VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
ljudi, pridruzujem se i ja cestitkama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja i jesam ozbiljna. Evo, veceras imam ca ponovo.
Aaaaa blago vama kako vam zavidim,kad bi mi imali tako nešto u Novom Sadu!!!!D salim se naravno....
)) Dadov mi deluje tako savrseno i tako mi je krivo sto mi nemamo tako nesto :/// tražim već nekoliko meseci neke časove glume ili dramsku sekciju,i nista!!! Da je bg bar malo blize :////
zdravo..!!!.ja sam nova ovde.....
zelea bih da se bavim glumom...i da se upisem u dadov.......
pa me zanima da li neko zna kada ce se odrzati audicije...i sta sve treba da pripremimo....)))))
![]()
a mozes li da mi kazes sta po tebi ne velja tamo...i sta je bolje od Dadov-a??...Ja sam u "Dadovu". Nije nesto. Potrazi nesto bolje.
a mozes li da mi kazes sta po tebi ne velja tamo...i sta je bolje od Dadov-a??...))
ok...hvala u svakom slucaju...mada, ja sam amater i pocetnik....pa je to valjda ono sto mi treba....Nekako mi je postalo dosadno. Ja sam za visi nivo glume, ovi su pravi amateri.
ok...hvala u svakom slucaju...mada, ja sam amater i pocetnik....pa je to valjda ono sto mi treba....))))
Zainteresovana sam za predstavu "Zajedno sami", po istoimenoj knjizi Marka Šelića.![]()
zanima me samo jos nesto.........da li pre audicije treba da pposaljemo svoju "biografiju'' ili ....msm kako sve to ide....![]()
![]()