ne trpe prostakluk i vulgarnost. Jednom rečju, jedni emotivni maslačci sa kojima treba rukovati pažljivo. Intelekt je ono što obožavamo u drugim ljudima. Sa kim se nađemo na istim "talasnim dužinama" tog ne ispuštamo kanda lako. :D

Jao Jeco :zag: pravo u centar .... odlicno si nas opisala

Hm ja sam (nekad bio) stručnjak za vodolije, lijepile su se na mene k'o muve na...

Elem, sve ženske vodolije koje sam upoznao su posebne žene, ovo govorim malo pristrasno jer sam bio ludo zaljubljen u jednu... i sada to priznajem sa vremenske distance od 5-6 godina...

Sve vodolije vole da flertuju i koketiraju, ali njihova najkarakterističnija osobina je izgubljenost u nekim trenucima... ako ste u društvu sa nekom ženom koja se na trenutak zamisli i kaže nešto totalno nepovezano, to je sigurno vodolija... :)

Ipak, žene vodolije morate da volite, čak i kad vas otvoreno lažu i farbaju to rade nekako sa stilom, nekako su simpatične i kada to čine... eto toliko za sada...

Hahahah...lepo i opsirno...hvala vam na odgovorima :) e sad, jos sta sam primetio za ovo kratko vreme...nekako mi deluje stegnuto i sl kada je ljubim i dodirujem..i uvek sve moram sam da iniciram..a primetio sam uz to da u tim nekim trenucima cuti, pa ne znam sta da mislim...negde sam procitao da je to zato sto onda duboko razmisljate u tom trenutku o toj osobi, i o jos 1000 drugih stvari, tj odlutate, pa ne znam koliko ima istine u tome :) Ja sam u podznaku skorpija, ali njen podznak ne znam, ali mogu da saznam :) Imam jednu drugaricu koja je vodolija/jarac, kao i keva, tako da su vrlo slicne :) povuceniji tip nekako...dok mi ova mala deluje kao da je onaj drugi tip vodolije..onaj zivlji tip.. :D ali eto, dok je bila sa tim nekim likom kao u vezi, slali su jedno drugom sve i svasta na fejsu, tj gomilu srca i poljubaca u porukama, a tada je pristala da izadje sa mnom na kafu..nedelju/dve posle toga nisam primetio da se "bombarduju" tim slatkim porukama, a tada kad smo i izasli je napisala nakon susreta da zeli da pokusa sa mnom..primetio sam da ne smete direktno da kazete te neke stvari, nego sve preko poruka...takva je i mama, a i ona drugarica..tako da, ne znam da li je jos uvek sa njim, ali znam da se vidja i sa mnom, i sta mi je napisala da zeli..e sad, koliko je to iskreno, i da li se i dalje vuce sa njim, iako ne verujem..lik je riba u horoskopu, a vodeni znakovi ne odgovaraju vodolijama :) pogotovo sto je ovaj gusio, i bio posesivan.. A to sto kazes za strelceve, ne znam za takav slucaj gde se ne slazu ta dva znaka, al ne kazem da je nemoguce, samo je jako retko...ne preporucuju bzvz tu komb :) cesto cak i najvise..ali opet...sve je tako cudno :) i da, jeste ekscentricne, i uvek nekako nepredvidive.. :) Pa da, znam da ne volite kad je neko prost, i da vas konstantno neko mora intelektualno stimulisati, i da se onda najvise primite...dok isto tako mozete i lako da se ohladite..sto se drugova sa beneficijama tice, pa napisao sam da tako lice veze sa vodolijama, jer se plasite vezivanja :D Nego, jeste li uvek tako zgrcene i neopustene, cutljive u tim nekim trenucima.. ? :D Da li ste takve zato sto vam se taj neko mnogo svidja, ili.. ? :D A mozda je to tako zato sto nam je to bio tek treci susret, a tek prvi dodir, poljubac, pa zato ? :D Mada nam je svaki susret trajao i po 8 sati xD Ali da, primetio sam to da umeju da se spetljaju zenske vodolije, i da nekada deluju nekako nespretno, sto deluje slatko naravno, ali su i prilicno zenstvene, sto mi se svidja :D A sigurno ne bi svaki susret toliko trajao da joj ne prijam u tom nekom smislu...ipak devojke onda lako smisle neki izgovor da odu ranije :)

Poslednja izmena:
@svarozic :D

.... mozes slobodno nastaviti .... :aha:
hm, malo mi je teško da pišem o vodolijama, to mi nekako budi nostalgiju za starim vremenima, za jednim velikim gradom isl ... to mi je sad kao prošli život...

A djevice su sadašnji život... a ja sam pravi tradicionalni jarac koji ne voli da puno gleda u prošlost i misli na svoju porodicu prije svega... a samo u rijetkim trenucima kada ostanem sam, sjetim se prošlog života i vodilija... :)

Neka onda ostane u nostalgiji koje se prisetis samo kad si sam :)
Znam i sama da ostajemo dugo u secanju .... mada mi nikad nece biti jasno ... gde je krenulo ka zavrsetku .
Sticaj okolnosti , pogresno vreme , netolerancija .... uvek se nadje nesto ;)

ma znao sam da ce neka od vas to da napise za moj podznak..hahah...al nije sada stvar u tome..nego me zanimaju odgovori na neka od onih pitanja.. :D znam da nisu sve vodolije iste..ali, da li se u tim odredjenim situacijama tako ponasate, ili sta ? :) mislim na tu zgrcenost tj neopustenost, i na to cutanje u tim trenucima..da li onda negde odlutate kao sto negde pise, ili.. :) da znam da li je to lose ili ste po prirodi takve :) ja mozda jesam u podznaku skorpija, ali nisam posesivan, niti gusim tu neku osobu..stavise, ne javljam se ni tako cesto :)

Poslednja izmena:
.... a inace jarcevi i vodolije nisu kompatibilni :)

hmmm ... proveli smo 10 godina zajedno, moj najveci prijatelj ... i dan danas iako se ne cujemo cesto
znam da u svakom momentu mogu racunati na njega kao i on na mene , uvek je tako bilo
ja sam otisla jer se ljubav pretvorila u prijateljstvo :)
@oos
Kad odlutamo , to se tebi samo cini ... u glavi nam je kosnica misli koje se odnose iskljucivo na osobu sa kojom smo trenutno
Stavimo gard ... i zato ti nista nije jasno .... jer kad se otvorimo , jako nas je lako povrediti .
Tebe ne .... nisi tako osetljiv

To za intelektualnu stimulaciju je totalno tacno. Ali ako silno "intelektualisanje" predje u takmicenje, to vodi ka neizbeznom kraju veze. Mislim da muskarci Strelcevi i Lavovi nemaju tendencije da se dokazuju na taj nacin. Bar ne Vodolijama. Nikada nisam bila u vezi sa deckom koji je Strelac, ali je bilo pokusaja (citajte: nekoliko savrsenih dejtova, ali bez onog neceg...posebnog...sto bi mi zadrzalo paznju, iako je sve kao u bajci, naizgled idealno, nesto zapravo fali).
Skorpije i Device, iz mog iskustva, bolesno zele da se prepucavaju ko je pametniji. Mene konstantni kvizovi i soljenje pameti opasno smaraju.

To za intelektualnu stimulaciju je totalno tacno. Ali ako silno "intelektualisanje" predje u takmicenje, to vodi ka neizbeznom kraju veze. Mislim da muskarci Strelcevi i Lavovi nemaju tendencije da se dokazuju na taj nacin. Bar ne Vodolijama. Nikada nisam bila u vezi sa deckom koji je Strelac, ali je bilo pokusaja (citajte: nekoliko savrsenih dejtova, ali bez onog neceg...posebnog...sto bi mi zadrzalo paznju, iako je sve kao u bajci, naizgled idealno, nesto zapravo fali).
Skorpije i Device, iz mog iskustva, bolesno zele da se prepucavaju ko je pametniji. Mene konstantni kvizovi i soljenje pameti opasno smaraju.

Škorpije daaaa, djevice baš i ne (bar ja imam takva iskustva)!

@malaboba - da li si ostala u prijateljskom odnosu sa tim strelcevima ? :) i jesi li im preko poruke odmah objasnila da ne zelis vezu i sl ? :) eh sad..to ono nesto...uglavnom vam je samo dovoljno da taj neko bude pristojan, inteligentan, i zanimljiv...a ostalo dodje vremenom :D
Kod vas uglavnom hemija kasnije proradi...sto bolje nekoga upoznate...a jednom me je jurila i jurila jedna zenska vodolija koja fizicki nije bila moj tip, kad smo se druzili, i zelela je taj neki poljubac..i ja sam to ucinio, ne znam ni sam zasto, iako mi se i nije svidjala fizicki na taj nacin, i jer je od onih mirnijih vodolija, a nakon toga mi je napisala poruku u kojoj je rekla kako joj vise prija prijateljski odnos, jer se jos uvek lozi na nekog lika od ranije..wtf :D a cak mislim da za svojih 29 god nije imala nikada decka..cudne ste :) a primetio sam da vodolije vole misteriozne tipove, bas kako i pise..a da li igrate nekada te igrice toplo-hladno ? Volite li kada je neko uvek iskren i otvoren ? I da li kazete nekome ako vam nesto smeta, ili to drzite u sebi dok ne "puknete" ? :D E da, i nijedna ne rece za tu stegnutost/neopustenost pri tim nekim dodirima i sl..da li je to samo na pocetku dok ne budete sigurne u tog nekog, ili.. ? :D Mada, nesto se i redje prve javljate :D I posle veze mozete da ostanete u prijateljskom odnosu :) E da, a je li istina sto se toliko prica za zenske vodolije da su perverzne ? :D A i pisalo je na vise mesta..kontam da je sve to individualno, ali opet.. :D Mada, opasno je to sto se vama kroz druzenje razvijaju emocije, tako da, mozete da gajite osecanja prema ko zna kom sve ortaku dok ste sa nekim u vezi :D a imate ih svakako puno :) a cak i pise da sa strane da neko posmatra, niko ne bi znao ko vam je decko a ko drug..jer se isto postavljate xD i ja imam neki takav utisak :D al navodno ste uvek iskrene i verne :) no svakako i podznak tu dosta utice.. :) Primetio sam da skoro svaka od vas ima, ili zeli neku tetovazu :) Jedino me cudi sto je ova mala odmah izrazila zelju nakon drugog vidjenja da bude sa mnom, tj da pokusamo, jer znam da kod svih ostalih je moralo da prodje dosta vremena da bi pocele da razmisljaju u tom pravcu, iako sam im se od starta svideo.. :)

Poslednja izmena:
Da, vrlo brzo im saopstim malo izvrnutu istinu (da ne povredim musku sujetu, obilo mi se to o glavu par puta, opasne su to tracare i lazovi) i zavrsim s tim.

Postavljas previse pitanja, ne znam sta ocekujes da ti napisemo. Evo, kada sam ja u pitanju, ima dosta istine u tome sto si napisao. Ne bih samu sebe nazvala cudnom i perverznom, drugi su to rekli :D U skoli i na fakultetu sam imala reputaciju buntovnice, one koja brani nezasticene, ali vrlo glasno i jasno. Dugo mi niko nije prilazio tokom studija jer su svi mislili da mi je najbolji drug ustvari decko (takodje Vodolija), iako je on imao dugogodisnju devojku, a i ja sam bila u vezi. Nisam gajila osecanja prema njemu, bilo mi je zabavno da se druzim s njim jer je neverovatan lik, ali stvarno smo delovali kao par.
Da, uradicu tetovazu, samo da smislim na kom delu tela, menjam misljenje oko pozicije vec godinama, a slika ostaje ista.
Da, drzim mnogo toga u sebi i "pucam" jednom godisnje, u proseku :mrgreen:
Da, imam "momente" kada ne mozes ni da pretpostavis o cemu razmisljam.
Da, umem da budem vrlo hladna i nezainteresovana kada je seks u pitanju, do toga da mi izvesni mladi gospodin (za kog sam se umalo udala) kaze da sam frigidna b.i.t.c.h., a da se ni u jednom trenutku ne zapita da nije mozda on kriv i da mi je jako dosadno njegovom zaslugom.
Ne znam da li stvarno padamo na misteriozne tipove...nisam upoznala takvog do sada.

О, фак, је л` то обоје (Јеца (сунашце) и аут оф спејс) имате меркуре у стрелцу / рибама?

Za kolegu Out of space ne znam, ali moj Merkur je u Jarcu, na osamnaestom stepenu, u trećoj kući. Retrogradan. Valjda se tako kaže. Ako je drugačiji redosled, kojim se čita, ne zamerite.

Imam ja još podosta da napišem na ovu temu o Vodolijama, svašta mi još nešto palo na Um sutra ću, pošto će opet da bude jel te "roman". :D :zurka:

Znaci, uglavnom vodolije nisu od onih koje vole da sede na dve stolice ? :) Pogotovo ako kazete da ste iskrene i sl.. :) Pretpostavljam da su takve one koje spadaju u mirniji tip vodolije..ali ove druge koje su dosta zivlje..hmm.. :) Sad bas gledam na fejsu, kaci statuse tipa "leptirici u stomaku <3", i okacila sliku nekog para, i napisala na engleskom neki tekst tipa "jer sam pala na tebe, i tvoju licnost, a tvoj izgled je samo bonus... <3"...a par dana pre toga nesto tipa "miluj me svojim usnama u tisini <3"..sto sam i radio par dana pre toga..i sad ne znam da li se to odnosi na mene, ili na onog klinca sa kojim je bila..mada, tog klinca je jako retko i vidjala jer je iz drugog nekog grada, a dosla je da studira ovamo kod mene, a takve statuse je pocela upravo da kaci nakon nasih susreta..a znam da njemu nije slala nista od tih slatkih porukica jedno dve nedelje (makar ne na fejsu), kako je inace radila, i sl..valjda nisu vise u vezi...a meni je rekla da bi zelela da pokusamo, i sve to..pa ono...sad me kopka da li se to odnosilo na mene :) mada, povremeno me bocne na fejsu, al mi ne salje poruke prva i sl :D ne znam sta da mislim...al kontam da ne bi sedela na dve stolice..tj valjda je iskrena bila prema meni :) valjda me ne bi zavlacila..mada je svakako uvek ostajala da se dopisuje na fejsu do 4 ujutru, a meni se nakon tih susreta nije cesto javljala, za tih nedelju dana..ali kad bih se ja javio, uzvracala bi poljupce i sl preko porukica..hm.. :) mada, pricala je za ribe da su posesivne i sl, pa kontam da se to odnosilo na njega..jer je on riba, a to ne moze da potraje..ocigledno da je gusio..al opet..ne znam :D a inace, sa mnom je pristala da ode na kafu dok je kao bila sa njim, i slala mu svasta lepo tada na fejsu, i dop se konstantno sa njim, i posle tog susreta ja iz tog razloga nisam zeleo da joj se javim prvi opet, iako sam skontao iz njenog govora tela da joj se svidjam..a ona se javila posle 2 nedelje, kao, pa gde sam nestao, ovo ono (valjda je cekala da se prvi javim nakon susreta), a bas u tom periodu je prestala da mu salje takve stvari, tj nisam primetio, a onda me ona pozvala na kafu taj drugi put..i ostalo znate :) a nakon tog prvog naseg susreta znam da je on bio za vikend ovde dosao da je poseti...a onda, kazem, posle toga nisam primecivao da su se bombardovali..e sad, ono sto jesam primetio, je da je neko zvao na mobilni u toku drugog susreta, i ona mi je rekla da je to mama, i da mora da ide u wc tamo u kaficu da joj se javi..aj recimo da je mama..al posle vise poruka je primala, i kaze, cimerka je u pitanju..aj, moguce i to jer su jako vezane i nerazdvojne..al taj treci put kad sam bio kod nje, posle 1 ujutru su joj dosta cesto stizale poruke na mob..ona bi procitala, i isqlirala..pa nakon 10 min opet, pa nakon 20 min opet..neko joj je konstantno slao..zato mi je to malo sve cudno, tj buni me :) inace su se dop ranije do 4 ujutru, vidjao bih to sve na fejsu..a na monitoru u pozadini je bila slika nekog klinca, a to je inace cimerkin komp, i ona prokomentarise nesto tipa, dokle ce morati da gleda tog decka od neke njene drugarice..a ova cimerka joj kaze preda mnom, pa stavi onda svog...i ova se tu samo nesto nasmejala na to, i nista...a ne verujem da je mislila pod tim na mene, jer valjda to ne bi rekla u mom prisustvu..tako da eto, sve me te stvarcice malo bune jer dok su se dop na onaj nacin na fejsu, delovalo je kao da se bas primila, i drugarice su joj pisale nesto tipa kao da se zaljubila, a ova bi se smeskala...al da je tako, onda ga ne bi varala kasnije, i meni pricala to sto jeste..al mi je cudno da je to sve nestalo, makar ne vidim na fejsu, al eto, prima poruke i dalje u te neke sitne sate :D a dok su se dop na onaj nacin, cak je on ostavio i status tipa "konacno da se i ja probudim, i ugledam nesto lepo pored sebe..." a u produzetku njeno ime i prezime..i onda su u nastavku statusa razmenjivali sve i svasta..pa ispada da je legla odma' sa likom koga i ne zna dugo, jer ga je dodala pre nekih mesec dana na fejsu, iako taj fejs ima odavno..a ne lici na vodolije da to tek tako urade sa nekim koga i nisu videle mnogo puta..cak ne znam ni kako su se upoznali jer je on udaljen od njenog mesta, a slabo ona izlazi u grad, tako da..cudno..e sad zvucim ko detektiv, al ono..samo primecujem neke stvari :D morao sam dobro da ispipam teren...tako da eto, sve mi to stvara veliku konfuziju u glavi :) a druga vodolija koja mi je drugarica i deluje frigidno i nezainteresovano skroz za te stvari...eh kako ste cudne :D

Poslednja izmena:
Za kolegu Out of space ne znam, ali moj Merkur je u Jarcu, na osamnaestom stepenu
Деветнаести степен, односно 18° јарца је познато по деструкцији. Али ово није до тога. Требало би видети у којој је кући, где му је владар и какве аспекте има.

Imam ja još podosta da napišem na ovu temu o Vodolijama
Штос је у начину на који пишете... овећи комади текста без јасног раздвајања комада празним линијама. Прости прелазак у нови ред би имао ефекта када би се почетак параграфа увлачио. Мислим да нисам једини ко налази такав формат текста једноставно одбојним за читање и оставља ваш текст непрочитаним.

Back