Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Pa idi onda covece jebi vec vise kad mozes....Aleksej_BASO:Sto da drkaju kada mogu da yebu?
Drkanje je samo odrzavanje forme.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa idi onda covece jebi vec vise kad mozes....Aleksej_BASO:Sto da drkaju kada mogu da yebu?
Hajde... i nek ti je sa srecom.... da se super provedes.... :wink:Aleksej_BASO:PA i hocu!![]()
E, jbg. ja ne znam sta je sa tim devojkama danas...u moje vreme toga nije bilominon:...cupko, sve si pobrkala...
...pale se na njega, al kad vide kola, ostave ga...![]()
![]()
![]()
Ovo ti je pametno, za RL aktivnosti...meni, i ovo malo mozga sto imam pojede ovaj F.Petar_Pan:Des Cupavka... :wink:
Ma bem li ga sve se one kao nesto loze... muntaju neke pricice... al ko ce to sve skapirati... a slabo koja lepo i direktno kaze sta misli oseca i zeli...
PS Necu ostati na forumu jer moram i da citam neke strucne knjige a i uskoro cu mozda i na neki kursic pa nema vremena za ovakve egzibicije... Daklem dosta posla i u RL-u...
de si PeroPetar_Pan:Njah kakva mi pitanja sad postavljas.. teska... Da ona jeste takva kakva jeste, nema tu sta ja da zbog neceg sto mi je rekla i ko fol neke povredjene sujete umanjujem i negiram ono sto je istina...
Petar_Pan:Ona je sponzorusa a on se lozi na nju... I sta se tad zbiva?
Ja imam taj problem u glavi... neki mi kazu i da sam lud...sto pripadam nekoj staroj skoli i sto nikako ne mogu da se prilagodim ovim novim trendovima... Daklem kako je taj kapitalizam dosao u nase drustvo i uselio se u nase glave to je neverovatno... Kao pokusavam ja da se prilagodim... bar se trudim... Ali npr neka u tebi vidi samo pare... samo im ebeni $$$$$$$$$$$$$$$ u ocima... pomahnitalo sve... I kako sad biti sa nekom koja je sa tobom zbog love... to je tako neiskreno u startu... sve foliranje... cico maco ja te volim... (ono okretanje na drugu stranu radi povracanja
)
Kapiram da je ok da gleda da njoj bude dobro... kapiram i da je skoro celokupno drustvo danas takvo... sve stvar nekog interesa... a onda se zapitam a sta je moj interes... Pa i moj je interes da ja budem sa njom... ali nekako ne mogu... neki mi djavo smeta... ta neiskrenost...
Mislim glupo je ocekivati da te sad neka devojka odma voli da sece vene za tobom a videla te jednom u zivotu... Normalno da sve to nekako moze kasnije i doci na svoje i postici se ta iskrenost... ali ipak taj sam pocetak je Berlinski zid za mene... Kad pocnu da budu neiskrene ja se odma skenjam i batalim stvar... A sve se.ru i to na kvadrat... I bolje biti glup i lud i ne kapirati da foliraju... al ebi ga nije nam bog dao svima tu blagodet...
Mislim da ovo i nije samo moj problem vec problem celokupnog danasnjeg drustva... sponzorusa i on...
... i FIRME !!!Aleksej_BASO:Sto da drkaju kada mogu da yebu?
Ovo je MAKRO - stvar, lokalnih razmera, pa se ne mešaj, kad ne znaš pozadinu ...livija:pa dobro, krvoloche... zar se time bavish???![]()
Aleksej_BASO:Ajde ajde nije to sramota!![]()
Silent Bob:Pa lepo je rekla da ne svrsava na pare i na kola. Mogu se isprljati, a kome ce onda da te pare da da, a znas i sam kako je tesko prati automobilska sedista, pogotovo ona kozna... Anyway ona nikad ne svrsava na pare i kola, ali joj zato skoro uvek na **** ili posteljinu... Pare i kola su samo... signal... koji joj govori hoce li svrsiti na ili pored vlasnika istih...
ajde bas da vidim i tolatica:jooj kad vas postrojim...svima ce vam se kicma usinuti od saginjanja:razz: :wink:
jaoPetar_Pan:Ona je sponzorusa a on se lozi na nju... I sta se tad zbiva?
....
Mislim da ovo i nije samo moj problem vec problem celokupnog danasnjeg drustva... sponzorusa i on...
jacques:ajde bas da vidim i to![]()
latica:jooj kad vas postrojim...svima ce vam se kicma usinuti od saginjanja:razz: :wink:
livija:a aleksey je, verujem, pozadina???![]()
krvolok:... i FIRME !!!![]()
Aleksej_BASO:Mene vec boli vrat!!! :shock:
PA sam dobio postedu...