omoti za CD-e

Pa sad.. ima takvih programa mnogo... Bilo je negdje poodavno rijeci o tome, a sve zavisi sta ti odgovara i sta zelis, tako da ima programa za recimo samo audio, a najcesci su oni koji prave covere za sve varijante CD-ova..

Sad ako ti ne treba nesto posebno imas u NERO, ako ga koristis opciju solidnu za izradu covera za CD.

Ako ne koristis ovaj program imas i posebnih programa koji samo to rade, ako CD Labelar na primjer..

Napisi nam sta tacno zelis pa ce se neko obrinuti da ti pomogne ako se sam ne snadjes..

Poz.

36_12_6.gif

bili, Nemac, Francuz i Srbin u avionu. E sad ne mogu se setiti sta se desilo ali je Srbin bio najpametniji sve ih je nadmudrio :) :) :)
Legednarni fim "Idemo Dalje" :)
Izvini ali si me asocirao nevidjeno na taj cuveni vic :)

znate sta? mozda covek uopste nije mislio na graficke program vec na program koji "cita" cd i u obliku drveta daje listing programa.
Ako ti takav program treba onda je to
cd label

2 dvd_librty
Nisi u pravu. Mnogi nemaju na poslu jer upravo zbog legalizacije koriste onaj besplatniexpres koji nema dodatke. (naravno kod kuce ima svako) Ali mozda njemu treba za neki ozbiljniji posao i zato ne sme da se zeza sa piratima.

tab503:
2 dvd_librty
Nisi u pravu. Mnogi nemaju na poslu jer upravo zbog legalizacije koriste onaj besplatniexpres koji nema dodatke. (naravno kod kuce ima svako) Ali mozda njemu treba za neki ozbiljniji posao i zato ne sme da se zeza sa piratima.

Pa ok to sve stoji,ali ako mu treba za neki ozbiljniji posao sigurno ne bi preko foruma trazio gore navedeni program,po mom misljenju njemu treba za neke stvari kucnog tipa da odradi,misli film,muzika,neki klipovi ne znam....valjda...hehehee:razz:

Back