on,on i samo on!!!

• Začetnik teme Začetnik teme razocarana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mario80: Ne razumem kako mozes biti tako pokvaren? Kako mozes biti tako zao? Verujem da si pravi narcis, volis samo sebe...
Mora da te je neko mnogo povredio kad imas tako hladno srce... ili je to majka priroda... kako god bilo pravi si skot, i samo trazis paznju patis od toga jako, meni je tebe zao stvarno...
Znas ne valja ti to, zapamti u zivotu se sve vraca, sve se placa...
P.S. Ako ne zelis da pomazes ljudima nemoj davati svoje komentare jer su suvisni, jer ako ti nemas srca ima ovde ljudi koji ga imaju...
Pozdrav :wink:

Mario80 hoces reci kako je on dete, pa sta si ti onda? Mozda imas vise godina od njega ali pameti ne verujem, ti si bre vece dete od svih ovde ali u glavi...
P.S. Ako su svi oni deca, sta radis ti na ovoj temi koja je stavljna pod "tinejdzeri"?
Tvoja "bolest" stvarno nema granice... zalosno :cry:

mario80, sasvim je nevazno koliko ja imam godina. smatram da nije fora da nekog ko ima probleme zavitlavas, bez obzira koliko tebi to mozda zvucalo glupo. A za mene ne brini, davno sam ja izasla iz peska!!!!!

Anonymous:
Mario80: Ne razumem kako mozes biti tako pokvaren? Kako mozes biti tako zao? Verujem da si pravi narcis, volis samo sebe...
Mora da te je neko mnogo povredio kad imas tako hladno srce... ili je to majka priroda... kako god bilo pravi si skot, i samo trazis paznju patis od toga jako, meni je tebe zao stvarno...
P.S. Ako ne zelis da pomazes ljudima nemoj davati svoje komentare jer su suvisni, jer ako ti nemas srca ima ovde ljudi koji ga imaju...

nisam pokvaren....samo sam na slikovit nacin objasnio devojci da ga vise neprimecuje...netrazim paznju ali sam uvek u centru paznje....koliko sam davao u zivotu...siguran sam da ce mi se duuugo vracati....ja sam svoje greske davno platio....
nisam ja krim sto vi u vasim godinama sve shvatate zdravo za gotovo... 8)
tj. glupi ste! :D

Dobro onda, ako si ti vec sve to prosao-bio si glup, pusti nas-njih da uzivaju koliko mogu i umesto sto ih ommazes pomaz im, ti si to vec prosao, ako ti nisi nikog imao da ti da pravi savet zar to nije razlog vise da ti pomognes drugima? Ajde bre pokazi vise tu svoju zrelos, daj bre ima ljudi koji su jako, jako osetljivi i koje bole ti tvoji zli komentari...
Znam da nisi tako los i zao, pa sto se onda pravis da jesi... opusti se i budi ono sto jesi...
MALA 14

mario80:
Anonymous:

nisam pokvaren....samo sam na slikovit nacin objasnio devojci da ga vise neprimecuje...netrazim paznju ali sam uvek u centru paznje....koliko sam davao u zivotu...siguran sam da ce mi se duuugo vracati....ja sam svoje greske davno platio....
nisam ja krim sto vi u vasim godinama sve shvatate zdravo za gotovo... 8)
tj. glupi ste! :D
Vidim ja da ces tu svoju "slikovitost" idalje da placas! :evil:

Back