On 62, ona 39, i ostavio je zbog mlađe...i love pancevo:)))

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Dakle, situacija je jasna- covek koji je usao u 7 deceniju zivota ostavlja zenu koja je u 4-oj deceniji, i ceka bebu sa ljubavnicom koja ima 31 god....a toliko mu ima i cerka iz prvog braka. Svi koji smo ih znali, uvek smo se pitali kad ce puci taj brak zbog velike razlike u godinama, ali smo ocekivali da ce ona ostaviti njega, a ne ovo:mrgreen:

Covek ni ne izgleda Bog zna sta, a nije ni bogat.

Ko po vama u ovoj situaciji nije normalan?

Glupo mi da pitam da li imate ovakve slucajeve u okruzenju jer verovatno zivite u normalnijim sredinama :heart:

Dakle, situacija je jasna- covek koji je usao u 7 deceniju zivota ostavlja zenu koja je u 4-oj deceniji, i ceka bebu sa ljubavnicom koja ima 31 god....a toliko mu ima i cerka iz prvog braka. Svi koji smo ih znali, uvek smo se pitali kad ce puci taj brak zbog velike razlike u godinama, ali smo ocekivali da ce ona ostaviti njega, a ne ovo:mrgreen:

Glupo mi da pitam da li imate ovakve slucajeve u okruzenju jer verovatno zivite u normalnijim sredinama :heart:

Mene fascinira gde pronalaze takve lujke, da i ja prođem tim sokakom.

Inače, a pro po Pančeva, na glasu je bio direktor jedne škole kao pravi pastuv među svojim školskim saradnicam. S tim što je on u to vreme bio 59 a koleginice od 25-32. Fora je što je pokupio i jednu ribu u koju sam ja tad bio zaljubljen, pa sam bio u rebusu šta je to što on ima a ja nemam:dash::rotf:

No to su dobre vesti za muškarce, vrlo dobre. Mislim da je to Trampov kompleks i da je postao deo trenda u svetu.

Pa dobro, ali valjda imamo pravo da ih ogovaramo i da se zgražamo sa moralnog aspekta.

Naravno - ogovaranje podrzavam! :D

Ali zgrozavanje, i moralni apsekt? Zgrozavam se na pedofiliju i bilo koji oblik nasilja, ali brate, dvoje punoletnih hoce da se jhebu - pa neka se rokaju do iznemoglosti, makar ona imala 20 a on 80 (ako moze sa osamdeset da zadovolji nju od 20 - svaka mu cast, zasluzuje je!) :)

Dognalo mu se, konjosao u krevetu kao crnac, a ta prva snaša bila pasivna, nije dupetom mrdala, i našao novu, mlađu, bržu i spretniju, aktivniju, živahniju, da ona malo povuče, unese dinamiku...

Back