april23
Primećen član
- Poruka
- 564
Pedofilija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pedofilija?
strucan naziv za njega je mladjoljubac srednjegodisnji krizeras sa tendecijama ka beloj knjizi,
a za nju je nerazvijeno daddy issues 101 fuksetalo sa tendecijama ka gonoreji i doprinosu ekonomskom procvatu domovine
Sto ce reci, pedofilija bolest najmilija.Nije pedofilija, ali nije ni normalno. Moze otac da joj bude, jos malo pa deda.
Pedofilija?
Daleko bilo da to proglase "normalnim".
Negde vec cini mi se jeste ali daleko bilo da u Srbiji se to desi.
To je danas postalo ''normalno''. Na svakom ćošku se to viđa. Kad prolaziš ulicom, ne znaš da li joj je otac ili dečko.
Tužno, ali istinito,
Najveci problem nije u tome. Ne bi sve bilo tako strasno da ona ima npr. 22, ovako je jezivo.Velika razlika nije dobra.
Znam slučaj - on 30 godina stariji.
On umro prošle godine
a ona o odličnim godinama (<40)
Svakako, daleko bilo!
Samo, u slucaju o kojem tema govori nije kriv samo pedofil, tj. maloj fanfi se ne svidja ni jedan decko njenih godina, one zeli nesto vise, nesto sto ostale djevojcice nemaju.
Pedofilija?
Cist primjer rasprostranjenog komplekasa maloljetnica danasnjice, potpomognutog zapadnjackim sranjima.
Pa imaš tu i slučaj da su njeni vršnjaci veoma nezreli, tako da i ne može naći normalnog dečka, međutim, po meni je razlika baš velika. Sve do 10 godina i bož' pomozi, a može i to da bude puno. Sad, kako kome volja, ko smo mi da sudimo.
Pa imaš tu i slučaj da su njeni vršnjaci veoma nezreli, tako da i ne može naći normalnog dečka, međutim, po meni je razlika baš velika. Sve do 10 godina i bož' pomozi, a može i to da bude puno. Sad, kako kome volja, ko smo mi da sudimo.
normalno je
ktastorofa..Pedofilija?