Он је моја дијаметрална супротност

Šta pametno i smisleno iko ko je odavno izašao iz puberteta (i ko je svoju decu proveo i sproveo kroz pubertet) može reći-napisati na ovakav post ?

Vidiš, ja sam apsolutno ubeđena da ti ni najblažu predstavu nemaš o onome čime se žene "opterećuju" iz jednog krajnje jednostavnog razloga - nikada sa ženama nisi imao bilo kakav prisniji kontakt (ili, ako ipak nekim pukim slučajem i jesi, to nije bilo na nivou bilo kakve emotivne veze),
pa stoga zaključujem - ženska intuicija - da si još uvek u pubertetu (dopuštam mogućnost i da debelo kasni)
jer ni jedan ozbiljan, pravi muškarac, nikada ovako nešto ne bi ni pomislio, a kamo li napisao.
Nego, u pravu si, nećemo lično. Da se vratimo na temu (koju si uzgred budi rečeno promašio - Он је моја дијаметрална супротност) ,
dakle radi se o NJEMU, (šta ti tražiš ovde osim možda - NJEGA) !

Kakva su tvoja iskustva sa NJIM koji je tvoja dijametralna suprotnost ?

:lol: Covece... :lol: Impresioniran sam tvojim induktivnim zakljucivanjem. A i ta intuicija te tako savrseno sluzi da bi ti na njoj mogle pozavideti i najeminentnije vracare.
Rekoh ti da me ne samaras sisama, ali posto si me vec isamarala samo cu ti sugerisati, dok si jos u ekstazi, da nije pametno poturati ih pubertetlijama, piletina je nezajazljiva, neizivljena, kad ih ape tesko ih ispustaju iz usta, hoce i da grizu, ne zadovoljavaju se samo cuclanjem, povedi o tome racuna kada sledeci put pozelis da edukujes sadrzajem dekoltea nekog mladjanog i zelenog poput mene. :lol:
Ne znam sta likovi sazdani na tvoj kalup zele da postignu svodjenjem diskusije sa potpuno nepoznatim sagovornicima na licni nivo, smesno je gledati kako neko nastoji da diskvalifikuje virtualnu pojavu. Jos blesavije je reagovati na takvu komediju, tako da ne bih dalje da se bavim tobom, neke od znamenitih forumskih faca bi te u startu otkacile na njima svojstven nacin, recimo Di Lajt bi napisao: "Dobro.", Pipi L. bi rekla: "E...", Sinke bi konstatovao da si zrela za cvrgu u celo, znaci mozes biti pocastvovana ovolikom dozom moje paznje. Aj cao.

А шта ако вам та особа одговара у много чему другом?
Рецимо, добар је човек, имате добру комуникацију (док се не дотакнете тих спорних тема), привлачи вас, има добар смисао за хумор.

Међутим, подједнако су вам битне и те спорне теме и не можете да га натерате да макар покуша да ствар сагледа из вашег угла.

:think:

pitanje je kako zamisljamo brak i zajednicu
sa ovom razlikom u stavovima, kad tad ce doci do distanciranja
u pocetku dok je tu zaljubljenost, leptirici prelazi se preko svega
a onda jednog dana dodje trenutak kad pored sebe ugledas stranca, a neke stvari koje volis pocnes da delis sa nekim drugim ljudima
ne osudjujem,ali ja tako ne zamisljam savrseni brak u kojem bih ostala do kraja zivota

pitanje je kako zamisljamo brak i zajednicu
sa ovom razlikom u stavovima, kad tad ce doci do distanciranja
u pocetku dok je tu zaljubljenost, leptirici prelazi se preko svega
a onda jednog dana dodje trenutak kad pored sebe ugledas stranca, a neke stvari koje volis pocnes da delis sa nekim drugim ljudima
ne osudjujem,ali ja tako ne zamisljam savrseni brak u kojem bih ostala do kraja zivota

:worth::worth::worth:

Svaka čast, poštovanje i reputacija !!!!!

Back