On i ona - inspirativni naslov :))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
minon:
...cupko, sve si pobrkala...
...pale se na njega, al kad vide kola, ostave ga... :D :D :D
E, jbg. ja ne znam sta je sa tim devojkama danas...u moje vreme toga nije bilo :)...mada, danas se brzo zivi...a, mozda bi bilo dobro da on laze da ima neku besnu masinu kod majstora, dok joj ne zavrti mozak skroz, tako da onda kad joj kaze da je sve to bila samo fora da je osvoji, ona, sirota vise nema gde- valjda ce, u medjuvremenu da shvati koliko ima zlatnog decka pored sebe... :D ...dobro, ja ga mozda malo preterah, al, mozda moz' i da upali... ;-)

Petar_Pan:
Des Cupavka... :wink:
Ma bem li ga sve se one kao nesto loze... muntaju neke pricice... al ko ce to sve skapirati... a slabo koja lepo i direktno kaze sta misli oseca i zeli...
PS Necu ostati na forumu jer moram i da citam neke strucne knjige a i uskoro cu mozda i na neki kursic pa nema vremena za ovakve egzibicije... Daklem dosta posla i u RL-u...
Ovo ti je pametno, za RL aktivnosti...meni, i ovo malo mozga sto imam pojede ovaj F. :)

Petar_Pan:
Ona je sponzorusa a on se lozi na nju... I sta se tad zbiva?

Ja imam taj problem u glavi... neki mi kazu i da sam lud... :lol: sto pripadam nekoj staroj skoli i sto nikako ne mogu da se prilagodim ovim novim trendovima... Daklem kako je taj kapitalizam dosao u nase drustvo i uselio se u nase glave to je neverovatno... Kao pokusavam ja da se prilagodim... bar se trudim... Ali npr neka u tebi vidi samo pare... samo im ebeni $$$$$$$$$$$$$$$ u ocima... pomahnitalo sve... I kako sad biti sa nekom koja je sa tobom zbog love... to je tako neiskreno u startu... sve foliranje... cico maco ja te volim... (ono okretanje na drugu stranu radi povracanja :lol: )

Kapiram da je ok da gleda da njoj bude dobro... kapiram i da je skoro celokupno drustvo danas takvo... sve stvar nekog interesa... a onda se zapitam a sta je moj interes... Pa i moj je interes da ja budem sa njom... ali nekako ne mogu... neki mi djavo smeta... ta neiskrenost...

Mislim glupo je ocekivati da te sad neka devojka odma voli da sece vene za tobom a videla te jednom u zivotu... Normalno da sve to nekako moze kasnije i doci na svoje i postici se ta iskrenost... ali ipak taj sam pocetak je Berlinski zid za mene... Kad pocnu da budu neiskrene ja se odma skenjam i batalim stvar... A sve se.ru i to na kvadrat... I bolje biti glup i lud i ne kapirati da foliraju... al ebi ga nije nam bog dao svima tu blagodet...

Mislim da ovo i nije samo moj problem vec problem celokupnog danasnjeg drustva... sponzorusa i on...

... 8-) brate kako mozesh da se zaljubish u sponzorushu????ako si mislio samo da je skratish to vec mozesh da izmajmunishesh za toliko, 8) da se zabavljash sa sponzorushom??
..treba da budesh takav bolid...Imam ja "ortaka" koji je u takvoj "vezi" brate, veruj mi,ona izgleda super! ali je takav idijot! ledy di.se nije ponashala tako ..a secam se kao klinka,bila normalna....i shto je najludje
iz dobrostojece porodice.....npr. ja nikada ne startujem fensy ribe jednostavno mi je cimanje...smeshne su kad pogledash normalne devojke koje mogu chak i da te zasmeju 8) pozzzz

Silent Bob:
Pa lepo je rekla da ne svrsava na pare i na kola. Mogu se isprljati, a kome ce onda da te pare da da, a znas i sam kako je tesko prati automobilska sedista, pogotovo ona kozna... Anyway ona nikad ne svrsava na pare i kola, ali joj zato skoro uvek na **** ili posteljinu... Pare i kola su samo... signal... koji joj govori hoce li svrsiti na ili pored vlasnika istih...

zanimljiva teorija.. :lol:

Petar_Pan:
Ona je sponzorusa a on se lozi na nju... I sta se tad zbiva?
....
Mislim da ovo i nije samo moj problem vec problem celokupnog danasnjeg drustva... sponzorusa i on...
jao :D
prva i poslednja rechenica i shta se to zbiva Pero...toliko je neinteresantno, a samo o tome prichamo ...strashno..kakve su to zene, kakvi su ti mushkarci..aje bre live and let live..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back