Тачно свако има право слободно да испољи своје мишљење, и право оног другога да каже против.
I, sta mislis, ko je pobijedio, moj antinacizam ili tvoja demokratija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачно свако има право слободно да испољи своје мишљење, и право оног другога да каже против.
I, sta mislis, ko je pobijedio, moj antinacizam ili tvoja demokratija?
Дамократија је одавно победила само још да се макне политичка коректност која нема везе са демократијом па да се лепо ставовима сукобљавамо без страха да ће неко од нас бити ухапшен због говора мржње.
Znam to!
Pripazi za koje se vrijednosti zalazes!
{Ја само заступам да сви могу да говоре шта желе и шта хправооће.
U tom slucaju, po tvom poimanju, ja nisam demokrata!
Onaj koji je zaklao moga strica nad jamom u Lici, ne moze biti demokrata nego zlocinac.
Dijete koje na ovaj nacin nekoga pozdravlja uzdignutom rukom,moze biti samo zrtva pogresnog odgoja!
Blago vama u Srbiji!
Ovdje se takve stvari kaznjavaju!
Ma ja Hitler nije bio zločinac i čudovište![]()
Mlađe generacije (ljudi rođeni posle 1990. ) su u velikoj meri razbile cionističku matricu ispiranja mozga , naročito kad se govori o pametnijem sloju tih generacija . Ta dreka "nacisti" , "fašisti" , "rasisti" kod njih slabo pali.
U velikoj meri se širi svest da su cionisti najveće zlo 20. i 21. veka koje je izrodilo ostala zla (pre svega komunizam i današnji tzv liberalni kapitalizam) . U tom smislu , i dešavanja u 2.sv.ratu se kritički preispituju i daje im se realna ocena . Istorijske ličnosti kao što su Hitler, Musolini, Franko ,a kod nas Ljotić i Nedić - posmatraju se puno realnije . Ne kao neki heroji, ali ne i kao zlikovci i čudovišta kakvim ih je predstavljala cionistička propaganda.
Jednostavno, vremena se menjaju, pa tako i ovde u Srbiji - hteli vi to ili ne .![]()
To se odnosi na ove NOVOKOMPONOVANE Vojvodjane.
Stari Vojvodjani itekako znaju dobro ko su bili fasisti.
I kao partizani su se borili protiv njih i oslobodili zemlju do Trsta.
Zato se Vojvodjani sve losije razumeju sa OSTATKOM....