gost 45465
Početnik
- Poruka
- 3
...Koji jedva docekaju da se ismevaju necijoj muci !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ajd pusti coveka na miru...marijabo@hotmail.com:Bivsi decko mi se zeni sledece nedelje,zelim da mi tog dana posaljem cestitku,sms-om...
Da li imate neku ideju ???
Pa sta ce ti nasa pomoc ? Reci mu da IM zelis sve najbolje i to je to. Ipak ova tema nije postavljena samo da bi dobila ideju za jednu normalnu cestitku vec za nesto sto bi trebalo da bude efektno i da se pamti, zar ne?marijabo@hotmail.com:ali sam ipak pozelela da mu cesitam,nista vise !
Pozelela NJEMU da cestitasmarijabo@hotmail.com:iz nekih licnih razloga ne zelim da idem ali sam ipak pozelela da mu cesitam,nista vise !
marijabo@hotmail.com:Bivsi decko mi se zeni sledece nedelje,zelim da mu tog dana posaljem cestitku,sms-om...
Prvo kazes da zelis da mu cestitas, a sada da ti je tesko zbog toga.marijabo@hotmail.com:Bivsi decko mi se zeni sledece nedelje,zelim da mi tog dana posaljem cestitku,sms-om...
Napisi lepo o cemu se radi pa nece biti zabune.marijabo@hotmail.com:...Koji jedva docekaju da se ismevaju necijoj muci !
pajamaca:marija, vreme je da odrasteš.
Шон:i da ti zhena igra sisama fudbal za koju godinu...![]()