ON I JA....i njegov ortak...

pali_andjeo

Obećava
Poruka
67
e,ovako... i nije neki problem ali eto,napokon mogu to slobodno da kazhem a da izbegnem sve one optuzhujuce poglede svojih ortakinja...situacija je sledeca...
od polovine avgusta treba da pochnem da zhivim sa dechkom...ali i njegovim najbolim ortakom...iz detinjstva(ne bi bilo zanimljivo da nije iz detinjstva,uzhas...)ja svog dechka volim,extra mi je sa njim...udacu se za njega definitivno ali me muchi njegov ortak..vechito ga sanjam...te kako nas posmatra dok vodimo ljubav,te kako se zhestoko ljubim sa njim,vatam...sve u svemu,ja i kad ga vidim neshto mi prostruji telom iskreno,uhvatila sam i njega da me odmerava par puta..mada,mozhda i umisljam(nadam se)...plashi me pomisao da cemo uskoro zhiveti zajedno...shta ako ostanemo nasamo,shta ako proba neshto...naravno da bi ga odbila ali to je vec problem...da li reci dechku,kako se ponashati...vec dozhivljavam sebe kao krivca za neshto shto se nije ni desilo ali kako se uopshte postaviti... :-? :sad: :confused:

pali_andjeo:
e,ovako... i nije neki problem ali eto,napokon mogu to slobodno da kazhem a da izbegnem sve one optuzhujuce poglede svojih ortakinja...situacija je sledeca...
od polovine avgusta treba da pochnem da zhivim sa dechkom...ali i njegovim najbolim ortakom...iz detinjstva(ne bi bilo zanimljivo da nije iz detinjstva,uzhas...)ja svog dechka volim,extra mi je sa njim...udacu se za njega definitivno ali me muchi njegov ortak..vechito ga sanjam...te kako nas posmatra dok vodimo ljubav,te kako se zhestoko ljubim sa njim,vatam...sve u svemu,ja i kad ga vidim neshto mi prostruji telom iskreno,uhvatila sam i njega da me odmerava par puta..mada,mozhda i umisljam(nadam se)...plashi me pomisao da cemo uskoro zhiveti zajedno...shta ako ostanemo nasamo,shta ako proba neshto...naravno da bi ga odbila ali to je vec problem...da li reci dechku,kako se ponashati...vec dozhivljavam sebe kao krivca za neshto shto se nije ni desilo ali kako se uopshte postaviti... :-? :sad: :confused:

dakle.....khm..ovo ne smem ni da komentarisem.. :roll: 8-)

A zašto ne napravite jednu divnu trojku i da svima bude lepo....bez obzira što ćeš se ti udati za njega, očigledno je da te ovaj njegov ortak privlači. Stoga, razgovaraj sa dečkom i predloži mu tojku i biće svima lepo ........ i vuci siti i koze na broju!

... moze da se desi da izgubis obojicu... pitaj ga da zivite sami... ako ne naginjete trojci... definitivno ne mirise na dobro... ako nece da zivimo sami... ja bih rekla da cu ziveti sama... jer privlacnost je tesko kontrolisati na blizini od metar... samo ces jos vise zeleti druga... decko ti previse veruje, a tebi fali paznja i zanos...

Ne znam za tebe, ali meni bi bilo jako glupo da zivim sa devojkom i njenom najboljom drugaricom. Ne zbog toga, njene prijateljice me pale koliko i prozor ili dovratak (bash zbog toga shto su njene prijateljice), nego mi je proso truba. Koji ce one sa nama? Nekada ni sebe ne mogu da podnesem, a ne stalno da trpim njenu drugaricu (ili mog drugara, nebitno totalno)

rastamann:
Ne znam za tebe, ali meni bi bilo jako glupo da zivim sa devojkom i njenom najboljom drugaricom. Ne zbog toga, njene prijateljice me pale koliko i prozor ili dovratak (bash zbog toga shto su njene prijateljice), nego mi je proso truba. Koji ce one sa nama? Nekada ni sebe ne mogu da podnesem, a ne stalno da trpim njenu drugaricu (ili mog drugara, nebitno totalno)

He he he...e rasto..... :D ...lepo napisano.... :p

rastamann:
Lepo, zvuci ispravno, sasvim.

ScenariJo:

Dan prvi
07:00

Ja: "Dobro jutro dusho, dobro jutro Ana" (lupio sam ime)
Dusha: "Dobro jutro"
Ana: "Dobro jutro"

07:10

Ja: "Hoce neko kafu"
Dusha: "Moze"
Ana: "Shto da ne, sa mlekom"

07:30

Ja: "Odo' da se tushnem"
Dusha: "Chek samo da se nashminkam"
Ana: "Ja sam prva posle, iskrenjacu se kao foka u pubertetu, poterala me ova kafidzona"

07:55

Ja: "'Ajd' bre u bozju mater, jel' shminkash 5 ljudi?"
Dusha: "Evo bre, izlazim"
Ana: "Nemoj 'leba ti, pusti mene sledecu, stezem bulju kao besna"

08:20

Ja: "Posra li se, moram da krenem, zakasnicu na posao"
Ana: "Evo zavrshavam"
Dusha: "Stvarno nisi normalna, shta si jela?"

08:30
Tush, posao...

Dan drugi...

07:00

Ana:"Dobro jutro, hoce neko da mi skuva kafu"
Ja: "Marsh u tri lepe"
Ana: "Shta ti je?"
Ja: "Chibe"
Ana: "Shta cesh sa tim nozem....?"
Ja: "Sad cesh da vidish"
Ana: "Aaaaaaaaa....."

Toliko...

aaaaaa.... rasta + ana... rasta + ana... nisi lupio, nisi lupio... priznaj, priznaj...
e, kad se setim kako sam lomio srca tokom '90... odem do zgrade, predvece, kad idu transformersi i kad nikog nema na ulici... pa na zidu napisem: rile_laki_oblak + I_ _ _ _ ... a oni samo gledaju i vrte glavom, pa im nije jasno... a rile se tajanstveno smeska sa strane... i uziva u pometnji koju je izazvao...

a posle, kad se saznalo da sam ja, sve moralo da se cisti... i posle, kad dodje moja majka, posle ciscenja, pa me pogleda i kaze, citiram: "mamu ti yeb** nenormalnu... bolje kamen da sam rodila svinje da cheshu pi***, nego sto sam se mucila za tebe..." kraj citata... a posle, prodje neko vreme, 15-20 minuta, i vec pocela da mi pravi da jedem nesto... i smeje se... i zove komsinicu svetlanu i kaze: ovaj moj opet napravio sranj*e... al' neka... samo nek' je ziv i zdrav... a svetlana joj kaze: ma neka ga... i sad, kad se vidim sa majkom, uvek mi kaze: ispao si i dobar covek u odnosu na to kakav si balvan bio kad si bio mladji... a ja se smejem i kazem joj: ma ti si mi ekstra, mama... najbolja... i ona mi spremi opet da jedem nesto... i uvek joj zao kad idem...

pali_andjeo:
Eeeee blago tvom dechku....

Back