On 44 ona 16

Daleko bilo da to proglase "normalnim" :pop: .

Negde vec cini mi se jeste ali daleko bilo da u Srbiji se to desi :pop: .

Svakako, daleko bilo!
Samo, u slucaju o kojem tema govori nije kriv samo pedofil, tj. maloj fanfi se ne svidja ni jedan decko njenih godina, one zeli nesto vise, nesto sto ostale djevojcice nemaju.

Svakako, daleko bilo!
Samo, u slucaju o kojem tema govori nije kriv samo pedofil, tj. maloj fanfi se ne svidja ni jedan decko njenih godina, one zeli nesto vise, nesto sto ostale djevojcice nemaju.

Pa imaš tu i slučaj da su njeni vršnjaci veoma nezreli, tako da i ne može naći normalnog dečka, međutim, po meni je razlika baš velika. Sve do 10 godina i bož' pomozi, a može i to da bude puno. Sad, kako kome volja, ko smo mi da sudimo.

Pa imaš tu i slučaj da su njeni vršnjaci veoma nezreli, tako da i ne može naći normalnog dečka, međutim, po meni je razlika baš velika. Sve do 10 godina i bož' pomozi, a može i to da bude puno. Sad, kako kome volja, ko smo mi da sudimo.

Razumijem ja to, i bolje nego sto mislis, ali ipak, ne mora on imati 50, to je previse pohlepno sa njene strane, moze imati 25.
Upravu si, nista ne treba osudjivati, ni prosudjivati, ko zna u kakvoj se mi situaciji mozemo naci.

Ja ne znam zašto vi živite u zabludi da ste nešto zrelije od muškaraca vašeg godišta i da se ne može naći normalno, uzmi samo primer gde momci govore isto to, znači svi za sebe misle da su zreli i normalni a niko nikog nema... Tu očigledno postoji problem, samo niko neće da ga rešava, svima lakše da okrive drugu stranu.

Back