Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 16.002
Intersuje me da li postoji osoba koja nije primljena u DADOV? Docicu vam jednom na cas da vidim sta se tu radi i v redi li davati pare na tako nesto...
Ne postoji i ne vredi dati pare.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Intersuje me da li postoji osoba koja nije primljena u DADOV? Docicu vam jednom na cas da vidim sta se tu radi i v redi li davati pare na tako nesto...
A na sta vredi? Pa jel psotoji neka skola glume ili nesto za preporuku sto je normalno de ce covek nesto da nauci?
Fala pevacice, dobar ti savet. Od tebe ga nisam ocekivala, ali si me prijatno iznenadila.
ljudi ima li kogaaa, treba mi heeeeeeeeelp))
Pevacice pomagaj ako Boga znaszelim da upisem FDU a u januaru bih se spremila za audiciju u Dadov-u, imam 17 godina i ne znam vredi li krenuti u Dadov sada,hocu reci,da li bi pomoglo takvo iskustvo pri upisu?
Ili bilo sta sto bih mogla da uradim...
e bas si mi pomogla...
Pa cekaj,sta za FDU samo koverta ili veza? Ja znam da je ova drzava takva ali ako je to stiglo i do sveta glume onda bolje da se iselimo svi... Mislila sam da jos primaju na talenat..
Neke bas "zalutale' i ne prime u Dadov. Mislim da vredi ici tamo, ja sam u Dadov i dosta toga sam naucila. Tu su casovi dikcije, glume i scenskih pokreta.
A za FDU? da li je BAS potrebna veza ili ima nesto od glume u Dadovu, mislim da li pomaze i da li se moze osloniti na glumu i iskustvo?
Ovde ste svi nadrkani i bezobrazno negativni...
Jaoo pevacice nemo jse vredjas ali ti si sve osim pozitivnostiTaako ubijas u pojam da je to haoos
Jeste realnost, ali postoji jos neki kec u rukavu,mora da postoji,zaista zelim da se bavim glumom,a verujem i ostali... Sve je tako jadno ovde i sve je izgubilo smisao...
Ali, kako mozes to da kazes za mene?! Ja te podrzavam da se manes ovih mediokriteta i vezara i da se odmah vines u Holivud.
Ali, kako mozes to da kazes za mene?! Ja te podrzavam da se manes ovih mediokriteta i vezara i da se odmah vines u Holivud.